Boden alive

i fredas rullade min lånebil till grannbyn boden. såg en massa folk i blandade åldrar som roade sig på den lilla festivalen vid vattnet. festlusten svepte över mig, men jag hade både bilen och malin med mig så jag höll mig nykter. efter nån timma var de dags att åka hem igen. fick med mig sällskap ifrån boden också, så efter att vi hade tryckt i oss maxmat och lämnat av malin så for vi till mig o såg på tv. han fick utforska min lägenhet medans jag gick runt och mådde dåligt över de faktum att jag inte hade städat på länge. när han for så dröjde de inte länge innan jag föll i djup dvala.

på lördagen var jag taggad till o festa, kände att de skulle vara otroligt mysigt att sitta i ett öltält vid vattnet och njuta av sommaren. kvällen blev inte alls som planerat, snarare en besvikelse. fick vänta på bussen i sävast i en timma. myggen har bokstavligt talat ätit upp mig. ser ut som att jag har nå böldpestliknande utslag längst mina ben, de är svårt att låda bli o klia.. efter att ha promenerat runt i ca 2 timmar själv, så har jag nu utforskat gator i boden som jag aldrig har varit på förut. och efter ett flertal försök till o få kontakt med nån av mina vänner via telefonen, så svarade äntligen min bror och jag fick en biljett ut från byhålan, david plockade upp mig! eftersom mina hemmanycklar var inlåsta i villan i sävast, så kände jag mig hjälplös och borttappad. men jag fick mig en sovplats på bergviken.
så jag skulle vilja tacka mina 3 räddare i nöden. david, johanna o björn!


utöver mina äventyr så var de en lugn helg och jag lever nu!

SEMIFINAL!

Nu är de snart dags för avspark för ryssland och spaniens del.
dom sjunger nationalsångerna nu..

hur ska de gå?!


håller tummarna för ryssarna.
BRYT ALLA BEN PÅ TORRES!
make me proud.


deprimerad?

mamma beställde en tid hos min läkare som jag hade då jag var liten, fick en akut-tid idag pga mina utslag i fejjan. Han tror att dom beror på att jag är deprimerad eller stressad. men de stämmer inte alls in på mig, i alla fall inte i nuläget.. tror jag. jag mår rätt bra! vädret hade dock kunnat vara bättre. känns sjukt pissigt att de ska regna varje morgon som man drar upp rullgardinen.

idag har jag varit på bullfest hos victoria, de var jättegott!
man kan ju dock inte äta bullar utan mjölk, lär få lida för de imorgon.


min äldsta bror har köpt en likadan bil som jag har, samma färg dessutom! jag är sur.


nu ska jag gå o lägga mig i sängen och prata i telefonen innan jag reser in i drömmarnas land.


tvkväll o soffmys

hej mina kära kamrater.
nu sitter jag och mina små finurliga vänner här i soffan och degar framför extreme home makeover. jag säger då de, de var tur att jag köpte en divansoffa, annars hade inte alla fått plats. fast vad säger man, finns de hjärterum finns de stjärterum! linda smågråter till de på tvn, medans jens småsover efter en tung dag på jobbet.




jag fick tillbaka tkn idag. ljuvligt! får se hur länge jag får behålla honom nu innan nått annat går sönder.


jag har slut hårspray! nu måste jag verkligen fara o handla.

plågad och halvdöd

känner mig smått febrig och mer eller mindre död i kroppen. har knappt sovit 1 minut inatt, har bara snurrat runt som en propeller i sängen och kollat på klockan. kan bero på att jag lyckades sammla ihop 15 timmars sömn mellan lördag och söndan.. fast jag brukar inte vara den som har svårt att somna. men hur som helst. klockan blev 8a i morse o de var dags att bege sig till jobbet.. jag ville verkligen inte! men eftersom lakso är borta så är jag den ända som kan klura ihop försäljningsrapporten,så jag var tvungen att ta mig i kragen. jag överlevde bilfärden till jobbet, ingen kom till skada. jag satt där som en död råtta och knapprade ihop alla siffror. på lunchen for jag hem o la mig i soffan och slöt mina stackars ögon i några få minuter. men ångesten svepte över mig, min flextid mår inte så bra och jag har ingen lust att få ett fett löneavdrag den här månaden, så jag for tillbaka och satte mig på min kontorsstol och genomled dom återstående 4 timmarna som var kvar. och jag klarade de!
summering: min arbetsmoral är väldigt hög!


