be happy!

Jag mår bra gott folk. jag mår bra! Det känns som att jag är tillbaka, jag står på samma ruta som jag stod på i november. Jag känner mig oberoende och självständig igen och det är underbart! Nu när jag sitter här på min stol, inlindad i min mysiga ikea-filt med ett colaglas brevid mig så inser jag hur skönt livet är. Nu känner jag mig sådär fri och glad som jag var förut. Varför ska slösa tid på att deppa och vara nedstämd? le istället, var glad och lycklig. allt man behöver är en positiv inställning!


425457-7

snökaos

Ibland förstår jag inte hur folk tänker, speciellt inte folk här uppe i norra delen av sverige. De är ju inte direkt någon nyhet att de snöar mer här och alla borde vara mer eller mindre vana vid det. Man borde veta att snö, blåst och kyla innebär halka. Trots detta så lyckas folk ändå gasa och ha så dålig koll på bilen så att dom plaserar den i diket/snövallen, så typiskt. Höll på o krocka flera gånger påvägen hem från jobbet, bara för att folk kom i alldeles för hög hastighet o inte hann få stopp på fordonet i tid. Ibland undrar man hur vissa har lyckats få körkort. Detta är inte en fråga som jag bara ställer mig då de gäller snökaos, utan även i allmänhet. Lämna företrädesskyltar verkar ju vara helt obekant för vissa. Man kanske måste göra dom större o mer färg-glada? Rätt ska vara rätt. Har jag företräde så kör jag, så alla ni vägtrafikanter där ute får se upp! men följer ni trafikens alla regler så ska det nog gå bra.


Förövrigt så kan jag ju tala om att min far har varit extra snäll idag. En vän till honom ringde och sa att min bil var rätt så igensnöad. Så pappa for dit och skottade fram den (fick hjälp av några andra snälla själar som befann sig på parkeringen), startade den och sopade av den. Så när jag slutade så var det bara att sätta sig i den och tuffa hem! vilken service.
En ros till min far. Trots hans sura miner och ibland bittra humör så är han ändå en stjäna som ställer upp.

Nu har vi valt ut nästan alla möbler och övriga dekorationer som jag ska ha i lägenheten. det kommer att bli ap-snyggt! känner mig otrolig taggad till att börja få upp alltihopa. men först ska jag kanske få nyckelt till min bostad, de får jag på fredag. sen måste vi införskaffa alla saker, så den 2/2 bär det som sagt av till IKEA!

Hej mitt vinterland!

Idag snöar det här i luleå, det bara vräker ner.
dessutom så blåder det så mycket så att man knappt ser en meter framför sig då man går ut. de är dessa dagar man är glad över att man har tak över huvudet och kläder på kroppen. fast de känns inte lika roligt då man inser att man måste sätta fötterna utanför porten för att lyckas ta sig hem från jobbet. och ännu jobbigare är de att jag dessutom måste ställa sig o sopa av bilen! helst av allt hade jag bara velat kura ner mig i sängen med en varm tekopp i handen och slå på en mysig film. de hade varit kanon! men ikket. nu måste man jobba o tjäna pengar.

Idag fick jag en inflyttningspresent från chefen!
jag känner mig omtyckt.

ett steg närmare..

efter många om o men så har jag i alla fall lyckats få ihop en ritning på hur mitt klädförvaringssystem ska se ut, det som ska stå i min walk-in-closet. Det var mycket besvärligare än vad jag trodde, jag hade nog inte klarat det utan victorias hjälp! så, nästa lördag bär det av mot IKEA. Ska umgås med victoria imorgon också. Vi ska glotta på deras hemsida och se om dom har nå möbler som jag vill ha.

Nu börjar det faktiskt kännas lite bättre, känns inte lika stressigt. Pappa har fixat allt som har med försäkringar och göra. Adressändringen är gjord. Vi har pratat med bredbandsbolaget gällande telefon och internet. Och idag har vi varit hos HSB mäklarna o skrivit på alla papper!

Längtar tills jag får lägenheten. Då kan jag stänga in mig i min värld och ta hand om mig själv. Ligga i mitt badkar och drömma mig bort.

wooho!

Det känns så overkligt, allt har gått så fort. Var o kikade på lägenheten igår, den var faktiskt inte så skabbig som jag trodde. Det var bara badrummet som var gräsligt! otroligt gräsligt.. men det går fort att fräsha till. utöver det så var allt rätt okej. Vitt o enkelt. och vet ni vad.. på onsdag skriver jag på papprena! då blir den min, bara min. Får flytta in den 1 februari.


lägenheeten

Ankarkronan. 90,5




Usch, det var en rätt tung dag på jobbet idag, fick jobba över till 20:20. En 12 timmar lång arbetsdag och jag har bara sovit 3½ timmar inatt. Det värsta är att jag inte är trött än heller, eller jag är nog övertrött. Känner mig lite smått speedad. Meeeen, får väl lägga mig ner o försöka tvinga mig själv till sömns. godnatt!


slappt

Jag lyckades inte fullfölja mitt uppdrag, jag har alltså inte gjort några försök till att rädda världen idag. Har inte ens lyckats ta mig utanför dörren. Men! jag har däremot klätt på mig för första gången på 4 dagar. Imorgon ska jag iväg o kolla på en lägenhet iaf, får se hur de går. spännande.

jaha, så vad har en tjej som jag gjort ikväll då. Jo det ska jag allt berätta för dig. Ingenting! eller, tidigare idag satt jag o lyssnade igenom ca 50 skivor och tog ut dom låtarna jag ville ha. 2 skivor blev det. Lovely! Utöver det så har jag bara socialiserat med mor o far. Käkat annanas o bara tagit det allmänt lugnt. Tänkte offra mig o fara ut en sväng med bilen, de är ju ändå lördag. men sen försvann orken och dessutom så ringde malin o sa att hon hade spytt! så henne ska man undvika nu ett tag framöver.

