upptagna små jävlar

jag är en såndär som hatar o planera, men de straffar mig själv i slutändan. nu sitter man här helt ensam och suckar över att alla andra är upptagna.
malin bakar
jens, julia, brännvall och nån fler? ska till boden
andreas, björn, david, johanna mf. ska på färjan
victoria dricker hemma med sina föräldrar + släktingar
elina är på företagsfest
och där tog de slut på mina vänner, iaf dom som jag kan tänka mig att umgås med idag eftersom jag verkligen vill åka till boden eller pite.


har precis tryckt i mig en macka som fick bli min middag idag. sitter o pratar med stefan på msn nu, han verkar ha blivit lite mer vettig nu på senaste. han har till o med insett att stockholm inte är så bra trots allt! de var på tiden.


extreme home makeover på tv nu. ska man kanske fälla en tår?


förändingar och funderingar

malin ringde och väckte mig idag, men jag låg kvar o drig mig till klockan 1. sköönt! sen ringer hon och övertalar mig till att åka på max med henne och erika.. men jag är ju inte den som är den, så jag fick 10 min på mig att göra mig i ordning o så begav vi oss till den närmsta restaurangen. gooott! älskar den nya burgaren vi har, prova den!

hur som helst så har jag även hunnit med o göra en make over på erika. hon gick från långt ljusbrunt hår till uppklippt, svart hår. blev faktiskt jättefint! lilla saffransbullen kanske borde bli lite orolig nu då han har åkt bort i 2 veckor o lämnar kvar en såndär pangbrud här i stan!

jaha, klockan är 19:25 nu. för 25 minuter sen började bilträffen i piteå på noliaparkeringen. undra om de är mycke folk där?.. skulle egentligen ha chaffat till min bror idag, men pga vissa omständigheter så blev de inte så.  dom ville fara på cruisingen i boden och jag är inte såå förtjust i o glassa runt där. så nu sitter man här o funderar på vad som händer. malin ska leka mormor idag och baka matbröd och pajer med hennes mor, så hon kan ju inte göra mig sällskap ikväll. vem vill vara min vän ikväll?


SWIIIISCH!


jag är rädd för tomten, är du?

de borde alla vara!

se bara på de här klippet..
TOMTAR ÄR LÄSKIGA!

jag ska försöka sova nu och förtränga alla tragiska tomte-minnen som inte vill lämna min skalle.


hoho


tårarna höll på att komma..

Idag var en såndär extremt dålig dag då allt bara går fel. På jobbet funkade väl de mesta, jobbade dock över styft en timma men de gjorde inte så mycket. hur som haver, då min arbetsdag var slut så for jag hem till mina föräldrar och fick mat i magen. sen började min otur sakta en säkert svepa över mig. min externa hårddisk har tjorvat i veckan och jag misstänkte att fläkten höll på att säga upp sig, men efter att pappa hade tittat på den så visade de sig att de inte var nå fel alls på den. jaha tänkte jag och kopplade i den i datorn hemma hos dom. NEEEEJ! alla bilder på pagen och tkgn var borta.. suck! insåg att jag inte kunde göra så mkt så jag fick helt enkelt ta mig samman. men då kontaktade jag en stadsadmin från skellefteåregionen och bad han skicka över alla bilder som jag hade i ett album på min gamla apbergetanvändare som jag förövrigt har raderat! (för er som inte vet så kan stadsadministratörer gå in på en användare trots att den är raderad) så nu har jag lite bilder på mina bäbisar igen, de känns bra!  jag trallade sedan vidare och började pilla på malins försenade födelsedagspresent. allt gick bra i början.. sen började även de skita sig. om vi säger såhär..jag måste i stort sett börja om från början imorgon. typiskt!  jag var så less och trött, så jag höll på att börja lipa.
de är svårt att beskriva hur dålig min dag har varit då jag inte kan berätta allt som har hänt eftersom malin är en av mina trogna bloggläsare. jag kan ju inte avslöja min hemliga present ! jaja de är bara och ta nya tag imorgon, då är de ju fredag o allt! wiiee


jag ska ta en snabb dusch nu hade jag tänkt. jag struntar i att klockan är efter 22! 


köpaköpaköpa

hade lite dötid tidigare idag. så jag satt o klickade runt på olika internetsidor och letade efter bla. en ny mobil och ett par skor. de gick inge vidare på mobilfronten kan jag då meddela. egentligen så är jag inte i så stort behov av en nya telefon, min fungerar ju och den duger på alla sätt. men de hade varit kul med nån ny o fräsh en. med nya finesser! skosökandet gick väl inte heller som planerat. hittade 1 par stövlar, modell lägre skafft, men dessa fanns inte på din sko här i lule så om jag vill ha dom måste jag göra en beställning o då kommer vi till 2 andra problem, tänk om dom är osköna?! och hur ska man kunna välja mellan brunt o svart?!? jag är en typisk svart tjej, så de skulle ju vara de mest naturliga meeeen de är väl alltid kul o prova nått nytt? svåra beslut de där. dom kostade iaf 700 och de kan dom kanske vara värd. får kanske gå en runda på stan här nån dag o se om jag hittar nått annat par som jag faller för.

