baka en liten kaka

oj, de var verkligen länge sen jag skrev av mig. fast..de har inte hänt så mycket i mitt liv på senaste tror jag.  jag har knappt jobbat nå på två veckor eftersom jag har varit sjuk o så kom påsken mitt i allt. Känns tugnt att man ska återgå till verkligheten imorgon, men snart är de helg igen, veckan blir ju lite kortare än vanligt iaf.  Jag o johan har fått tillbaka kontakten också! de känns underbart. har väl tänkt umgås med han nu inom en snar framtid. längtar!


Jag o vicky hade en liten bakdag här hos mig i lördags.

image23    image25

vi bakade en massa gotta!
biskvier, havrerutor med lingonsylt, nougatkakor och hallonpaj!
Efter de tröck vi i oss världens godaste pastasallad <3


storstädade lägenheten i går också, de behövdes. sen var jag på middag hos mamma o pappa, mums. sen blev man fast i OSK:en. Chaffade åt jens, aapa, andreas o david, alltid lika spännande och händelserikt. En massa alkohol konsumerades och en massa skratt blev skrattade. Dom orkade dock inte hålla igång så länge eftersom dom har festat i så gott som en vecka i streck. dom har ju varit på ELMIA i år igen! jag vill också! dom bilade ner till stockholm i tisdags och på fredag morgon bar det av mot jönköping. en rolig resa var de tydligen, men de var dom värda! efter att jag hade släppt av dom så behöll jag jens bil o drog raggen med malin. kändes skönt att få köra automat för en gång skull. men en nackdel med att ha den är att de är så många som blinkar, tutar och kommer fram o ska snacka med en bara för att dom tror att jens är med. men ack vad dom bedrog sig!


idag då.. var tänkt att jag o victoria skulle åka till haparanda för att gå på VIP-invigningen av den första MAX restaurangen där. men jag orkar verkligen inte. känns rätt ovärt att åka 26 mil bara för att se de och för att få en gratis burgare. man kan åka dit vilken dag som helst. speciellt en dag då alko har öppet. sålde nån flaska till min bror igår, så nu måste man fylla på skåpet igen. dyrt. såidag blir det en lugn och avkopplande soff-dag. kanske skulle man ta o äta lite paj o glass? varför inte.


du har hela livet framför dig och ditt liv formas nu.


sjukling

kan även tala om för er att jag är sjuk!  mor o far bjöd både mig o jens på middag igår, de slutade med att jag fick lämna köksbordet med maten på tallriken. promenerade hem o sömnade på en gång. vaknade 17½ timma senare. jag har inte ens tagit mig till jobbet idag, mår fortfarande piss.


saknad

varför kan saker o ting inte vara som förut? jag saknar mina gamla vänner. tunagården, dagisgården och tunastrand. allt var så himla mkt bättre då. de var vi mot världen. nu står man här ensam? umgås mest med två av mina närmsta flickvänner. ni betyder massor för mig. men de känns som att jag glömmer alla andra. nova fyller snart 1 år, de var evigheter sen jag träffade henne. samma med lukas, han fyller också 1 år. tiden bara springer iväg men jag står still. jag vill finnas där för alla, men de går inte. saknar johan. vart tog du vägen? grattis till förlovningen. o hur ska jag ta de då? varför har du inte berättat de för mig?

jag vill vara med er. men de kommer alltid nått ivägen. nu ligger man här i soffan o vill bara försvinna. de är stunder som denna man inser hur mkt man har missat. hur mycket man vill göra och hur lite man igentligen gör.


den här helgen sög ju mer än vanligt. fredan började bra, men slutade i kaos. har aldrig varit så orolig. trodde att dom skulle ta de ifrån mig.. men jag fick bara en lapp. en lapp med väldigt höga siffror som jag inte vill ha! menmen de var inte så oväntat, inte när birgitta blyfot är på vägen!  dagen därpå bar det av mot haparanda. jag och två väldigt berusade pojkar. därefter blev inte kvällen som planerat. jag såg på melodifestivalen och efter några få timmar satt man i en bil med partyglasen i högsta hugg. varför? de var så onödigt. ångrar att jag drack. har så mycket roligare utan alkohol. vad har hänt med mig? förut var jag den som aldrig tackade nej till att festa, den som for ut först och for hem sist. många liter alkohol har man konsumerat genom åren. vad hände sen? växte jag upp eller tappade jag bort mig själv?