nu har jag precis tryckt i mig en fullkornspaj som inte var de minsta god. får njuta av mitt glas som är fullt med apelsinjuice ist, de är smaskens!


ska försöka vila lite nu så jag är en pigg o glad tjej tills imorgon.

midsommar

vi spenderade våran svenska midsommar på klubbviken, var jävligt värt faktiskt.

vicky sov hos mig så efter att vi hade lyckats få ihop allt vi skulle ha med oss så fick jag fara o leka taxi, skulle hämta upp alla som skulle med. vissa hoppade av i sista sekund så vi blev lite färre än väntat. men vi hade roligt som tusan!

vädret var inte på våran sida i början, men klockan 18 började de spricka upp precis som de var sagt.

de kom rätt mkt folk dit ut och alla var nog mer eller mindre alkoholpåverkade, men inget större bråk bröt ut i alla fall. bara ett mindre tjaffs över vem som ägde elden, men ni hör ju, de var ju aboslut inget allvarligt. de var bara några egoistiska ikke norrlänningar som inte kunde dela med sig.

jag och vicky tappade bort varandra mitt i natten, men runt 09 då jag o david var påväg mot båtarna så ser vi två vilsna själar på bryggan. jo tack. vem var de om inte vickan! lite roligt att vi 4 var dom ända som inte hade sovit nå. de kändes dagen efter vill jag lova! jag somnde sittandes i båten på hemvägen. jag somnade hos mamma o pappa och jag somnade direkt då jag kom innanför dörren hemma hos mig. sov från 21 till 11.50 o de var de skönaste jag hade gjort på länge!

jens och anderas somnade på stranden, dom var väldigt svårväckta, men efter mkt slit o skrik från både mig och julia inkl. vakterna så fick vi äntligen upp dom i stående ställning och på nått konstigt vänster så lyckades vi få in dom i båten också. ingen skada skedd!



tyvärr så var jag inte i bästa skick i fredas, så min mobil fick ligga till sig i båten, de var nog säkrast så. men några bilder fick jag ihop i alla fall. så här kommer dom:

   
  
   
    


de här är en bild på axels fot. vackert?




Ni har jag fått duscha bort all sand, tvätta håret, borsta tänderna, tvättar kläder, sovit en massa, plockat bort allt som vi hade med oss och satt på mig rena kläder. jag mår helt enkelt bra nu!

de är över nuu..

sverige looosa!
2-0 till ryssland



orkar inte ens tänka på de där nå mer, känner att jag behöver massor med sömn och eftersom jag börjar jobba om dryga 8timmar, så är de väl lika och sätta igång på en gång. så godnatt kära kamrater!

o sverige, bättre lycka nästa gång!


beroende framkallande?

men något! vicky lyckades få mig så nyfiken på dom kommande avsnitten av gossip girl, så jag kunde inte motstå frestelsen att ladda ner dom övriga 5 avsnitten från säsong 1. har sett på 14-17 nu, skulle precis packa upp avsnitt 18 då plötsligt.. allt SKITER SIG! gaaah, blir galen. varför ska de hända mig just idag? okej, kanske är ett tecken på att jag borde gå o lägga mig. klockan är ändå snart 1 och jag ska upp till jobbet imorgon. kom trots allt över en halvtimma sent idag pga mina allt för många tryckningar på snoozeknappen.

får väl ta mig i kragen och slita mig själv till sängen då, finns väl inget annat man kan göra..typiskt.


imorgon är de fotboll!
sverige - ryssland


imorgon ska jag tammefan också hinna med o se avsnitt 18 också.
gud var med mig!


jag lär vara en trött och grinig tjej på 19 vårar imorgon. passa er!

dags att säga hejdå!

idag separerades jag ifrån min ena kärlek.
PAGen är såld.


pagen rullade ut från mamma o pappas gård och lämnade oss för alltid.

de är sjukt hur fäst man kan bli vid ett fordon. har så många minnen med den där bilen, den har varit med om en hel del. men det kanske är bra att rensa i garderoben ibland.. den kommer nog att få de bra tillsammans med perrrra, hoppas jag..


