Du luktar fisk

Imorgon börjar min semester. så från o med då och 4 veckor frammåt, ska jag bara löka. eller..jag har ett rätt fullpackat schema. ska på lulekalaset, bröllop i kiruna o så ska jag försöka hinna med en roadtrip. mest troligt veckan efter lulekalaset. får se hur de går med den saken! håller tummarna iaf. 

helgen har varit väldigt lugn. i fredas var jag en sväng till pite med malin som jag jobbade med förut. var inte så givande, men de var trevligt o umgås lite med henne. i lördags så var jag i stugan, jag o jullan låg i min gummibåt och solade o badade. var mkt varmare i vattnet än vad jag trodde att de skulle vara. idag har jag också spenderat all min tid ute i stugan. de känns skönare att sola där ute då de är mindre folk och de är så ljuvligt att ligga i gummibåten o guppa på vågorna. vi var ut en sväng med båten också. for in till södrahamn och åt kebabrullar som kristian kom med. mums! jag älskar verkligen båtlivet, de ända som saknades var en stor kall öl. då hade allt varit perfekt!

här kommer lite bilder från helgens äventyr:

  
julia                           stugan

    
pappa o jens tar upp nätet  /  jens o loven lägger ut nytt nät
  
utsikten från båten / jag har brännt mig..klänningsbränna?
 
på lördagen såg jag för första gången en gädda vid bryggan.
idag hade vi 3 gäddor i nätet, de har aldrig hänt förut.
Det är dock en brax jens håller i, den var stoooor!



nu sitter jag i min soffa och ser på tv. känner mig helt utpumpad efter dagens solande. ska ta ett bad och sen gosa ner mig i min filt och glo på nån film hade jag tänkt.


semesterfirande

yes. de är jag, min vattenkanna och singing bee. de perfekta semesterfirander? nja... tvivlar.

de är min otursdag idag. därför strejkar jag och vägrar att åka ut. allt har gått fel sen jag kom hem från jobbet. det här känns inte alls bra. bäst att jag håller mig i soffan innan jag förstör nått mer.

singing bee är inte så underhållande.

idiotförklara eller bara vara övertydlig?



den här bilden var med i tidningen igår. både jag och min chef tyckte att de var en rätt lustig bild/text. för er som inte ser vad bilden föreställer, så har kuriren varit snäll o skrivit en förtydligande text.

ett gott skratt förlänger livet, tack kuriren!

törnrosa äter o sover

skulle skriva blogg igår, men jag råkade somna redan vid 19. då var jag en trött o sliten krigare som hade en massa sömn att ta igen. sov oavbrutet till 07.30 om man bortser från min lilla pisspaus som jag hade vid 03. de var skönt och de kändes som att jag behövde de.

nu ligger jag i min säng igen och jag blir glad av tanken på att jag får semester imorgon! inga mer tidiga uppvaknanden på en månad! inget alarm som behöver väcka mig och ingen försäljningsrapport som ska göras. jag ska njuta som bara den. har dock inga semesterplaner, men de kommer bli underbart ändå tror jag. ska i alla fall på bröllop den 16/8. camilla o stefan ska gifta sig i kiruna och vi är 5 stycken som ställde upp som serveringspersonal osv. de ska bli kul o se kiruna och ännu roligare att äntligen få gå på ett bröllop!

färgade hennes hår i tisdags. hon har beställt löshås och hennes nuvarande hårfärg stämde inte överens med de.men nu är de perfa! ibland blir de bara för bra!
okej, mitt på skallen är de lite ljusare men jag kan väl inte ro för att hon hade utväxt som förstörde litegrann. vi kan ju säga att de har blekts i solen, okej?


pappa är lite smått besviken över att jag inte spenderar mer tid ute i stugan nu då dom har kommit. men jag har ett eget hem o ta hand om och min mat blir förstörd om den inte äts upp! därför var jag duktig o ställde mig framför spisen igår efter jobbet. de var gott med mat och efter de så tog då som sagt törnrosa en tupplur.


om man skulle sova nu så man är en glad tjej imorgon. blir de pdol för min del? nej. blir de pite överhuvudtaget? kanske.. alkohol? tvivlar. men jag är ju inte den som är den! än är inte sista ordet sagt. allt beror på humör, väder och sällskap. kanske glider dit än sväng med linda bara så iaf har fått vara med på ett litet hörn. men samtidigt så hörde jag nå rykten om att man ska fira att man har fått semester?..fast de är väl bara ännu en dålig anledning till att få trycka i sig onödigt stora mängder alkoholhaltiga vatten liknande vätskor fastän man inte är törstig..vi får se om jag är partypooper eller kvällens drottning imorgon då. time will tell.


ska du till pite dansar o ler?