är du lycklig birgitta?

hurtbullar

har promenerat med malin idag, i över en timma idag. sug på den ni! de var ruskigt skönt, men mina skor är lite smått förstörda. hade nog behövt ett par stövlar..

ska man shoppa i helgen måntro? det skulle vara rätt nice med lite nya kläder. hmm..ja, varför inte. Snart ska man åka till haparanda också. Den 24/3 öppnar vi en max-restaurang där. ska dit på Vipen! hoho. kommer att bli toppen. ska passa på att glida förbi ikea då o inhandla lite mer saker. 


nu ska törnrosa sova. 

en ond cirkel

ingen är felfri, inte ens jag. Sånt här tar verkligen på ens självförtroende. fast ja.. jag är en jävel på att bokföra bort grejer eftesom varken susanne, chefen eller revisorerna har märkt de! som rasmus sa "ni är lagets målvakter och vi på restaurangerna är anfallare".  jag är en dålig målvakt. usch, lär bli flera tunga veckor nu framöver. måste gräva bland en massa papper från över ett år tillbaka. hemskt. men jag ska reda ut de, JAG SKA! om jag lyckas så ska jag fira med en stor fet grogg. nån som vill fira med mig i så fall?

 jaha, vad mer kan man säga. mitt liv verkar stå rätt still, kommer ingen vart. varje dag är det samma visa. jobba - hem - äta - sova. varje gång jag har tänkt göra nått utöver de vanliga, så kommer det alltid något emellan. typiskt. är de bara jag eller har världen stannat? jag vill göra något roligt. jag vill vara impulsiv och göra något tokigt! jag vill vara fyra igen o göra nå busigt. jag vill vara vild o galen! grrrr

några tips?

jag borde..

sova. borde ha gjort det för länge sen egentligen. jag fastnade dock framför msn med rasmus. han har uppdaterat mig om allt som hände på EBBA-mötet (ett årligt möte med max-personal som alltid hålls utomlands). rasmus är tydligen en behändig pojke enligt tanterna på mitt jobb.. dom har tagit extra många kort på honom åt mig. spännande.

nuuu ska jag göra ett nytt försök till o ta mig till sängen.


luleå vs stockholm

jaha, då var det måndag igen då. ligger här i min divan-soffa och småser på 2½ men. En väldigt bra serie måste jag säga! man får sig ett gott skratt lite då o då. Har nyss lyckats dra mig upp från badkaret. Låg där o pratade med michele i telefonen. Han höll på att koppla in hans nya dator, men det verkade inte gå allt för bra.

Jaha min helg. vad kan man säga om den då.. hemsk? jobbig? påfrestande? Den var tung. Fick sällskap av två små grisar från fjollträsk. Niki och Matthias kom på besök (torsdag-söndag). Det var kul o träffa matthias efter alla år. men ja.. allt blev inte som jag hade förväntat mig.

Jag gillar verkligen inte stockholmare. visst små förortspojkar går bra. men stureplanskillar? nej tack. Slibbiga grabbar med alldels för bra självförtroende för deras eget bästa.. visst, vissa passar bra som ögongodis, men så fort dom öppnar käften så är de kört. skumpa hit och skumpa dit, hänger på vipen och tror att alla avgudar dom.

Jag dömmer er, jag drar er alla över en kant. Den dagen då en stockhomare lyckas charma mig o bevisar motsattsen, så kan jag se över min åsikt. men jag tvivlar på att det någonsin kommer att hända.

image25
Matthias leker frän. Gör några tappra försök till att lika Elvis.
Borde egentligen ha filmat eftersom han även brassade på med en vacker sångstämma
..



Vill passa på att tacka mina föräldrar för att jag är född här i den bättre delen utav landet. Skotrar, bilar, öl och snö passar bättre in i mitt liv än tunnelbanor, skumpa, innekrogar och slask. jag är en slacker.


sova? yes sir.
godnatt sverige!


adminfest vs jobb?

jag städade bilen idag, de behövdes. nu är min pärla fin igen!