de var rätt mycke folk ute idag, de är ju trots allt lill-lördag. de var fullt med bilar på brass så de var bara o välja o vraka mellan vilka man ville prata med. träffade bla. elina, simon, heffa, jens, andreas, björn, brännvall, julia och julia mf. kul kväll. o så fick man ju sällskap av henke då. vi satt o dunkade en gammal aqua skiva och höll låda.. eller de var väl jag som stod för ett soloframträdande, men ibland får man faktiskt ta o bjuda på sig själv!

nu ser jag på sex and the city o jag insåg precis att jag borde ha legat i sängen för flera timmar sen. nu börjar övertröttheten komma så jag lär väl få snurra en hel del nu innan jag försvinner in i nån mysig fantasivärld.


så godnatt kära vänner. sov gott och så håller vi tummarna för att solen skiner på oss imorgon!


välkommen hem!

Kanske inte har nämnt att mamma o pappa har varit på husvagnssemester för andra gången nu i sommar, men nu är dom snart hemma! dom kom hem tidigare än väntat för de var tydligen så dåligt väder där i Finland. fast solen skiner inte här uppe o norra delen av sverige heller.

ska åka ner till slipvägen o säga hej hade jag tänkt. dom är tydligen på preem nu iaf så de dröjer väl bara några få minuter innan dom är hemma. så nu blir de presentdags igen! sånt blir man aldrig för stor för.

ska leka taxi efter de o köra henkepenke  till örarna. men den här gången ska jag inte köra fast på hans gård! tack vare mig o TKGn så syns ju deras dike nu iaf, nu går de inte o missa.


peace!

en prinsessas dagbok

går på 3an just nu för dig som är intresserad. 
själv ska jag gå o lägga mig i sängen igen, ska försöka sova många timmar inatt så jag kanske orkar jobba över lite extra imorgon också och sen eventuellt ta en promenad om vädret tillåter. måste ändå ner till mina föräldrar och vattna deras grönsaker, som tydligen kallas för blommor. överskattade saker de där, jag lyckas aldrig hålla sånna vid liv. därför har jag bara palme och hans vänner här hemma hos mig. palmerna överlever knappt, men dom är åtminstone gröna fortfarande trots att dom har varit i mina ägor nu sen i februari/mars.


nu börjar höstmörkret komma. så mysigt att gå ut då man känner att luften är sådär härligt fuktig och gatulysernas ljus speglar sig mot den smått blöta asfalten. mysfaktorn är hög vid sånna tillfällen!


ABCya

sömnbrist

3 timmar igår, 5 timmar inatt. känner mig som en död räka! var dessutom tvungen att jobba över idag, inte riktigt vad jag hade hoppats på. har iaf kommit hem nu och jag är vrååålhungrig! behöver mat.. orkar man ställa sig framför spisen? njaa, kanske inte. är inte riktigt min favoritplats. men jag antar att jag inte har så mkt till val.. om jag inte vill svälta så klart.

idag är det tisdag, de är med andra ord min städ/tvättdag. men jag plockade ju faktiskt undan igår så jag kanske kan ta ledigt från min städtjänst idag. o med tanke på min trötthet och mitt övertidsarbete så förtjänar jag en lugn kväll! fast  de är väldigt fint väder ute idag, en liten del av mig vill gå på en promenad men jag tvivlar på att kroppen orkar med.


nu måste jag ha maat!

suck suck suck

jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. känns som att allt bara har spårat nu på sistone, har de blivit en höna av en fjäder?  jag vet inte vad jag ska ta mig till. jag hatar att vara ovänn med folk och jag hatar att ha en massa frågor som jag aldrig kommer att få svar på. ännu mer hatar jag då folk drar förutomfattade meningar och går runt o tror en massa utan att ta upp de med personen de gäller. visst, de är väl egentligen de jag själv gör just nu.. men vad har jag för val? känner mig inte allt för välkommen. vad ska jag göööra? glömma, förtränga o gå vidare eller försöka repa skadan och den vänskapen som vi hade innan? men ja.. han var väl inget mer än en främling? jag vet inte ens om vi är ovänner. vi båda kanske är för tjuriga för att ta tag i saken eller så vill han helt enkelt inte veta av mig. jag vet inte om jag vågar ta reda på sanningen. jag är feg. och jag är en jävel på att skriva en massa gojja som ingen egentligen bryr sig om. men har du tagit dig hit ner i texten så kanske du har insett en sak iaf. jag är en kluven människa som är full av ångest, ilska och frågetecken. jag är ett vrak!