Kan de bli nå värre.. jag har alltid bojkottat volvo och dieselbilar. nu medans TKGn är på rep, så har jag fått en lånebil. vad får jag?  jo en volvo v50, en diesel! men den är rapp som bara den! så ser ni en mörkblå v50 i stan som det står nordiskabil på, så är de förmodligen lilla jag!





jag är kär

de har varit en fartfylld helg med lite sömn, känner mig helt utpumpad.

denna dag, som dom flesta andra, har jag spenderat med victoria. vi har glidit runt i stan och snackat en massa gojja, väntade på att jens skulle bli klar på slipvägen så jag kunde fara dit o städa pagen för sista gången, så nu är de gjort i alla fall. imorgon kommer pÄr och ska spana in the black pearl. har börjat inse att de är på tiden att den blir såld. provade köra den idag och jag säger då de, de är mycket mycket skönare att köra TKGn. vilken skillnad! 

    
här står dom, uppradade för sista gången. min två stora kärlekar!


nu känner jag att de är dags att man beger sig mot sängen.


morgonsol

  

vi stod och kände lugnet på max-parkeringen, då vi plötsligt får syn på våran kära vän måsart! om du är en av mina trogna bloggläsare, så vet du att måsart oftast är där det händer. han brukar även vara med på våra efterfester. här verkade han dock rätt avslagen och var inte så pigg på att vara med på bild. han var nog mest troligt också sur och deppig över att sverige förlorade. för vem var inte de?


många mil

igår rullde min bil rätt någa mil och vi hann med en hel del jag o min kära vapendragare. vi var då på stan och köpte supportersaker till matchen, såg matchen och sen deppade vi lite över förlusten. men vi var tvugna att ta nya tag, så vi for in mot stan. sverigetröjorna åkte dock av rätt snabbt.

vägen tog oss sedan mot boden, där var de rätt mkt folk eftersom the hurriganes spelade på farmen. hade velat gå in dit, kan tänka mig att de var fullt ös där. jag menar, vem blir inte pepp av de här. de bara spritter i kroppen!
 





när vi sedan ligger på 97an påväg hemmåt så får vi för oss att vi ska svänga av mot pite istället, men de var ju mest ovärt. vi skrattade dock oavbrutet i flera minuter över en händelse som inträffade, de var väl de ända roliga med hela resan.


när vi kommer hem till storstan så träffar vi på två kändisar ifrån pite. här har vi en av dom.  han ska ni passa er för, han har en tegensten i byxan!



sucki mi båls

åååh, neeeej, fuuuuuuck, baaajs, sataaaan, jäävlaaar. finner inga ord, men döööööööö era jävlar! hatar spanien!

vi loosade som ni förstår.
2-1 till spanien.

sverige spelade så otroligt dåligt i andra perioden så man bara vill slå dom.
domaren dömde fel vi vissa tillfällen också och endast ett av dessa felbedömningstillfällen var till våran fördel. Sverige måste skärpa sig om dom ska ha nån chans att gå vidare. sluta fegspela och kör ett bättre passningsspel, stå inte och passa runt bollen i en liten trekant, målet kommer inte till er! ni måste attackera! jag hade förmodligen gjort de där mkt bättre själv. om dom är så dumma så dom byter ut zlatan, henke och elmander så hade dom lika gärna kunnat stoppa in mig där i gröten så jag hade fått styra upp de hela. om inte annat så hade jag kunnat knäcka några ben på Torres.


jag som sattsade allt idag, köpte en sverigetröja, gjorde ansiktstattueringar, pyntade bilen och brännde en helt ny skiva med fotbollslåtar. till vilken nytta?! nu sitter jag o vicky här i våra nya outfits och deppar. hur mår ni andra?

YEEEEES!




ZLATAN DIT IT AGAIN!

Sverige kvitterade efter 33 minuter
TACK VARE ZLATAN!




1-1
NU ÄR DET MATCH IGEN!




Känn peppen



SVERIGE - SPANIEN

FUUUUCK!
Spanien spräcker nollan efter bara 15 min!
Efter stillastående spel av de svenskaspelarna på spaniens hörna, kunde Torres enkelt stöta in 1-0.
SLARVIIGT! får inte hända.





KOM IGEN SVERIGE !!
YOU CAN DO IT!



GOOD LUCK!

nu står ny-pärlan på min parkering och PAGen är inparkerad hemma hos mor o far. har så gott som tömt den nu och flyttat över allt svammel till TKG:n. har varit ute o glidigt lite runt stan och visat upp mitt nya vrålåk, men de blev mest gänghäng på brass. en lugn kväll med andra ord och för en gångs skull så hade jag malin vid min sida. var länge sen man såg fejjan på den bruttan.

imorgon är det fredag! skulle egentligen ha farit o spelat brännboll med jobbet, vi skulle kissa på restaurangerna, men jag valde att avstå pga en massa trassel. känns som att min helg kommer att bli ganska bra ändå och de är nog bäst att jag håller mig nykter så jag kan glassa.