Hayden Panettiere


inte visste jag att hon kunde sjunga.

överkalix x 3

Jag har hunnit vara i överkalix 3 gånger på 3 dagar. trots att de bara är runt 10 mil dit så lovar jag att de har tagit minst 2 timmar att ta oss fram varje gång. de har varit en bra helg om man bortser från alla bekymmer, men en helt felfri helg får vi sällan vara med om. man får inte ha så höga krav helt enkelt. träffade iaf david i ökx, blev lite förvånad men de var en posititv överaskning.



ligger i min säng nu o känner hur sliten jag är efter helgens bravader. ska snart blunda och försöka vila upp mig inför imorgon. bara en vecka kvar nu innan jag får njuta av min semester! wiiie.

mamma o pappa kom hem idag från finland, nu är friden över! dom har varit på husvangssemester i över 2 veckor och som vanligt har jag o jens fått lite presenter. de blir man aldrig för stor för! fick en jättefin glasros som man kan ha värmeljus i. en rosa! och en stor kroppsspegel som jag inte har sett än. + kastruller och en till extern hårddisk. nu är jag glad!



slut.

effektiv arbetstid

    

i fredas kördes de radiostyrda hummerbilar på mitt jobb! efter de åt vi glass och njöt av att de var sommar.

vi var även o tittade på våra nya lokaler som vi  ska flytta till i februari. otroligt fint var de och jag längtar redan tills de bär av!

plaska i pölen

i fredas skulle jag och victoria sola, men innan vi var avklädda så han solen försvinna. därför tog vi oss ett dopp i basängen istället. vi återupplevde gammla minnen och satte nya rekord våra badbollslekar.  







simma lugnt!

its all about me

den här veckan har jag ägnat helt åt mig själv. har i så gott som bara jobbat, sovit och ätit.
har inte haft nån överdrivet bra kontakt med omvärlden, förutom att jag har pratat med min bror o dom stugan. de har varit skönt. känns som att jag behövde få lite "me time". dessutom fick jag ju lägenheten städat på samma gång.

idag har jag varit till överkalix  en sväng med jens, björn, aapa o julia. vi skulle dit o släppa av jullan eftersom hon ska jobba där med sin familj nu under marknaden. efter de for vi hem igen. de var ungefär så spännande som de låter. men nu har vi iaf räknat ut hur mkt soppa TKGn drar, så de var ju bra.


nu ligger jag här i min stora säng o funderar på livet.
är varenda motgång i livet en prövning?
eller är de bara nått som ska få en att inse vad som är rätt o fel?


nu ska jag dra ner gardinen.
godnatt!

de är jag som är stekarn


de regnade i morse, sen sprack de upp på eftermiddagen o de blev lite sol.. solen försvann.. de blev sol igen o så började de blåsa. sen blev de jättesoligt o varmt. sen slutade jag jobba o då försvann solen och de blev kallt.. typiskt.

var ut till stugan idag o grillade tillsammans med jullan, jens o björn.
de var lika gott som alltid, jens är så duktig!

efter de for jag hem o bytte om, traskade till bergviken och la mig i solariumet, sen promenixade jag hem igen. kändes som att jag behövde steka fläsket lite, vill ju inte se ut som en albino mitt i sommaren! jag må vara en kontorsråtta, men man kan ju försöka dölja de. jag fick tyvärr inte en gyllenbrun hudfärg.. ska sanningen fram så syns de inte ens att jag har solat.
men de var iaf skönt att få sova i 24 minuter!


nu är min dag slut så jag tackar för mig!


hej sol!

solen skiner och jag har precis tryckt i mig lite tonfisksallad. borde egentligen gå o stämpla in nu med tanke på att jag tar sovmorgon varje dag o de gör så att min flextid inte mår så bra. har verkligen ingen arbetslust idag, vill bara hem o sova. förstår inte varför jag inte har sovit så bra, jag hade ju trots allt en renbäddad och skön säng, finns det nått ljuvligare?

