always coca cola

fick ingen julmust, men inte grät jag för de. han kom med coca cola istället och de är ju också gott! och speciellt om man tänker på att jag bara har levt på vatten dom senaste dagarna, då satt de riktigt fint med nått glas cola! anton är som snäll han. vi såg på idol och snackade en massa strunt. han åkte precis, för han ville inte att hans bil skulle hinna bli så kall. och jag förstår han, de är inte så mysigt att åka runt med en igglo. tydligen ser ju min bil mindre mysig ut också.. TKGn har ju inte blivit rastad sen i måndags så jag förstår om han är lite stel och isig. ska kanske ta tag i de där imorgon beroende på mitt tillstånd, men vi hoppas på de bästa. nu sa jag äta chips. 

 fred.

vem är min idol?

de ska jag ta reda på ikväll. idag är faktiskt första fredan som jag ska spendera hemma i min soffa samtidigt som jag ska se på idol! har inte sett ett helt avsnitt iår så de är kanske på tiden. får sällskap av anton också. han skulle komma förbi med godis, chips och lite lycka. mums! för er okunniga så är lycka min favoritdryck, dvs. julmust!

jag förstår eran oro..

ni behöver inte vara oroliga, trots min tystnad så lever  jag än, ifall de är någon som undrar. men idag har faktiskt flera stycken hört av sig till mig. är de av en slump eller kände dom sig träffade av mitt tidigare inlägg? jag kanske inte ska vara då elak av mig, jag vet ju att dom bryr sig men att dom faktiskt kan ha fullt upp ibland. fick åtminstone några söta sms igår. gulligull! idag har jag pratat massor med elina. flickan har ju flyttat till örnäset nu och har precis fått i ordning allt i lägenheten. längtar tills jag blir frisk så jag får se hur hon har de! ante har också flyttat o tro de eller ej, men dom bor faktiskt port i port. och i andra sidan av huset, där bor doris! vilket sammanträffande.

idag mår jag iaf mycke bättre. om man bortser ifrån att jag somnade först runt 08 i morse pga hosta och igenstockade näsgångar, men annars så är allt prima. halsont har väl ingen dött utav, men jag är ändå inte redo för att gå ut än. om jag har tur så kanske jag orkar ta mig utanför dörren imorgon. åtminstone en liten sväng.. kanske till mamma o pappa? känner mig som en instängd liten hamster här i lägenheten. har inte varit ut sen i måndags. elle rjo jag var ju till jouren i förrgår, men de räknas knappt.

jag vill ut o göra snöänglar med simon!


vilka finns där då man behöver dom som mest?

idag har jag legat ensam och övergiven i min soffa här på mjölkudden och kännt mig näst intill borttappad. jag är på bättringsvägen då de gäller min sjukdom och jag har därför varit otroligt rastlös hela dagen. men inte har nån ring mig.. nä. vart är mina vänner då jag behöver dom?


idag är heller ingen vanlig dag..

för idag är de exakt två år sen jag tog körkortet! och vet ni vad de innebär.. idag förlorar jag prövotiden! woooho. vad skulle jag göra utan mitt älskade rattkort. 27/11-06 är den dag jag aldrig lär glömma.



de är ju tur att man vart snygg på kortet iaf
jag menar.. vem är inte avis på min beatles-frilla?


igår var de ingen vanlig dag..

nej, för de var Henke Ks födelsedag! lille skutt blev 18 år!
jag hoppas att han hade en kanon dag för de förtjänar han.
han är gullgossen själv med hjärtat på rätt plats.



GRATTIS HENKE!

sugen på något eget och annorlunda?

besök då denna sida och fynda lite! roliga kläder till bra priser.


www.inyourface.se.nu

har blondiner roligare?

nej de tror jag inte på. jag är inte blondin längre, färgde håret och klippte mig i fredags och ändå hade jag lika roligt i lördags som alla helger innan.