ska ta ett uppfriskade bad nu och försöka rensa hjärnan.
sen ska jag väl ut med tkgn en sväng, tragiskt nog så känner jag mig mest trygg och fri min bil. vissa förstår mig, andra inte. huvudsaken är ju att jag trivs med de.


the end.

en maxad kväll

max fest i fredas då, en dag jag helst bara vill glömma. de var trevligt att träffa alla människor, men vissa var större grisar än andra. kvällen var händelserik från början till slut. varför tänker man inte längre än vad näsan räcker då man har alkohol i blodet? och varför kan inte folk bara acceptera läget som de är och ställa upp som en kompis och helt enkelt göra en god gärning? jag antar att de är i stunder som denna, eller som då, man inser vilka som är ens vänner, eller? i fredas var jag full av alkohol, igår var jag fullproppad med ångest och idag.. ja, ågren har väl varit o knackat lite lätt på min dörr även idag. man borde övergå till de nyktra livet igen och låta alla andra stå för fyllemisstagen, för då är de ju helt plötsligt acceptabelt.

tack elina för att du hämtade mig iaf, du är en räddare i nöden

Colbie Caillat


har ni märkt en sak?!

jag är inte mörkhårig nå mer!

när jag låg hemma o var sjuk så kände jag mig så trött och less på mitt enformiga jag. så jag bestämde mig för att förändra mig lite. ni får tycka vad ni vill om den saken, men jag anser att de är kul o prova på nått nytt! jag trivs i mörkt hår och kommer nog att övergå till de igen, men just nu känns de skönt att slippa se likadan ut som man har gjort den senaste tiden.

hejdå apberget

ja, nu har jag tagit ett stort steg i mitt liv tack vare ett litet knapptryck. har raderat min apberget användare! nu är min tid över där och samtidigt som de känns otroligt tomt nu då man inte kan snoka nå mer, så njuter jag ändå av min frihet. efter nästan 3 år som administratör så har jag äntligen insett att de inte är värt de. vi är gratisarbetare som hjälper ägarna att tjäna miljoner. jag trivdes med min roll, men vad vann jag på de? inget alls.

snart är min semester slut. känns som att de har gått alldeles för fort och jag har ångest över hur lite jag har lyckats åstakomma på en hel månad. jag har bara varit i min lilla kommun, har inte gjort nått av värde. sentill råga på allt så låg jag ju sjuk i en vecka.. ångest! nu får jag vänta ett helt år innan jag kan göra ett nytt försök till o planera en massa härligheter. men jag tvivlar på att jag lyckas med de då heller. suck. ibland är jag så dålig.

den här veckan ska jag i alla fall fara o titta på tapeter, har planerat de under en längre tid nu men de har aldrig blivit av. sen ska jag åka in på brl och köpa mig en ny bilstereo och lite kablar så jag kan koppla in basen. eller ja.. tobbeliten ska hjälpa mig. jag hade väl även tänkt köpa toning så jag får de bortgjort också. får se hur långt jag kommer med allt detta, men lite planer har jag för en gång skull. ska försöka fullfölja de också.


men prio ett blir att vända tillbaka mitt dygn!

beachparty

jaha, på fredag var de dags igen då. beachpartyt i övertorne är bara några dagar bort. förra året var händeserikt, men jag de var rätt roligt. festen på hotellet i kalix dagen efter var dock inte lika underhållande. jag ville inget hellre än att åka hem, men de är inte så lätt att fixa chaufför mitt i natten, speciellt inte om man är 7 mil bort. vädergudarna verkar dock inte bjuda på de bästa vädret heller.. men jag läste nått om att domhar lovat bättre väder från o med imorgon? kan ju hålla tummarna för att solen kikar fram en stund åtminstone, för vem vill bada om de är mulet?

jag hoppas i alla fall att alla som far dit får en jätterolig och trevlig kväll. passa er bara för överförfriskade äldre män som tror att domäger allt inom campingens område.

läs mer på: www.move-entertainment.se

jag mår som en kloakråtta!

efter min lugna och skötsamma helg så har jag gått o blivit sjuk! känns inte som att det här är de bästa sättet att spendera semestern på. jag ligger i soffan med en filt och småser på tv. har ingen ork att göra nått mer ansträngande. de känns som att jag har ett betongblock på skallen, en rasp i halsen och kranen sputar mer än aldrig förr. jag snorar mer än en snorunge!