åh min lilla bästis har uppkörning imorgon! jag håller alla tummar för honom. de kommer säker att gå jättebra, bara han inte gör som mig och gasar lite för mkt eller trashar ledaren. hur som helst, LYCKA TILL! :)

nu ska jag gå och sussa hade jag tänkt. ny dag imorgon och en massa saker att ta itu med på jobbet.

jag signar ut, slut.

hey you, come to me

kan min patetiska hemmakväll bli nå mer tragiskt. har sett på avsnittet av gossip girl som jag missade igår tack vare min städning. som vanligt var det en massa romantik med där, som gjort mig lite glansig i ögonen och när jag slår på tvn så ser jag att de är finalen av frusna män söker. dvs. KÄRLEK! till o med dom där vilsna männen uppe bland bergen lyckas ju hitta nån att dela sitt liv med. vart är min trogna tjänare? han som ska ligga sked med mig och krama mig då jag kommer hem från jobbet?
jag trivs med mitt singelliv, tycker om att vara självständig och duktig på egen hand. men ibland känns de ensamt, väldigt ensamt. till och med en ensamvarg behöver närhet ibland.

baby, come to me!

förut fick jag sms där det stog "sugen?" blev alltid lika full i skratt då jag läste de. men jag börjar få förståelse för den människan nu. jag menar.. han vill väl bara ha närhet? och eftersom han vill verka så macho. de är kanske inte lika manligt att skriva "hej ska vi kramas?" nog för att jag hade blivit lite gladare av ett sådant sms. fast.. jag uppskattar ju ärlighet och varför svansa runt sanningen när man lika gärna kan gå rakt på sak?


jag får helt enkelt ta o lyssna på gyllede tiders låt - jag vill känna din kropp emot min och drömma mig bort.


psst. har ätit alldeles för mkt glass så nu har jag ännu ondare i magen. bra? nä, men jag förtjänar väl de. 
jag är glad och elegant, jag är laktosintolerant !


fuckfuckfuckfuckfuck

sabbade just min blogg. råkade gå o trycka på en ny stilmall och då ändrades allt utan att man behövde trycka spara. SKITSIDA!!! har fått till de mesta nu, förutom rubriksfärgen och så verkar de inte funka att se youtube-klipp nå mer. vad är fel?!

victoriiiia kom hem från stan nu. jag behöver din geek-hjälp!

msn-kompis?

satt o bläddrade igenom vecky revyn som just rammlade ner genom mitt brevinkast, då jag plötsligt fick syn på den här söta filuren. Den här barbapappa-liknande msn-gubben ska man koppla ihop med datorn, med hjälp av en usb-kabel. Den börjar blinka och vifta på vingarna då någon har skrivit till dig på msn, eller om någon loggar in. som jag förstår det så kan du ställa in när du vill att den ska göra olika saker. tex. om nån du tycker om loggar in, så börjar det blinka ett rött hjärta. osv. smart grej? eller bara ännu en onödig teknisk pryl som man tröttnar på efter en dag?


läs mer på www.i-buddy.com

bed of roses

ligger här i min stora soffa och känner lugnet. vaknade i morse med världens värk i kroppen och kände att jag behövde lite mer sömn om jag skulle överleva. smsade mina arbetskamrater och somnade på bråkdelen av en sekund. skönt må jag säga. jag är verkligen avundsjuk på kidsen som har sommarlov nu. själv har man inte semester förens i slutet av juli, början av augusti och under den tiden ska jag hinna gå på lulekalaset, bröllop i kiruna, fira mamma o pappas födelsedagar, sommarfesten med jobbet osv. varenda helg är redan spikad, så för min del kan de bli lite tufft att klämma in en utlandsresa, det får helt enkelt bli vid ett senare tillfälle..

åter till min dag. ligger och klickar runt på youtube. de är en rätt bra sysselsättning då man är så energilös som jag är just nu. fast lovesong är kankse inte de bästa då man blöder som en gris. jag blir så sjukt känslig och kan bärja gråta av minsta lilla. speciellt då de gäller vackra sångtexter, eller varför inte en fin musikvideo?  

 


If you told me to cry for you
I could
If you told me to die for you
I would
Take a look at my face
There's no price I won't pay
To say these words to you



jag har ingen mat hemma! help me.
måste samla krafter så jag orkar ta mig till affären lite senare ikväll, blir matt av bara tanken. äta bör man, annars dör man! äta är gott, bara de är flott? haha


/ dagens crybaby

HEJJA SVERIIGE!