ångrar jag att jag färgade bort de hår som jag så länge hade kämpat för att få? nja.. jag vet inte. de är ju bara hår. och jag gillar förändringar.

vad har jag gjort för att förtjäna detta elände?

jag har åkt på magsjuka! de är därför jag inte har uppdaterat min blogg på länge. jag har mått som en kloakråtta dom senaste dagarna och har knappt orkat ta mig upp ur sängen. de har kännts som att jag har haft en liten trummslagare i skallen som har klappat takten till nån psykmusik samtidigt som jag knappt har kunnat andas pga hosta och förkyldning. mat? va är de? har inte fått behålla nån föda alls förutom vatten och nyponsoppa. inte ens glass fick stå på min meny utan de var jag tvungen att bjuda toalettstolen på. ni förstår hur bra den här veckan har varit va? måndagkväll började de hela och först idag har jag börjat känna att jag är på bättringsvägen. men de blir nog inte nå jobb för mig imorgon heller.. måste nog bli helt frisk först. nog för att de här var den sämsta tiden jag kunde bli sjuk på eftersom vi håller på att omorganisera på kontoret och idag skulle vi tydligen byta platser osv på kontoret. de är mkt o göra! men själv ligger man hemma och kan inte hjälpa till överhuvudtaget. 

jag vill bli frisk nu!
de är så tråkigt att ligga hemma o tycka synd om sig själv.

soffan är våran bästa vän

elina ringde och väckte mig runt 13 i söndags. konstigt nog var jag inte vaken då, brukar nu för tiden alltid vakna tidigt efter att jag har festat, men inte den här gången. elina var i alla fall hungrig och de var jag med. vi fick liv i anton som kom med pizza till oss. jummie! varför är de så gott med flott dagen efter?




kl 17 var de som vanligt dags för familjemiddag igen. så jag var illa tvungen att klä på mig och lämna mina gäster här hemma hos mig. medans jag for ner till mina föräldrar o tröck i mig lax. sen spenderade vi 3 en massa tid i soffan framför tvn. ända tills elina och anton kom på att vi skulle åka ut med bilen en sväng. men de blev inte en allt för sen kväll. jag var i säng innan 23 och jag var faktiskt ovanligt pigg på måndagen då de var dags att kliva upp till jobbet.

13 mil till ett främmande land

lördagen började med en liten förfest hos mig. de var jag o elina som satt här o härjade på och pratade om att mellan himmer o jord. ett tag senare låg vi på E4an påväg mot haparanda. jag hade jätteroligt och jag fick träffa en massa trevliga människor. de är alltid kul att göra något annorlunda. vi for dit runt 18 och kom hem runt 07. bilder från vårat äventyr finner ni såklart på min pixbox



tack till simon och anton som orkade vänta på oss hela kvällen!
pojkarna fick åka runt i elinas bil utan värme i 13 timmar medans vi åkte i en varm cadillac. tur att jag tog med täcken o filtar åt dom så dom hade nått att värma sig med. ni är guld värda!

de ska kännas att man är i norrland

tänk er en bil utan värme, mindre än -10 grader ute, igenfrysta rutor så man får använda is-skrapan på insidanför att se ut och två näst intill ihjälfrysna tjejer. så såg min kväll ut i fredas. elina orkade inte hämta minbilså vi fick helt enkelt glida omring i hennes frysdisk.



frukost 2008


en kanelbulle och en morotskaka.
 ja de var precis de som Frida Alatalo på mitt jobb tröck i sig till frukost i morse.
själv köpte man en macka + juice!

min bäbis blev hel o ren!

innan jag for till jens så var jag hos mamma o pappa och utnyttjade deras garage. bilen var i stort behov av en storstädning inklusive tvätt. efter en timma så var jag klar och man kunde äntligen se att bilen var silverfärgad och inte grå. nu är han skinande ren!


slet min fina tejp-bord då jag ändå var igång. nu ser de tomt ut där framme.

se så den blänker! detta resultat hölls i ungefär.. nån timma.
nu är den täckt av is och snö... jag vill ha sommar!