hejdå sol!
vart tog sommaren vägen?

jag har överträffat mig själv

Idag har jag hunnit med en massa saker, mycket mer än vad jag hade tänkt göra: 

  • jobbat 8-17 (eller 08.20 med tanke på min vanliga sovmorgon!)
  • tankat full tank i bilen (var nere på reserven, så de behövdes!)
  • handlat för fösta gången på över 1 månad
  • städat hela lägenheten
  • diskat
  • tvättat
  • rengjort några av mina skor
  • sköljt av mina palmer
  • lagat middag + lunchlåda tills imorgon
  • färgat håret
  • bytt sängkläder
   
 
   


 

Läste just vad mia hade skrivit för kommentar på ett av mina tidigare inlägg (memorylane). de är så sjukt att man nu längtar tillbaka till den tiden som man på den tiden bara ville komma bort ifrån. när man gick på gymnasiet så ville man inget hellre än att växa upp, få sig ett jobb o flytta till en egen lägenhet. nu när man har tatt de steget.. så vill man bara tillbaka. varför är de så? varför inser man alltid vad de är man har först då man har förlorat de? varför kan man inte njuta av livet i nuet och vara glad över de man har o över den man är. varför måste man alltid försöka finna något bätte o vara en bättre människa än vad man redan är.. frågorna sveper över mig, de dröjer väl inte länge innan jag har drunknar i ovishet.


nu sitter jag i soffan och ser på sex and the city. ska se lite till av de, sen ska jag gosa ner mig i min ren-bäddade säng, med mitt nyfärgade hår och njuta av min fina o fräsha lägenhet!

smell you later.


apologize

jag vet inte om de skedde någon missuppfattning med mitt tidigare inlägg. folk kanske inte förstod själva budskapet som jag försökte få fram. så jag gör ett nytt försök till o förklara mig..

Jag saknar mina vänner som jag umgicks med förut, tunagårdsgänget dvs. och även andra människor, så som min gymnasieklass osv. men bara för att jag saknar dom, så betyder de inte att jag inte tycker om dom vänner som jag har idag. och de betyder heller inte att jag är otacksam eller inte bryr mig om dom som jag faktiskt har kvar kontakten med. tycker bara att de hade varit bra om man hade lyckats behålla kontakten med alla ens nära o kära, men även jag förstår att detta är så gott som omöjligt.

jag är väldigt trött och seg just nu, därför blev min beskrivning eller försökt till o be om ursäkt för eventuella missförstånd, inte den bästa.


nu måste jag jobba
/arbetsmyran.

memorylane

de är sånna här dagar man inser vad man har har, har haft och saknar. jag vet att ingenting kan bli som förut, men jag saknar ändå tiden då man var mindre. vi var alltid tillsammans o hittade alltid på nya hyss och satyg. på den tiden fanns de inga större problem, livet var nästan som en dans på rosor. varför blev de som de blev? varför var vi tvugna att växa upp o glida ifrån varadra. saknar er.. ni kommer alltid finnas hos mig.













känns lite lamt att säga tunagänget, men jag antar att de är de vi alltid kommer att vara. tunagården var den bästa tiden i mitt liv. miss you all..



finns en person jag verkligen inte ville förlora och som jag aldrig trodde att jag skulle förlora heller, de är du J. förstår inte hur våran relation kunde bli såhär.. såg nyss lite bilder som gjorde mig väldigt besviken, så jag antar att de är bäst som de är nu eftersom din partner verkar ha vissa problem med mig.
men du vet att jag alltid kommer att finnas här för dig.







the refreshments

i lördags var jag på western farm i boden, för första gången. de var fullt ös hela kvällen! the refreshments var där och jag var överlycklig för att jag äntligen fick se dom! jag o linda dansade som bara den o visade vart skåpet skulle stå. vi var ju som ändå rätt bra på de där! de tyckte ju även dom som stod runt omkring o beskådade oss medans vi svängde våra lurrviga! hur som helst, de där måste vi göra om. trots alla bravader så var de iaf en väldigt lyckad kväll. fick dock världens skavsår från mina fina pumps, men de är väl smällar man får ta antar jag..

.