SVERIGE VANN!
slutade med 2 - 0


grekerna har tzatziki och grekisk sallad.
vi har däremot en otroligt gul och bra hejjarklack och ett värdigt fotbollslag!


nuu, ska jag däremot gå och tvätta av mig och krypa ner i sängen.
ny dag imorgon.


man kan inte ladda upp bilder här i bloggen för tillfället,
eller i alla fall inte jag. suck!


MANNEN FRÅN PARKEN

71 minuten
PETTER HANSSON GÖR DET!
2 - 0 TILL SVERIGE!

oooooj sverige är heta ikväll. jag hade tänkt gå o duscha,
men jag stannar nog kvar framför tvn.



Kom ihåg. de är här de händer!
jag håller er uppdaterade med dom senaste nyheterna.

INGEN KICKAR FOTBOLL SOM HAN!

i 67:e minuten blev de
1 - 0 TILL SVERIGE!

ZLATAN GJORDE MÅÅÅL!!!


pest o pina

sämre dag får man leta efter. har otroliga smärtor i min kropp, hade velat kapa av allt från magen och neråt. varför blev man född till kvinna?! usch. utöver mina smärtor så har dagen på jobbet varit allt annat än lugn. har haft fullt upp eftersom de var bokslut idag. hade tänkt gå hem tidigare och kurera mig i sängen, men de blev inte av. passade på att fara hem till mamma o sova lite på lunchen, de var underbart! efter jobbet var jag tvungen att köra jens till KL bil och motor, även han ska ju införskaffa sig en ny bil. idag lånade han en som han var lite småsugen på, den var fin dock lite småfix på den, men han skulle få den till ett bra pris. så vi får se hur de blir med den saken.

min bilaffär är iaf spikad nu.
på torsdag får jag den om att går som planerat! wiie.


jag har städat lägenheten! nu är det rent o fint igen. har dock inte skurat eller bytt sängkläder, får göra de nån annan dag. har varit tillräckligt duktig idag tycker jag. har dessutom tvättat lite så nu har man rena kläder också.


chippen missade just världens målchangs, hur ska det gå för sverige ikväll?!

(ja jag småkollar på fotbollen, tro de eller ej! är inte så intresserad, men då kan jag iaf vara med i diskusionerna imorgon på jobbet. dessutom så kommer min chef (eller min gamla chef..) att bli väldigt stolt över mig!)


provkört

jooruuu, idag har man provkört bilen som kanske ska bli min imorgon. de var lite småfel på den, men om firman fixar dom så blir de nog den som kommer att stå på min parkering innan nästa vecka. skööönt! har fortfarande inte vant mig vid att jag faktiskt ska sälja pagen, känns som att jag kanske kommer att fälla en tår då den lämnar mina ägor. men den här  andra mercan är fresh! den är nyare, har större motor och är mkt snyggare. hade velat ha en kombi, bara för utrymmetsskull, men sedanen är nästan snyggare. meeen, de blir säkert bra.

kan de sluta regna nån gång! jag vill ha solsken :(
känns så dystert att kliva upp då de är sånthär kissväder.


nu ska jag sova och hoppas på att gud är min vän o att han har hört mina böner.

natti!

sista turen

nu har jag tagit sista kvällsturen med pagen, min black pearl. kommer att sakna bilen, de är ändå min första. Känns kul att byta, omväxling förnöjer, men..ååååh. han går ju fint och suger inte allt för mkt ur tanken heller. men men, de är bestämt nu så. tvättade av han idag, vaxade den till o med. nu är den blank o fin! har inte hunnit  lägga den på blocket än, men har redan en som vill köpa han. får se hur de går med den saken.. känns knas att sälja den till en som jag känner. vill helst att den ska försvinna från stan. time will tell!


Ja, de var då en liten mini cruising i pitäää idag. kändes lite ovärt att rulla runt där, men de var bättre än lule i alla fall. täntke bjussa på lite bilder ifrån kväll så. enjoy!

  
     

sammanfattning: de var rätt ofta kramkalas i min bil och folket uppskatte ännu en gång min kuddar och filtar. heffa som alltid brukar vara lugn och skötsam, drog på sig världens fjortisfylla. han provade hur det var att sova på nolia-parkeringen och i samma veva visade han halva röven till alla som paserade. jag och vicky gled i pagen och kände lugnet som vanligt. sen for vi hem till vårt kära lule i en fin karavan. PAGen, USBn, RKDn och MFLen.