frisören utför sina tjänster


var hos jens igår och klippte julia, hon blev riktigt söt i hennes nya korta frisyr! när jag står där med saxen i högsta hugg så kliver ante in genom dörren. DÅ HÖLL JAG PÅ ATT DÖ! han hade fått nått ryck på natten hos myran och rakat bort allt hår, förutom en liten gräsplätt mitt på skallen. de såg.. mindre fint ut. han ville iaf att jag skulle fixa till de litegrann och de gjorde jag. och resultatet blev förvånandsvärt bra!
 

elifantianti i hans nya frisyr, nu ser han ju till o med lite vettig ut.

efter många om och men så blev även jens lite korthårigare
han ville inte, men alla vet ju att de är kvinnorna som ska ta alla sånna beslut!

renoveringsprojekt steg 3

pappa är klar med mitt gästrum nu! de blev finfint, men inte riktigt så som jag hade tänkt mig. men de är ju bara mitt eget fel eftersom de är jag som har valt allt. fast de blev helt klart mkt fräshare! jag är hur som helst nöjd.

nu är de dags för hallen. han har målat taket och tapetserat kapprummet. resterande tapeter får sitta kvar tills jag har bestämt mig för vad jag vill ha. dom som sitter där nu är faktiskt riktigt fina, dom är benvita tabeter med lite glitter i.



igår for nästan hela familjen Lehtonen till K-rauta och Byggmax o kollade på golv. De var jag, jens, julia, mamma o pappa. de slutade med att vi inhandlade ett svart hallgolv som var jättefint. jens skulle också köpa golv, han hittade väl ett som föll han i smaken, men jag vet inte hur de där slutade.

 
jag o julia passade på att tävla lite med dessa, mindre smidiga, fordon. 
man måste alltid sluta då man har som roligast..

Nu har pappa börjat lägga golvet och imorgon är de nog klart. jag ska ha samma golv i toaletten, men de ska han fixa lite senare. först ska han till jens och renovera hans sovrum. våran lilla handyman! men min lägenhet kommer att vara topfräsh då den är klar. jag längtar..

räddaren i nöden

Jag for o hämtade upp malin efter jobbet och när vi kom körandes ner för smedjegatan så märkte jag att några små bilister hade tatt min plats! men de var bara emil, elina, simon och alex som stod där. vi for dit och pratade med dom och fick då reda på att alex hade problem med bilen, den laddade tydligen inte som den skulle. men elina ställde glatt upp o hjälpte den stackars pojken. allt gick bra och han o simon kunde glatt tuffa till max o köpa mat.




bivande pappa emil i hans nya vrålåk

hej kom o hjälp mig

elina fick punktering igår kväll! vi for och mötte upp henne på OK vid robertsvik. Tur att man har värme i bilen så att man kunde hjälpa flickstackarn att värma hennes punkterings-spray! efter många om o men så fick hon bukt på problemet och vi kunde därefter åka hem och sova.



Hej mamma AnniCa!
Elina sa att du läser min blogg och jag förstår att du gör de med tanke på att elina är en av dom som jag skriver mest om. dvs. en av dom jag hittar på mest hyss med.  jag ska göra mitt bästa för att avslöja alla tokigheter som din dotter håller på med! don't worry baby, im an expert! fast.. jag måste tänka på vad jag skriver eftersom min far brukar vara här o snoka. men jag ska göra mitt bästa.


en kväll på OK

igår jobbade jag i vanlig ordning, sen var de mat hos mamma som gällde. där bjöds de på spagetti och köttfärssås och jag fick dessutom med mig en lunchlåda. efter de for jag till OK på örnäset och hälsade på min kära vän elina. spenderade en halvtimme med henne medans jag väntade på att jag skulle få träffa simon. kl 19 for jag och plockade upp honom på brass. vi satt i min bil och pratade och han hann dessutom räkna alla mina småmynt som jag har lyckats samla på mig i bilen. men sen belv simon törstig så vi bestämde oss för att fara o köpa lite lycka. så en gång var jag två gånger på OK!

   
elina verkar ha ett väldigt roligt jobb.. hon får iaf träffa mycke folk
och dessutom får hon umgås med mig och simon i nästan 2 timmar på en måndagskväll.


lycka är de bästa som finns!

