Flams och trams

Imorgon är det fredag, ni anar inte hur mycket jag har längtat efter den dagen! Förstår inte varför jag sover som en kratta nu för tiden, men i helgen ska det bli ändring på det. Massa sömn, vila och egotänkande. grymt. Fast på lördag ska vi ha drinkprovning hos Camilla, flickan ska ju gifta sig i sommar! känner mig inte allt för taggad till o dricka.. kanske kan vara provsmakare till dom alkoholfria drinkarna?

Jag och victoria har varit och handlat lite strunt från blomsterlandet och dollar. efter en massa skratt och svammel så kom vi iaf hem med lite dekorationer. Fint blev det! Ska inhandla mer snart. myselipys.


        
Vi hann prova mössor på dollarstore också. Lite roar små!
Nalle Puh mössan, en gammal favorit



Grattis mor o far! 38år som man och hustru.
vem vill dela min vardag?


sister hazel - killing me too


förändring

idag är det tisdag. och som vanligt har jag hängt gäng med min lilla snutta och det var lika trevligt som vanligt. vi har såklart sett på gossip girl <3 och i huvudet på carolina gynning. fast..vi missade slutet av det eftersom vi var tvugna att fara till affären o köpa mer hårfärg. jo, glömde nämna att vi har fixat hennes hår. nu är hon inte korthårig nå mer iaf. det blev fint. tänk att en så lite kan göra en så stor skillnad.

image15


usch, har varit på en utbildning så gott som hela eftermiddagen. blev man nå smartare? jag tvivlar. Det enda som fastnade var väl att jag kunde ändra lite på min mail-layout. kan göra så att mailen i inkorgen får olika färger beroende på vem det är som har skickat dom. jimmy weinhandl var den ända som fick en speciell färg, grööön! bara för att jag gillar grönt och för att han är snäll. och för att han är den ända som skickar viktiga mail till mig. alla andra skickar bara en massa bajs som oftast hamnar i papperskorgen.

Nu är det nog bäst att jag går och blundar lite så att man hinner få sig lite skönhetssömn innan man ska till jobbet. Såg ut som ett liffa idag, tack vare att jag inte hade fixat håret innan jag la mig. Men ja, vem ska jag göra mig snygg inför. chefen? skulle inte tro det. han är inte värd det. Det lilla äcklet (citerat från rixfm, men det passar nog in rätt bra i de här fallet också)


i still got the blues for you.


you know you love me. xoxo  /B


plask

nu ligger jag i min säng, nybadad och fräsh! doftar vanlilj/honung och är len som baby. kan de bli bättre? om några timmar ska jag åka in i drömmarnas värld, har mkt o ta igen sen igår.

snart är det vår. de gör mig glad.


john blund, varför gör du såhär mot mig?

Jag är så trött! men jag har bara mig själv att skylla, jag är alldeles för mammig. har så otroligt svårt att låta bli att bry mig. Önskar bara att jag kunde göra med för dig!

Utöver alla problem, så var gårdagen en väldigt bra dag. Fick så gott som en heldag med Malin. Käkade pizza och snackade en massa strunt. Kändes bra iaf, trist att det har blivit så konstigt mellan oss bara. Men nu verkar de som att de börjar lösa sig.

Sitter på jobbet nu. känner mig som ett spöke. Hade nog behövt mer sömn än dessa tre timmar som natten hade o erbjuda. sov inte allt för många minuter i förrgår heller..nästan så att jag tycker synd o mina medmänniskor. Jag lyckades ialla fall få ihop försäljningsrapporten efter många om o men. duktig tjej! Min högsta önskan för tillfället är att dagen ska ta slut fort, helst nu.
 
bläää,  efter jobbet så måste jag förbi pappsen, han ska kika på bilen, själv är man ju inte allt för kunnig. kan iaf fylla på vatten och kolla oljan, men ungefär där tar mina skills slut. 


