brännboll och picknick

jaa, de ni! igår var nog den mysigaste dagen på länge. min arbetsdag slutade som vanligt vid 17, då for jag hem till mina päron o socialiserade lite med dom. sen for jag o hämtade upp victoria utanför shopping. de var ju bal i stan så vi passade på att glo på lite balfolket och på de fina bilarna.

vägen ledde oss sedan ner till brasseriet där jag träffade en massa vänner. 
vi enades rätt snabbt om att vi skulle fara o spela brännboll eftersom de var så fint väder. så några minuter senare åkte vi på led bort till bil tema där vi inhandlade lite bollar och några slagträn. vi spelade på golfängen och det var jätteroligt! jag var faktiskt bättre än vad jag hade föräntat mig, träffade ju till o med bollen!

    

efter matchen var vi ett gäng slitna krigare, så vi for på max och hämtade mat och satte oss nere på helikopterplattan och hade picknick i solnedgången. de var hög mysfaktor de på kan jag lova. och äntligen kunde jag bevisa att mina filtar och kuddar är bra att ha!

  


om ni trodde att kvällen slutade här, så hade ni fel! jo vi sa hejdå till varandra, men ja..på nått konstigt vänter så hamnade vi alla på brass igen. där roade vi oss genom att humpa gris med dom nya tennisbollarna. vi fick tyvärr säga farväl till 2 stycken eftersom aapa bevisligen inte var en höjdare på att fånga bollar. lizette gjorde några tappra försök till att rädda ena bollen, men utan framgång..



 

nu kom vicky på besök.

ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0