BEWan lever igen!

I lördags var jag även förbi mina föräldrar en sväng. då fann jag brännwall och jens i garaget. dom var där o skruvade i julias bil för den behövde en ny växel-låda. var in i garaget en sväng för att hjälpa dom men en liten sak. kände direkt att min klädsel inte var anpassad till garage-jobb. men de gick jättebra och jag var hel o ren då jag fick lov att gå därifrån.




nu är julia en glad tjej då bilen äntligen är i funktion igen. så nu ska den säljas!

efter dryck kommer mat

tro de eller ej, men i söndags var jag vaken klockan 06:30. malin ringde den tiden och av någon konstig anledning så var jag redan vaken och hade precis tvättat bort mitt smink, jag hade dessutom hunnit städa upp lite här hemma. men sen somnade jag som en stock igen. stax baki 10:00 slog jag upp mina ögon ännu en gång och då klädde jag på mig och gick o mötte malin, en promenad dagen efter man har festat var faktiskt väldigt upp piggande. vi promenerade runt på mjölkudden ett tag senare hamnade vi på marco polo. vi delade på en pizza och på en kebabrulle. varför är de så sjukt gott att äta dagen efter? vi satt där i över 1 timma och diskuterade allt som hade hänt under helgen. tillslut kändes de som att vi var tvugna att bege oss därifrån för pizza-pojkarna började stirra ut oss. kanske var de för att dom hörde alla historier eller  så var de för att dom var less på att vi satt där och pratade/skrattade i alldeles för länge. vi traskade hem till mig och sa oss i soffan istället. där kunde vi prata ostört samtidigt som vi kunde ligga och mysa under täcket.

lite senare på eftermiddagen så var vi hungriga igen. vi behövde mer mat! men vi kunde inte köra någonstans och vi ville heller inte trycka i oss mer pizza. maxmat var helt enkelt lösningen på vårat problem. vilken tur att man har en vän som anton i sånna lägen. gullet tog ju bussen från hertsön o hit, sedan körde han till max och köpte mat åt oss. TACK ANTON! vad skulle vi ha gjort utan dig.

full fart när festen är ute och härjar

de var skönt att ta de lugnt i fredags, men i lördags var vi i full gång igen. asse och conny fick agera chaufförer under kvällen och kul hade vi,  iaf jag och malin. tror nog inte att mina chaufförer var lika nöjda över hur kvällen slutade, men men de blir inte alltid som man har tänkt sig. vi träffade hur som helt sjukt mycke folk och vi härjade på i vanlig ordning. jag o malin livade i alla fall upp stämningen på parkeringen. bra jobbat! hellre ökänd än okänd?

 

först satt vi hemma hos mig o förfestade, resten av kvällen spenderade vi i stan.
eller rättare sagt på brass-parkeringen?


dagens tack går helt enkelt till asse och conny som ställde upp o körde och som dessutom stod ut med oss hela kvällen. tack pojkar!


fredagkväll, en sån lugn kväll

igår var de tänkt att jag skulle gå på after work på olivers med jobbet. men när klockan närmade sig 17 så kände jag mig otroligt otaggad. helst av allt ville jag bara åka hem och sova. så de var precis vad jag gjorde. jag somnade runt 18, skönt! men strax baki 20 ringde malin och väckte mig. typiskt. de var bara att kliva upp och ställa sig i duschen för att piggna till. en timma senare stod vi på brass och spanade som vanligt. de var ett tag sen nu med tanke på att jag har festat en hel del på senaste och har därför inte fått köra min bil själv. men igår tog vi igen förlorad tid och de var väldigt trevligt. träffade massor med folk och vi delade en massa skratt och glädje. malin var övertrött och sprallig som en 4a åring, vilket gjorde de hela mycke roligare. stundvis iaf.. hon kunde ju aldrig vara tyst! efter 03 fick man äntligen krypa ner i sängen och njuta av lite skönhetssömn. sova är en av de bästa sakerna i livet, eller vad säger ni?