Händig man sökes?
Fartfylld tjej i sina bästa dar, söker en händig karl i en fräsh ålder som kan laga mat och trixa i bilar!
fler kunskaper ses som ett plus!
per gessle, har du nå tips?


jaja, kanske ska sluta svammla nu. min lunch tar slut om 10 minuter. jag dör. hur ska jag orka med en hel eftermiddag?! har växlen dessutom. så min plan på att sticka hem tidigare idag, sprack rätt hårt. typiskt. varför kan inte världen vara min vän?


frågor utan svar

gaah, hatar att känna såhär. har tusen frågor jag vill ha svar på just nu. jag trodde allt var bra, men tydligen inte. undrar vad jag har gjort fel. fast jag tvivlar på att de är hos mig problemet ligger.. Kvällen blev inte riktigt som planerat. Malin svek mig för några räkmackor. men istället så ställde min trofasta vän victoria upp som sällskap. Men de "barkade" (tänkte anpassa språket nu eftersom vi har varit i grannbyn!) ju totalt på slutet. Vi var tre i bilen, men de var bara jag som inte tappade talförmågan. menmen, de var väl gulligt på småpluttit sätt. Vi får väl se hur de går, men den historien får ni nog läsa om i vickelivickans lilla bloggeliblogg eller kanske i hennes hjärtebok? och såklart, som alla andra gånger, så snöar de ju påvägen hem från piteå. jag älskar verkligen att köra bil mitt i natten då man är som tröttast, då de snöar! huvva. jaha, mat skulle sitta fint, men ikke de. de ekar nästan i mitt kylskåp. skulle ha farit o handlat idag, men de blir sällan som man planerar.

Imorgon är en ny dag, vad ska man hitta på då måntro?

grrr

425457-12

maaat

jag vill ha mat! men jag känner hur latheten har slagit till. Jag orkar helt enkelt inte laga någon middag idag. Fast tanken har slagit mig, ska jag åka ner till mor o far? där finns det färdiglagad mat! men även det kändes alldeles för ansträngande. Helst av allt så vill jag bara tappa upp ett bad, lägga mig där en stund och sen krypa ner i sängen. fast jag är ändå 19 år, kanske inte är så bra om jag går o lägger mig redan.

425457-10
Wookade grönsaker med kyckling. Åt det igår. Min favorit mat för tillfället,
kan bero på att det är i stort sett det ända som jag kan laga..Vill ha!
(jag vet att besticken ligger fel!)


Jaha, imorgon är de helg. Tydligen så ska vi ha någon afterwork då. Känner mig inte allt för taggad till det. Visst, de låter ju hur trevligt som helst. Gratis mat, gratis dryck, trevligt sällskap, lite lekar och en massa prat. Vi ska hålla till på relaxavdelningen, högst upp i huset, så man får basta också (vilket jag hur som helst inte kommer att göra!). och AGIO, ett företag som sammarbetar med oss, ska också komma. Vi ska tydligen få lära känna dom bättre, i hopp om att vi ska få en bättre kontakt och sammanhållning. jag vet inte hur jag ska göra. Men men, de är morgondagens problem.

Nu sitter jag hur som helst här i min soffa, eller ligger. så vad ska man hitta på nu då? laga mat hade ju varit de bästa. men som sagt, de är för jobbigt. nudlar går ju fort o göra. men jag känner mig inte alls så sugen på det efter att ja hört malins fina historia. usch o blä. får nöja mig med ett glas saft istället, förhoppningsvis så kanske jag får ett sockerrus då.

förövrigt så kan jag ju då tala om att mitt jobb suger. känner mig allmänt missplacerad och vilse. vet inte om jag vill jobba kvar eller om jag ska ta steget tillbaka till skolan. jag har nog blivit alldeles för bekväm i min livssituation, därför får jag lite ångest. planen var att jag skulle jobba i ca ett år, sen skulle jag plugga vidare. men ja.. så blev det ju inte. sitter än i dag på det där förbannade kontoret och ruttnar fem dagar i veckan. En gång maxare alltid maxare? neeeej, jag vill inte.

empty room

ååh, jag älskar min lägenhet. så fint de är här! mitt vardagsrum är så gott som färdigt, bara nå tavlor som saknas. mitt badrum är målat och de ska bara upp nå skåp o sånt.

det blev nå knas med min dator i söndags så andreas o björn kom hit o pillade på den. dom var här i 6 timmar. vi åt pizza, såg på tv, drack saft o åt kakor! en supersöndag. men vi fick inte liv i datorn, så pappa fick ta över. de slutade med att jag fick en ny hårddisk! den förra hade tydligen krashat. så nu är jag lycklig igen!