Nu är man hemma och ska precis hoppa ner i och kramas med john blund. såå godnatt allihopa! kramielikramkramkram.

blommor o bin

vicky gjorde mig glad i torsdags, jag fick blommor av henne! dom var jättefina <3




myggen har kommit, nu har helvetet börjat. bläääää


bad och mys

nu har jag badat för första gången för i år. önskar att jag kunde säga att de var skönt, men då hade jag ljugit. det var kallt och hemskt och jag trodde att jag skulle dö. kände hur min kropp kyldes ner och de dröjde inte länge innan jag förlorade större delen av känseln i mina ben. men utöver det så var de riktigt mysigt. jag och vicky låg på stranden och stekte fläsket. men..vet inte om man fick nån färg precis, möjligtvis lite mer fräknar. 


 
är inte de här sommar, så säg!




i osdags stod vi nere på helikopter och njöt av kvälls-solen, helt underbart!
mitt vrålåk är bra på alla sätt, även som solplats.



 



pöööööss


brännboll och picknick

jaa, de ni! igår var nog den mysigaste dagen på länge. min arbetsdag slutade som vanligt vid 17, då for jag hem till mina päron o socialiserade lite med dom. sen for jag o hämtade upp victoria utanför shopping. de var ju bal i stan så vi passade på att glo på lite balfolket och på de fina bilarna.

vägen ledde oss sedan ner till brasseriet där jag träffade en massa vänner. 
vi enades rätt snabbt om att vi skulle fara o spela brännboll eftersom de var så fint väder. så några minuter senare åkte vi på led bort till bil tema där vi inhandlade lite bollar och några slagträn. vi spelade på golfängen och det var jätteroligt! jag var faktiskt bättre än vad jag hade föräntat mig, träffade ju till o med bollen!

    

efter matchen var vi ett gäng slitna krigare, så vi for på max och hämtade mat och satte oss nere på helikopterplattan och hade picknick i solnedgången. de var hög mysfaktor de på kan jag lova. och äntligen kunde jag bevisa att mina filtar och kuddar är bra att ha!

  


om ni trodde att kvällen slutade här, så hade ni fel! jo vi sa hejdå till varandra, men ja..på nått konstigt vänter så hamnade vi alla på brass igen. där roade vi oss genom att humpa gris med dom nya tennisbollarna. vi fick tyvärr säga farväl till 2 stycken eftersom aapa bevisligen inte var en höjdare på att fånga bollar. lizette gjorde några tappra försök till att rädda ena bollen, men utan framgång..



 

nu kom vicky på besök.

ciao!

bilder från gårdagen


    
gårdagen började bra. jag och linda gled förbi utställningen på storheden sen for vi och käkade på korvgubben. jag drack cola för första gången på väldigt länge! smaskens!


 

  
   
  

såhär slutade den..

kvällens kändisar blev helt klart aapa o jens. (ovanligt eller bara vanligt?) borde ha tagit kort på dom andra som var med. men jag hade fullt upp med att köra bil, ta hand om pojkarna och hålla mig vaken! så dom får helt enkelt nämnas nu i eftertexten..

Björn
Andreas
David
Johanna
Robert
Linda
Doris
Stina
Tobbe
Dennis
Brännvall
Julia
lilla Julia
Elina
Torsten
Ingo
mf.




lule cruising

jaha, då var cruisingen här i storstan över för i år. fest, fylla, dans, sång, poliser, glassplitter, ölburkar, skrik och bråk är väl en bra sammanfattning av kvällens festligheter. men de blir vad man gör det till och vi hade roligt mestadels av tiden i alla fall! en sak kan vi väl vara enliga om, och de är att polisen inte hade snålat med små leksoldater inför kvällen. de var poliser så långt ögat kunde nå och till o med polishelikoptern var ute o snurrade. dom spärrade av brasseriet titt som tätt, även smedjegatan blev utsatt för deras små attentat. partypoopers!

för att ni ska förstå hur min kväll var så filmade jag några små händelser under kvällens gång.
de här är för er! (ibland känns de bra att vara den som är nykter!)



 

 

 

 



dagen började vid 13 och efter 17 timmar bilkörande så fick man äntligen börja rulla hemmåt. somnade efter 07, halleluja!  psst. chaffade även i fredas, 9 timmar samlade jag på mig då. jag tror att jag har gjort mitt nu för ett tag framöver!

RSS 2.0