kronan hade god mat

pappa ringde och frågade om jag ville följa med han och mamma på kronans restaurang. och vem tackar nej till gratis lunch? gott var de och mätt i magen blev man då minst sagt. de var en buffè med 2 olika maträtter. fläskfilè med potatisgratäng eller så kunde man välja någon pastarätt. men man är väl inte dum..



såklart man väljer fläskfilè framför pasta. smaskens till sista klicken.
till efterrätt var de chokladpudding med grädde. mindre gott, men de funka.

du är min modell

I torsdags kom malin förbi mig. vi skulle plugga matte tillsammans för första gången. de var väl på tiden eftersom vi skrev in oss för 2 veckor sedan. malins mamma som är så snäll och söt ställde sig och gjorde pajer till mig. supergoda pajer! så vi fick mat i oss innan lektionen började. malin hann även gå igenom min walk-in-closet. de slutade med att hon gick hem med 1 full påse med kläder. givmild som man är.

  
malin flossar. malin posar. malin pluggar. malin..malin.. alltid malin.


en trevligstund. lektionen började vid 19:00 och avslutades runt 23:00

malin är min vän, mitt liv och min käraste ägodel. hon är den som får mig att inse saker som jag själv inte märker. hon hjälper mig genom svåra tider och hon stöttar mig i alla lägen. hon är den som alltid står vid min sida och som får mig att må bra. ja.. ibland känns de som att hon är min fru, min livsparter. och förmodligen så är hon den bästa som finns.

blixtrar och dunder

min dator gick sönder i tordags. de small jättehögt, blixtrade till och å började de småryka. detta gjordeså att säkringen gick och då stängdes maris och lindas datorer av sig. men deras gick iaf inte sönder. wooho tänkte jag, nu får jag en ny! men ikke de. dom gjorde en liten transplantation och nu är den igång igen.


min chef johnny och berra bus undersöker saken.

Fick sitta vid ulrikas dator resten av dagen. fast de är ju bara att jag vänjer mig, i början av december byter jag avdelning och då kommer jag alltid att få sitta med levtjejerna. kommer att sakna mina intäktskontrolls-flickor.. men de är väl dags att gå vidare. nya tider, nya möjligheter!

jag går i dina fotspår..

alla beslut man tar, förändrar ens framtid. de händelser som händer idag, gör dig till den du är imorgon. små saker, gör stor skillnad. ditt humör påverkar andra, ett leende smittar av sig och du kan på så vis sprida glädje. små saker är de som räknas. omvärlden förvandlar oss till den vi är. vi är världen.

 
dina val märks. man märker vilket håll en person väljer att gå åt. är de någonsin försent att gå tillbaka? vill man gå tillbaka eller ska man blicka framåt och inse att de som varit är över och att framtiden har mer att erbjuda?

de är jag som är pensionären

jag trodde inte att jag skulle ta mig igenom den här arbetsdagen. tvinga mig ur sängen runtt 07.50. ville inget hellre än att återvända till  min sömn då, men jag lyckades få på mig kläder o köra till jobbet. satt där på min kontorsstol och stirrade in i skärmen, då kände jag hur mina ögon började stängas och hur jag stundvis såg i kors. jag var alldeles matt och slut och hade ingen ork kvar i kroppen. jag klarade mig igenom hema dagen iaf, bra de. + att jag jobbade över nästan en timma. men de var bara pga min nya chef gunilla, hon o jag diskuterade en hel del angående mina nya uppgifter och alla förändringar som ska ske nu på arbetsplatsen.

nu har jag precis tatt ett skönt avslappnande bad och ska göra mig i ordning för natten. de blir en tidig kväll idag, de kan behövas. pensionärs varning? nää inte alls. men jag måste vara utvilad tills på fredag så jag orkar med jobbets festligheter. vi ska ha after work på olivers. trevligt trevligt må jag säga. får dessutom lön den dagen! hoppas bara att jag är pigg och sprallig igen tills dess.

godnatt kamrater!


lunchfirande på mat och prat

 
malin hade en ansällningsintervju på telia idag. flickstackarn var jättenervös men de gick otydligen som på en dans för henne. nu ska vi bara vänta på besked också!