Idag är de tisdag o ni vet vad de innebär! ska kramas med victoria o se på gossip girl! hon är sjuk o jag har varit hemma från jobbet idag. men ingenting kan stoppa oss.

min helg var lugnt o skön som vanligt. i fredas gjorde jag inte allt för mkt och i lördas kom en full ingo på besök.
han däckade i min soffa då jag for o hämtade min far från en fest.

förövrigt så blev jag lite småkär i sanna nielsens låt från melodifestivalen. empty room.

nu ska jag trycka i mig en kexchoklad.


alla <3-ns dag

Denna dag ska vara fylld med kärlek och lycka, kramar o pussar.
o det var så klart min dag! om man bortser från kärlek, kramar o pussar.
fast jag har haft det rätt trevligt ändå. Det har varit jag, soffan o tvn <3
Okej, denna dag är otroligt mysig, bra och underbar på alla sätt. om man har nån att dela den med! annars suger den.


425457-9



Jag har fått upp gardiner i alla rum nu!
De blir bara finare o finare hela tiden.
På måndag är mitt badrum klart!
tack vare pappsen (L)

nu måste jag gå o sova. annars är jag nog lite grinig imorgon.


you know you love me! / B

die mf die

Nu sitter jag på jobbet. De suger. Känner mig mer död än levande. vill bara sova.  Vill att den här dagen ska gå fortfortfort! så man kan fara hem i tryna i soffan. Glömde dessutom min matlåda (som vicky kokade ihop igår!) hemma. bra jobbat! så jag blir illa tvungen att fara hem o hämta den sen..typiskt. tur att man bor i lilla lule, det tar ju trots allt bara 5-10 min att brumma hem. men sen är ju jag känd som världens slöaste person.

Den här tidagen var lika mysig som dom två andra tisdagarna som har paserat nu den närmsta tiden. Det var jag, vicky och en massa gotta! vi lagada middag, åt glass och såg på gossip girl! <3

Nu är fikarasten slut!


can you kiss away my pain?

Sitter i min hall just nu, på en kudde o har vita vanilj-luktande filt runtom mig, dricker te och lyssnar på Enrique Iglesias - Hero. Det känns verkligen inte som att det är lördag. På lördagar brukar jag alltid vara ute o härja o leka tarzan i stan, jag brukar inte vara den som sitter inne o lökar. Men allt har varit så konstigt på sista tiden, folk beter sig så annorlunda. Jag känner mig konstig och otroligt trött. Igår slutade det med att jag gick o la mig innan 00:00. på en FREDAG! men de var skönt, ja behövde ta igen lite sömn. 


Jag bor själv nu. Det känns skönt, behöver lite frihet. men samtidigt så är det väldigt tomt. Ingen som skriker på en eller ställer onödiga frågor. Det känns lite ensamt.


De är dom här stunderna som gör så att man börjar filosofera och fundera på livet.  Vilka är ens vänner? Vilka bryr sig? Vem ställer alltid upp? vilka är fake? Vem är jag? Vad vill jag? Vem vill jag ha? Vad ska jag göra? Hur kommer det att bli? and so on.. Frågor som jag ändå inte kan få svar på då jag sitter här i min hall. Min fula hall med min otroligt fina hallmöbel som jag köpte på WIKA möbler förra veckan!

Jaha, så vad gör man? jo, man tar på sig skorna och kastar jackan över axeln, sen knatar man över till sin bror som bor i huset bredvid!


Smell you later!


jag o mitt hoood!

Efter att ha gått igenom IKEA 4 gånger, vilket tog mer än 6 timmar och fyllt upp 9 kundvagnar. Så har jag äntligen kommit till rätta i lägenheten. Har redan spenaderat 2 nätter här, ikväll blir det min tredje och jag är supernöjd! så otroligt skönt att ha något som bara är ens eget. Det ända som saknas nu som är rätt viktigt, de är mitt köksbord. ska fara o köpa de här nu någon dag framöver. annars är de redan lite hemtrevligt. o min säng är så fin! o mitt vardagsrum är så mysigt. kom o hälsa på vett ja!

Fick till om med igång till internet idag!

nåväl, ny dag imorgon. så nu ska jag sussa!


RSS 2.0