 
  


i går var de en återhämtningsdag. låg inne och såg på tv o njöt av min sköna, slappa söndag. somnade dock runt 19 vilket resulterade i att jag vaknade runt 02 och var mer än pigg. som tur var musse inne på msn, så han höll mig sällskap innan de var dags att försöka somna igen. klockan ringde 07.30 som vanligt eftersom de var måndag.. suck. vaknade och satte mig på sängkanten o insåg att jag inte skulle klara av att ta mig till jobbet. smärtan från min mage var mer än vad jag kunde klara av, så jag la mig ner och smsade mina kära arbetskamrater och informerade dom om att jag ej kommer att vista mig på kontoret idag. de dröjde inte allt för länge innan jag somnade om o skönt var de.

har legat framför tvn idag och tyckt synd om mig själv. jag mår mycket bättre nu och imorgon kommer jag att fara till jobbet och se till så att allt är som de ska. fick i alla fall ett sms av frida som meddelade att allt hade gått bra med försäljningsrapporten. duktigt jobbat min vän!


snart får man sova igen!

bara bra till en sak

idag var de ännu en grilldag som stod på min to-do-list. pappa o mamma är på husvangssemester i vårat kära grannland  Finland. snälla som dom är så har dom fyllt upp frysen med kött och lite annat smått o gott så vi kan ha de trevligt medans dom är borta. Så jag, jens, jullan, linda, agge, björn o aapa grillade och mådde bra där ute i kallax. vissa förtärde alkohol o andra inte, eftersom jag körde bil så var jag såklart en av dom skötsamma.

har hunnit köra till sävast o hämtat upp björn också, han var dit o länmade en bil. jag lyckades dessutom övertala andreas till o följa med mig så jag slapp köra ensam. nu har jag i alla fall tagit mig hem o plaserat mig i soffan. ska snart fulla vidare mot sängen så man kanske får sig lite sköthetssömn inatt, tillskillnad från igår.

IMORGON ÄR DE FREDAG! juvligt.


BILDER FRÅN GÅRDAGEN!
middagsbjudningen jag höll i hos hemma i villan hos mina föräldrar

   
  




 


mmm.. mat!

middagsbjudningen/festen som vi ordnade hemma hos mig, jag o några arbetskamrater, var väldigt lyckad! maten var mer än god och vi tröck i oss alldeles för mkt.
de bjöds på: helgrillad ryggbiff (tror jag att de var?) med potatisgratäng och klyftpotatis. sparris inlindade i bacon och även majs som vi sedan la på grillen en stund. och så gjorde vi en helt vanligt sallad som passar till allt. till efterätt åt vi bananer som var fyllda med chocklad, inlindade i foliè som värmdes på grillen. som vi åt tillsammans med glass, jordgubbar och mashmellows! mumma! utöver dessa godsaker så fyllde vi magen med vin och lite annat tilltugg. (har bilder från kvällen men dom laddar jag upp imorgon)

kan då säga att de var en väldigt bra kväll. jag avrundade dock rätt tidigt eftersom jag hade tänkt orka upp till jobbet imorgon. dom andra begav sig till färjan, vissa var mer partytaggade än andra.


nu ligger jag i sängen och jag ångrar absolut inte mitt beslut om att fara hem o sova.
godnatt kamrater!


baby boy you're still on my mind

var på marknaden idag med victoria. mysfaktorn var hög och endast solen hade kunnat göra dagen bättre. munkarna vi mumsade i oss var utsökta, dom rekomenderar jag!

utöver de så har jag tagit de väldigt lugnt. har legat i badkaret större delen av kvällen. kändes som att jag behövde koppla av lite o njuta av ett varmt badkars-bad.


imorgon ska jag ha fest hemma hos mina föräldrar. min avdelning från jobbet kommer dit så ska vi grilla och umgås. hoppas på att de blir bra väder så vi kan sitta ute! hoppashoppashoppas.



har hunnit se en dokumentär on beyonce också på E!
1. hon har verkigen kämpat för att nå hennes mål och hon har lyckats!
2. hon verkar vara väldigt jordnära
3. och hon är bara såå vacker! 