eftersom hon ändå var i stan så kom hon förbi mitt jobb och fick då möjligheten att se mig arbeta. jag visade henne lite snabbt vad de är jag gör under min arbetstid, sen stämplade jag ut och vi gick och lunchade. jag bjöd såklart eftersom hon hade varit så duktig. vi åt pasta på mat och prat. troligt gott må jag säga! jag och sussi från jobbet brukar vara fär rätt ofta. har ni inte ätit där så rekomenderar jag de.

renoveringsprojekt steg 2

för 2 veckor sen kanske ni läste att pappa började renovera mitt sovrum.
nu är de klart iaf och de blev superfint och jag är mer än nöjd! tapeterna, taket och golvet.. allt är perfekt. jag sover som en prinsessa och jag behöver inte skämmas över mitt rum nå mer. ni kanske får se bilder vid ett senare tillfälle, eller så får ni komma och hälsa på!

nu är de dags för mitt gästrum. pappa har rivit ner tapeterna och spackat allt och imorgon ska han måla väggarna och taket. de kommer att bli grymt. valde alla tapeter till lägenheten för flera veckor sedan, men jag är fortfarande lika säker på att de är dom jag vill ha.


tråkigt och dött utan alla mina saker, men de kommer att bli kanoners!

farsdag blev min bakisdag

vaknade alldeles för tidigt för mitt eget bästa i söndags igen. börjar bli en vana nu att inte sova bort hela dagarna på helgerna, pappa tror att de beror på att jag börjar bli gammal. men jag tror att de bara är en tillfällig sinnesförvirring. snart är jag nog tillbaka till mina dvalor igen. hur som helst, runt 10 slig jag upp mina ögon för att möta den tråkiga dagen som väntade framför mig. låg i sängen halva dagen och filosoferade, hann även med en stund i soffan. sen var de dags att traska ner till mor o far och trycka i sig godmat inkl. tårta. direkt då jag kom hem intog jag genast soffläge och njöt av en lugn kväll. spenderade dock alldeles för många timmar i telefonen innan jag somnade. hann prata med både anton och malin, små partkvarnar är vad dom är! men jag var kanske inte heller så oskylldig. somnade efter 01 och orkade knappt kliva upp dagen efter. men jag hade inte så mkt till val, jobbet väntade ju.



fullfart askalas

festade både fredag och lördag igen. de börjar bli rätt slitsamt nu att hinna med mina vilda helger samtidigt som man ska lyckas vara fit for fight resten av veckan och orka med alla dagar på jobbet. hititls har de fungerar rätt bra, men man känner hur tröttheten petar en i nacken hela tiden.


modig var chaufför och fick sitta bokom ratten och styra runt vanen hela kvällen.

min lilla elina och plutt-anton

folk i bilen + folk på bilen.  jag trodde att man skulle åka i bilen.

som vanligt så var de en händelserik kväll..men varför är jag inte förvånad.
runt 05 avslutades kvällen och då for alla hem och kröp ner i sängen.

vaknade hungrig och jävlig. elina ringde och sedan kom hon, kona och malin o hämtade upp mig och antonfjanton, sen for vi på max! när magen var nöjd, började festen om på nytt. jag och elina for hem till mig och gjorde oss i ordning medans anton for hem till sig och vilade upp sig lite.


senare på kvälen fick kona för första gången köra mitt vrålåk.


kvällen blev som den blev och vi hann även svänga förbi hemma hos tobbe.


- elina och anton ser lagomt avslagna ut i tobbes soffa.
- konas lilla tös var väldigt trevlig
- vi träffade jokka och henke på brass + vänner.
jokka har ju inhandlat en ny merca!

denna dag började tidigt och slutade tidigt. strax baki 01 var vi hemma.
men de var nog de bästa beslutet vi tatt på länge.