jag och vickan skulle ha farit o kollat på tapeter idag till min lägenhet. de är ju snart höst och då ska pappsen börja renovera! men vi får ta de nån annan dag då jag mår bättre, förhoppningsvis blir de snart. på fredag ska jag ju rulla mot kiruna, men är jag sjuk så kan jag ju inte fara. därför hoppas jag på de bästa! jag vill ju inte missa camsans bröllop..

gör mig frisk!


mercaträff i piteå

aa, de var de i lördags. men eftersom jag har varit duktig och lyckats vända på mitt dygn så hann jag inte upp i tid. träffen var klockan 16 utanför restaurang oslagbar. jag vaknade nångång efter 14. hur som helst, jag och malin for till slipvägen och tvättade av TKGn. snabbstädade den på samma gång, så nu är de inte en grusgång på golvet heller.

runt 19 låg vi längst E4an påväg söderut mot piteå. var rätt dött där, men de var skönt att komma bort från luleå för en kväll. runt 23 började de komma mer folk, men en timma senare fick malin ont i magen och vi var därför tvugna att åka hem.


www.mbsca
.com

fredagsmys med niklas

var och hämtade nicke från busstationen idag. gissa om han blev förvånad då de var jag som stod där och väntade och inte pappa! men han lyckades chockera mig med, pojken pratar ju flytade engelska! han är 10år och pratar bättre engelska än folk jag umgås med.
jag fick reda på att han spelar gitarr också, that`s my boy!



de var länge sen jag o min brorson var med varandra så vi tyckte att de var dags nu. vi for o hyrde alvin and the chipmunks och gottade oss hemma hos mig med chips och ostbågar. en perfekt fredag om jag får säga de själv.

när han traskade hem så for jag ut med bilen en sväng. stod på brass och funderade över livet. insåg att jag inte känner så många som snurrar i stan nå mer, den nya generationen har börjat ta över.

tack simon, för att du gjorde mig sällskap!

roadtrip?

nix pix, inte för min del! jens och jullan ska åka tillsammans med canser och hans tjej elina. men jag tappade suget. de hade varit kul o komma bort från den här hålan, men jag får ta de nån annan gång. blir minst problem om man åker själv. visst de blir kanske lite dyrare, men de är de värt. hur som helst så hoppas jag att dom får de kul.


vet nån när avslutningscruisingen i pite är?

mitt rena hem

jaha, som ni kanske läste i mitt tidigare inlägg så hade jag svårt o somna inatt. slutade med att jag lyckades falla i dvala strax före 8a o sov till 14 då malin ringde o väckte mig! fast de var kanske lika bra de, annars ligger jag väl vaken en natt till.

nu har jag i alla fall lyckats städa min lägenhet. du går de inte att gå på dammråtts-safari nå mer! alla som har varit hit på sistone har klagat på mina dammråttor och mitt oskurade golv. o tro de eller ej, de är mest killar som har påpekat de. är killar mer petiga än tjejer? verkar inte bättre.

min tvättmaskin fungerar igen! wooho, har lyckats tvätta två maskiner utan att den har tjorvat med mig. eller den andra maskinen är i full gång nu så vi får hoppas att den överlever hela prosessen.


nu ska jag hoppa i duschen o sen försöka skapa ihop nått som man kan kalla för middag. måste fara o handla nån dag också, de börjar eka i mitt kylskåp snart.

varför går de inte!?

klockan är 5.. vad gör jag vaken nu? har sett två filmer o försökt tvinga mig själv till o somna. filmerna var dessutom otroligt dåliga, men inte ens de hjälpte. suck.

pappa fyllde år idag. eller igår rättare sagt eftersom klockan är efter 00. grattis till honom!


nu ska jag göra ett nytt försök.
ring inte o väck mig imorgon!!!

luleåkalaset 08

som vanligt bestod lulekalaset av en massa alkohol och glada människor. trots lite bråk och tjorv som vanligt så måste jag ändå säga att allt gick väldigt bra!  som dom flesta andra här i stan, så festade vi från torsdag till lördag. de kändes på söndagsmorgonen då man vaknade, man var inte alls speciellt pigg eller hurtig då. men efter att ha sovit bort hela söndagen så kände jag mig som en ny människa då den nya veckan började. skönt med semester säger jag då! hade aldrig orkat stiga upp innan 08 för att sedan sätta mig vid ett kontor och försöka arbeta.

nu lär det i alla fall dröja ett tag tills jag häller i mig sånna där mängder alkohol igen. snart börjar ju hösten, då är de en massa små själar som fyller år. man måste ju vila upp sig tills dess!  

måste bara säga att boppers var de bästa som hände under hela kalaset!


här kommer filmerna från helgen iaf, verkar vara stor efterfrågan på dom:

 


 


 
 


bilder finns på min pixbox också. brukar inte använda den, men nu kändes de lämpligt när jag för en gång skull har lyckats ta lite kort!


RSS 2.0