Fulfill my fantasies

du, jag och McDonalds

jag och vicky bestämde oss för att hämta mat på McD idag. när vi kör fram till beställningsstolpen händer följande:

- ... och 2 banan shakes
- 2 banan shakes?
- ja
- vilken storlek?
- små
- *mummel*
- SMÅ!
- JA, men vilken smak?
- öh, BANAN?!
- okej
- aa...
- stora?
- SMÅÅ!!

vi kör fram till hämtluckan och möts av en tjej som slänger ut EN mellan cola till mig och säger varsågod.
jaha tänkte vi, de här var ju inte vad vi hade beställt, så vi stod snällt kvar och väntade på resten..
efter en stund inser väl tjejen att nått är fel så hon frågar vad vi hade beställt så vi upprepade de och då visar de sig att dom hade blandat ihop beställningarna.. duktigt! de var inte ens mkt folk. tacka vet jag max!

bevisligen så har dom inte så höga krav då dom anställer folk på McDonalds..

efter mycke skratt så fick vi äntligen våran mat så vi for o satte oss utanför hälsanshus och hade en liten picknick i kvällssolen!


dags att sussa nu tror jag, så godnatt mina vänner!



vem är jag?

har loggat in på min blogg nu flera gånger per dag, men jag har aldrig tagit mig tid till o skriva.. mitt liv är rätt tråkigt och enformigt för tillfället. känns som om jag har fastnat i en svart grop o jag tar mig inte härifrån. de ända jag går o tänker på hela dagarna är "vad ska jag göra mer mitt liv?" "vem är jag?" "vart vill jag befinna mig om 10 år?" osv. dessa obesvarliga frågor får jag ej bort från mitt huvud. kan bero på att jag är less på min vardag och vill ta ett steg ut i livet o utvecklas.. eller så är jag bara tanksprid för att de snart är dags för den jobbiga och tyvärr återkommande veckan i månaden..

hur som helst. min helg har varit bättre än många andra helger. jag har gjort ABSOLUT INGENTING! i stort sett.  jag har sovit jättemkt och bara spenderat tid ute i stugan med min familj. vi har grillat, umgåts och njutit. fast jag har chaffat lite också. i fredas bar de av  mot pite runt 00 på natten. impulsiva, fulla ungdommars påhitt! som ni säkert förstår så var de väldigt ovärt och inte de minsta händelserikt att åka dit. på lördagen var de fest ute i stugan men runt 01 så rullade vi mot stan. de var dött även i våran lilla håla, men de beror nog på att 10 av de bilar som brukar göra oss sällskap längst luleås meningslösa gator, var och härjade runt i andra delar av sverige bla. i västerås på power big meet.  

imorgon måste man upp med tuppen igen, då väntar jobbet på en. mitt sunkiga skitjobb på ett sunkigt snålt företag. känner inte alls nån glädje av att gå dit nå mer. trots att jag är tankspridd i nuläget så är de i alla fall en sak som är säker, jag kommer inte att stanna mer än 1 år till där! hade jag kunnat så hade jag sagt upp mig nu, men jag har faktiskt en hyra o betala så de går ju tyvärr inte.. jag måste hitta nå bättre.. eller i alla fall komma på vad jag vill bli då jag blir stor så jag kan börja plugga och få mig en bättre framtid.


sov gott

xoxo förvirrad tjej


långt borta..

nu har vickan begett sig till mindre städar, närmare bestämt ljusdal där hon är o kramas med micke i guess. var tvungen o ringa till henne idag o kolla så att hon lever. man vet ju aldrig hur de kan sluta! men de verkar som att de går bra i alla fall, så förhoppningsvis kommer hon hem hel och ren.

jag har städat lägenheten idag! weiii. fast.. jag vet inte om jag var så nogrann. men de ser iaf bättre ut nu än vad de gjorde då jag började. vattnade mina blommor också, då insåg jag att jag måste plantera om dom. suck, mer jobb!

lönesamtal idag. jag är så besviken!
nya framtidsplaner måste smidas.
vart ska jag hamna? va vill jag bli då jag bli stor? tell me!

power big meet i helgen o inte får man åka. nääää.
istället ska jag dränka mina sorger här i luleå, förhoppningsvis har jag fått tillbaka tkgn tills dess. har kanske inte nämnt att den är på lagning igen. nej de är inte ruckel! dom kommer bara aldrig fram till vart felet sitter. men jag gråter inte, vi behöver inte stå för hela kalaset! o min pappa slipper skruva. + att jag får nya lånebilar hela tiden! nu brummar jag runt med en silverfärgad volvo s60.


nu måste jag gå o hänga tvätt!

hejdooo

RSS 2.0