de var en snabb sammanfattning av min helg
för fler bilder, se min pixbox

bajskontor och lite till

vårat kontor är inte bara skit fult, skit dåligt och skit hemskt. de luktar skit också! vi fick stock i vattenledningarna idag och de slutade med att de rann ut vatten över hela köksgolvet så fort någon annan i huset spolade i kanen eller spolade i toaletten. de luktade anus och lite till. avlopp är ingen god doft om man säger så. häften av kontoret gick runt och hade ont i huvudet hela dagen, men man vänjde sig iaf med lukten. de ska vara fixat till efter helgen iaf som tur är.

nu har jag precis gjort mig i ordning och är redo för lite sällskap. elina, simon och anton är påväg hit. vi ska festa loss ikväll och lite senare kommer öhlund och modig o hämtar upp oss, vi ska glassa runt i vanen ikväll igen. tydligen ska vi på nån fest i björsbyn också? får se vart kvällen slutar.

se upp, här kommer jag!

världens bästa arbetskamrat

de är jag de! idag jobbade jag i 12 timmar innan jag stämplade ut och gick hem för dagen. mari på levreskontran hade så mycket och göra och hann därför inte köra in så mycke fakturor under dagen, så jag fick hjälpa henne. tyckte så synd om flickan som får slita så hårt nu då erika är sjukskriven. men de rullade på bra och efter 20:00 fick jag gå hem. de är faktiskt skönt att jobba så sent på kvällen, tiden går fort och man känner hur pengarna rullar in. eller i mitt fall, hur fextiden jämnar ut sig.

jag är maris bitch.


acab

igår kväll när jag och elina for längt luleås gator i godan ro, så kom polisen bakom i i full fart och stannade oss vid brasseriet. det var både pikèbussen och en vanlig polisbil. vi fick inte köra in på parkeringen heller, utan vi var illa tvugna att stanna mitt på vägen. en polis rusar ut och sliter upp ena bakdörren, vilket dom inte får göra! elina påpekar felet han gör, men han hävdar att han har all rätt till det. han börjar förhöra elina gällande en massa saker. de hela slutar med att dom delade på oss och vi båda blir utfrågade gällande droger och vilket umgänge vi har. vi svarade ärligt på alla frågor, men dom gav sig inte. dom började lysa in i bilen och kollade överallt, vilket dom inte heller har rätt till. de dröjde minst 10 min innan vi fick fara därifrån.  ja.. ibland är polisen lite rubbad. de var andra dagen i rad som elina blev stoppad med bilen.

hur som helst. imorgon är de fest! känn peppen. ny helg, nya möjligheter.

biltvätt och bodenbus

Elina ville att jag och hon skulle ha en date igår och jag tackade såklart ja till erbjudandet.  vi skulle fara till boden och hämta lite drickbart inför helgen, så runt 19:00 bar de av längst 97an. vi fick även sällskap av simon och alex. Men innan vi for så var vi tvugna att fara och tvätta av GYKen. Den var så smuttsig så att man knappt kunde se då lysena lös.

  
                                                    Elina in action

Det blev vissa förseningar i våran planering eftersom folket vi kulle träffa var på badade. då vi stod utanför och väntade på dom, så gick de förbi en väldigt lustig man. hans gångstil går inte att förklara med ord, men de var väldigt roligt att se iaf. men eftersom jag dels har världens segaste mobil och eftersom jag själv inte heller är så väldans snabb, så hann jag tyvärr inte få en bätte bild på honom. jag måste bättra mig..


frammåtlutad man med armarna i kors på ryggen,
spatserar i rask takt  ut från badhuset.

räkmacka blev min lyxfrukost

jag är sämst på att stiga upp i tid och de slutar alltid med att jag får skynda mig till jobbet varje morgon. därför hinner jag aldrig äta frukost hemma, eller rättare sagt så är de inget jag prioriterar. istället trycker jag i mig ett ägg påvägen till bilen så att jag inte ska börja må illa. klockan 09:00 är de fikarast på jobbet. då brukar jag och några andra flickor gå ner till restaurangen under oss o köpa en macka så vi klarar oss fram till lunch, men igår lyxade vi till de. vi gick förbi BO`s där jag köpte en jättegod räkmacka. delade den dock i två delar eftersom den var rätt mastig, så jag åt upp resten idag. frida och elin däremot, dom små gottegrisarna köpte bakelser till frukost.. förstår inte hur dom kan trycka i sig så mycket socker, så tidigt på morgonen.