ååh, hade så gärna velat. varför måste jag jobba?! de är såå tråkigt och dåligt. hade varit kul o träffa alla partygalna admins igen, men de får bli en annan gång. jag tror att dom har de svintråkigt och urtrist utan mig iaf. hade kunnat åka dit efter 22, men de kändes så ovärt. bättre o vara pigg imorgon för då måste jag städa läggan. får ju finbesök på torsdag. kommer jag att spy efter några timmar? de återstår att se. har inte träffat matte på 2 år, så de blir ju lite spännande iaf!

nu är man nyduschad och redo för natten.

roger ut.


vila i frid simon

det är nästan skrämmande hur fort allt kan ta slut, på ett ögonblick är allt över. jag tror att dom flesta skulle behöva se över sitt liv och fundera på vad dom egentligen vill, livet varar inte för evigt. de är fullt av överaskningar, både bra och dåliga. just nu känns det  verkligen som att allt bara går utför. Det är många som har gått bort på kort tid. både av naturliga anledningar, så som sjukdommar. men även pga olyckor och dumma beslut.  vart är vi påväg? 

man borde ta vara på de man har. vara glad över de man får och vara lycklig för den man är. jag vill lära mig leva mer i nuet.

du var så duktig i skolan, intelligentare än dom flesta. vi hade otroligt roligt tillsammans på konfirmationsresan. du var även en del av tunagårdsgänget. tråkigt att det skulle sluta såhär..du finns med bland en massa bra minnen.

image23

vila i frid simon!

adriana lima

image21

pappas flicka

jag har promenadat idag, de ni! gick till mina föräldrar för att få i mig lite mat och så fyllde jag upp lunchlådan när jag ändå var där. Nu har jag kommit hem igen, sitter i min soffa och lyssnar på ABSOLUTE 2001! de var tider de.

Nu är jag glad. Jag har lyckats flirta in mig hos min far, han ska nog köpa en till bil åt mig till sommaren. Jag måste  ha en cab, hur ska jag annars kunna äga stan? får köra pappas galaxie, men jag vill ha en egen. de känns rätt ocoolt att komma med en merca då de är crusing. Jag, vinden och vägen, grr! måste bara se till o hitta en fet en jag vill ha först..de här kommer att bli super!

If you wanna go and take a ride wit me

vad ska man göra nu då?

hej du glade! ta en spade o gräv ner dig så vi slipper se dig

kanske var det jag som gjorde fel då jag föll från första början. jag kanske skulle ha stått emot och undvikit frestelsen. är jag den dåliga kamraten som kom ivägen för något vackert? kanske är de så att det alltid har funnits nått där, nått omedvetet som bubblat under ytan. kärlek börjar alltid med bråk, ett dumt ordspråk eller ren fakta? Jag har hamnat i kläm, en plats jag inte vill befinna mig på. jag måste gå vidare. det känns sjukt, det är så svart, jag ser igenting.

ligger i sängen och lyssnar på musik. känns som en väldigt bra sysselsättning såhär på en söndagseftermiddag. min helg blev lugn och skötsam som planerat. igår var jag med malin. vi snurrade i stan och härjade på som förr i tiden. vi träffade ingolingo också, de lika trevligt som alltid. sen ville lilla john hänga med oss ett tag och de gick såklart bra. vid 4tiden så fick man parkera bort bilen. ingo ville komma o dricka te hemma hos mig, men jag sa nej. jag var alldeles för trött och de är jag nu också. ska traska ner till mor och far runt 17. ska tycka i mig lite käk sen promenixa hem igen. det händer alltså inte allt för mycket i mitt liv idag. jag känner mig alldeles för utmattad. kan det vara utav att tänkande måntro?

jag vill åka till skellefteå på tisdag! jävlaskithelvetesmuppjävlajobb. varför ska de vara bokslutsvecka precis nu? hade så gärna velat.. ingenting går som jag vill, kan det vara pga den där gurkan jag råkade tatta? min karma är förstörd.

njuter du nu?

puss

listen to your heatbeat

igår var jag med min kompis victoria. vi hade kul ihop hon och jag. vi slösade pengar och skrattade tillsammans. vi köpte en palm och vi döpte till Palmè Lööw. han är den finaste som finns <3


man blir stark av motgångar, men blir det för mycket, så blir det helt enkelt för mycket..livet är svårt. du är svår. jag är blind. men det snöar ute. ska man lyckas ta sig ut o leka ikväll? jajemensan, de tror jag! fast först ska jag på drinkprovning hos camsan. ska hålla mig borta från all alkohol, ska iaf försöka. folket var inte allt för glada över att jag inte skulle dricka med dom, men dom får iaf njuta av mitt sällskap.


malin, vill du bli min date ikväll? vill du åka upp och ner för smedjebacken tills vi spyr av tristess? vill du åka ut i natten och uppleva luleås gröna lund tillsammans med mig? vi kan hålla hand och kramas. får jag chans på dig?

image19


How could I be such a fool.
I thought I already knew it all, but I know I was totally wrong

How will i know if you`re fooling me.

RSS 2.0