Gjorde precis något som jag kanske kommer att ångra imorgon, men för tillfället så känns det faktiskt rätt bra. Jag rensade bland mina msn-kontakter.

Nu gott folk, nu ska jag stänga av tvn o hoppas på att john blund kommer o besöker mig. nattinatti

...

Hold on little girl
Show me what he's done to you
Stand up little girl
A broken heart can't be that bad
When it's through, it's through
Fate will twist the both of you

I'm the one who wants to be with you
Deep inside I hope you feel it too

Build up your confidence
So you can be on top for once
wake up who cares about
Little boys that talk too much
I've seen it all go down
Your game of love was all rained out

Why be alone when we can be together baby
You can make my life worthwhile
And I can make you start to smile

Godmorgon sverige!

Nu har man vaknat. Satt flera timmar i telefonen med Malin igår.
Jag tror verkligen att det behövdes. Vi båda fick prata ut. Jag hoppas att hon bestämmer sig för att stanna i Luleå, att hon inte flyttar ner till Göteborg, jag behöver henne här. Är så glad över att vi har fått den kontakten som vi har idag, du är underbar!


malin o jag


Jag har iaf tänkt efter nu. Jag ska sluta gnälla, sluta tänka på det som har hänt.
1. Det som inte dödar oss, blir vi starkare utav.
2. Lever man i det förgångna, lever man inte alls. Man går misste om så mkt i nuet.
3. Jag mår inte bättre av att tänka på det.
Det finns hur många anledningar som helst som talar för att jag ska gå vidare. Jag har ju ändå så mycket annat i mitt liv, jag hade det ju så bra innan allt de här hände. Man får inte känna efter så mycket. Det finns dom som har det flera gånger värre än mig. Så, istället för att ligga här o snora och spendera all tid till o tycka synd om mig själv, ska jag ut och rädda världen!
Fast.. jag kanske ska börja med o äta frukost.

Ensam är stark!

Hejsan svejsan allihopa! eller.. iaf DU där!
Nån liten stackare borde ju ha hittat till min sida, mådesåvara av misstag, men nu är du här!
och du finns ju där Victoria..min vän, min syster, barndomsvän och nu även bloggdesigner! jag vet att du sitter där på tunastigen och är stolt över mig för att jag skriver i min fina och alldeles egna blogg!


Jaha, år tjugohundraåtta var de året jag tog mig i kragen.
Jag gjorde de jag sålänge hade undvikit och föraktat.
Jag tog steget över till andra sidan och skapade en blogg! 
Det är väl här man ska skriva om sitt tragiska liv och sina motgångar.
Så att andra kan gotta sig i det och må bättre, right?


Min syn på mig själv 2004-07: Jag är oövervinnlig och odödlig.
Tål vad som helst och ingen kan någonsin få mig att känna mig svag.
Min syn på mig själv nu: Vem är jag? för första gången på länge, så jag vet faktiskt inte.

Jag förstår inte vad som har hänt. Jag har fastnat, jag står still och tar mig ingenstans. Egentligen så har mitt liv inte förändrats så mycket, min livssituation är densamma som tidigare. Jag har kvar mina vänner, mitt jobb o min familj.

Men, jag gjorde en tabbe i slutet av förra året.
Jag ramlade, jag ramlade hårt, för hårt!
Muren som jag har byggt upp dom senaste åren,
den som har gjort mig stark och självständig.
Den som har skyddat mig mot de jag har försökt undvika, dvs kärleken, den revs.
Jag tillät mig själv att känna saker som jag inte har kännt på länge.
Jag förstår egentligen inte vad jag tänkte på, allt gick så fort.
Allt var så perfekt, tyvärr så var de väll alldeles för perfekt..

Men hursomhelst, jag skriver inte det här i hopp om att han ska tänka om,
(okej, en del av mig hoppas såklart på att han ska göra de!)
eller för att få honom att må sämre. Utan jag gör det för att jag ska må bättre.
Jag vill glömma och gå vidare. Jag har alltid peppat mina vänner då dom har haft de svårt och försökt få dom att förstå att de finns andra/annat där ute, att de finns mer o leva för. Att livet inte går under bara för att en kille försvann ur ens liv. Det låter ju jättelogiskt och klokt! men varför är de så svårt o lyssna på en egna råd?!
Det låter som om jag har blivit dumpat, trampad på och sönder riven tusenbitar. men ja, de känns nästan så. Det är just det som är de tragiska. Vi var inte ens tillsammans. Det var bara jag som hade för stora förhoppningar.
Jag tänkte "han kanske är värd de. man måste våga chansa för att vinna. de känns ju ändå så bra nu.." åh vipps, här ligger man. ensam en fredagkväll, med mens och med minst ett kilo snor i näsan. Och de ända som snurrar runt i skallen är tusen frågor bla. varför blev det såhär? Jag skulle inte ha släppt efter. Jag skulle inte ha varit med i leken, jag är en alldeles för dålig förlorare.


Kanske mår man bättre av att skriva av sig, få ut sina tankar o känslor. Tömma sin hjärna så att säga.  Who knows, vi får väl se om jag mår bättre imorgon, förhoppningsvis så är jag iaf frisk tills dess. Jag vill ut, finna mig själv igen och få ordning på mitt liv. Men framförallt så vill jag ha ett GI-mål. Mmmh, så gott! Nu ska jag fortsätta se på Bad boys 2 och dräggla lite över fraligt sexiga will smith, han kan iaf inte lämna mig

HEJ ALLA!

nu ska gittan börja skriva blogg!
WIIIIE VAD KUL!


pöss
/vicsnoria

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0