denna macka hade kunnat bli din för endast 48 riksdaler.

meningslöst men efterlängtat?

jag känner verkligen hur meningslösa mina blogginlägg är. verkar som att jag har tappat lusten till att blogga, lusten till att dela med mig av mina innersta tankar och känslor. de kan bero på att jag har insett ett de är fler som läser min blogg än vad jag hade tänkt mig från början. de är läsare som jag inte vill ska veta så mycket och mig och som verkligen inte ska veta vad som försegår i min hjärna. jag är nog bloggblyg..

trots detta så verkar folk ändå vara intresserade av min blogg. tvivlar på att de är pga av mina väldigt välutformade och genomtänkta inlägg.. tror snarare att de är för att jag alltid bjuder på en massa fina bilder! de sägs att bilder säger mer än tusen ord.


tung dag på jobbet..

väckarklockan ringde kl: 07.30. ringde genast och väckte malin sedan snoozade vi tillsammans till kvart i 8a. jag for o hämtade upp henne sen for vi raka vägen till komvux. nu ska jag se till att få ordning på mitt liv och se om de finns något mer att få ut av de. vill inte spendera resten av mitt liv på ett sunkigt kontor med dålig lön, där jag inte ens trivs nå mer.

efter genomgången på kumvux så var jag tvungen att återvända till jobbet. de fanns en massa att göra, vilket slutade med att jag fick lämna jobbet först efter 18.30. då ansåg jag att de fick räcka, kände hur jag helst av allt bara ville krypa ner i sängen och stänga mina ögon.


på eftermiddagen hjälpte jag mari med att köra in en massa fakturor. 
registrerade dom där högarna, sedan stämplade jag ut för dagen.

men efter jobbet for jag till mina föräldrar, där vi åt grillat kött tillsammans med jens och julia. for sedan en sväng genom stan men där var de rätt dött. nu har jag precis sett klart på desperate housewives och ska snart gå o sova.


Tequilarace

anton plingade på min dörr runt 19, han var våran chaufför för kvällen. vi drack tequila och pratade en massa innan vi begav oss ut på äventyr. vi for förbi natta och nasif där vi härjade på mer än vanligt. senf or vi ut och åkte i stan. fick sällskap av en massa olika människor. bla av ante och aapa. kvällen slutade runt 05 som vanligt. INGEN HEM FÖRE FEM!



jag har sagt de förut men den här gången menar jag verkligen allvar. de var en händelserik kväll! och helg överhuvudtaget. en kväll vi sent kommer att glömma. men kul hade vi!

WOOOHOOOO!!!. dunk dunk dunk dunk bang!!..WHOOOHOOO!!  dunkdunkdunk. BANG!. 
haha herre gud. förlåt natta..stackars grannar.


kristian 38 år

kom i säng efter 05 i fredags. blev inte allt för mycket sömn under den natten och dagen därpå hamnade jag hos malin. vi sov middag i en timma sedan traskade vi över till mig och gjorde oss i ordning för familjemiddag. min bror fyllde år och mina föräldrar bjöd på mat som vanligt. trots vårat tappra försök till att se nogorlunda fräsha ut så lyckades vi tydligen inte så bra.

 
 

vi klarade oss galant genom middagen, fastän vi var mer än trötta och helst av allt ville gå o sova. när maten var nere och alla var nöjda så åkte vi upp till mig och började fira dag nr.2 av våran halloweenhelg. 

 GRATTIS KRISTIAN!


halloween

Halloween firade jag tillsammans med malin, henke och bill.
vi var o snurrade några svängar i stan och sedan hamnade vi på en fest i antnäs. Finns väl inte så mycket mer o säga om de än att vi hade roligt, iaf jag o malin, och att man inte alltid är världens vättigaste människa då man har släckt törsten med alkohol.



två mindre fräsha tjejer efter en hård kväll.
vi behövde iaf inte klä ut oss.

pimp my ride




RSS 2.0