min helg, full av fullhet

efter många om o men så lyckades jag knåpa ihop en present till victoria. hon fick en korg full med överaskningar! jag hoppas hon blev glad :)

hittade till o med en klänning till mig själv! den var gul och blommig. jättefin! olikt mig, men jag kanske ska prova på att ha lite mer färg-glada kläder på mig. man behöver kanske inte alltid bara svartklädd. fast, svart är fint! <3

kvällen började bra i alla fall. förfesten hos vickan var rolig och man fick träffa linnea som man inte hade socialiserat med på länge! ingela hade en jättefin klänning och bettan var kramsjuk. vi sjöng singstar också, ni kan säkert tänka er hur de lät. otroligt bra såklart! jag o snuttan findrack våran bubbeldricka med jordgubbar i. that`s so fench!
några timmar senare satt vi och minglade på heroes. jag fick vara vakt, pullan skötte leg-kontrollen, de ni! sen for jag ut och åkte bil med heffa o hans homeboys. därefter.. mins jag inte så mkt mer. vaknade upp dagen efter och mådde inte allt för bra. nyktrade till nångång under måndagen kändes de som. huvva. därför ska man vara chaffis på lördag, känns som att de är de bästa alternativet. känns dock lite tråkigt med tanke på att de är cruising och då ska man dricka öl och skrika hej, de är ju lite av en tradition. men ikke! nu ska man vara skötsam, jag får ju i alla fall köra en cab, de är ju inte illa de.
sååå. ser ni en vit camaro cab 88a som glider runt i luleå city på lördag. så är de mest troligt jag! brum brum.

på söndagen var jag dessutom tvungen att orka med ett möte med apberget. kände mig inte allt för taggad eftersom jag knappt orkade få igen kristians bildörr. men jag överlevde som tur var fast jag vet inte om jag gjorde ett så bra första intryck på grabbarna.
men hur som helst, är du inte medlem på www.apberget.se, så bli det nu! då kan vi bli ap-vänner.



nu ska jag fortsätta se på gossip girl.
wooooiiieeehihi


glass i stora lass

yeeey, alla kan andas ut. min förskräckliga, ljusa utväxt är borta! nu slipper jag blända halva lule. förövrigt så ser håret likadant ut som innan. funderar på att sätta in löshår igen..men jag vet inte. de kanske blir jobbigt att ha så mycket hår på sommaren? men.. ja jag får se. lite sugen är jag. hoppas bara att de sitter bättre den här gången i så fall.


jag åt glass idag. de var de bästa jag har gjort på länge!


nu ska jag göra mig i ordning. heffa har anställt mig som chaufför igen och eftersom jag är så snäll så får jag väl lov o ställa upp. dessutom så är min bil lite ohel. efter en tur längst en grusväg i persön, så slutade de med att mitt ljuddämparsystem hakade lös under bilen. de skrammlar lite då o då. men annars rullar  som den ska vagnen! 



peace out!


jag är desperat!

min vän victoria fyller 21 år på söndag. vad ska jag köpa?!
vill inte köpa:
en bok, ett presentkort, en perfym, smink, prydnader, småtjaffs, kläder.
känns så opersonligt. så vad finns kvar?
image87
är de så att du sitter där framför datorn och känner att du har en massa bra förslag på lager, skriv då till mig. helst i ett mail eftersom risken är stor att min vän/trogna bloggläsare får syn på de.
[email protected] då hoppas jag att min inkorg är full av mail imorgon då? hääärligt.


nu ska jag sova och hoppas på att solen skiner imorgon!

sweet dreams.


en bättre värld?

Det är väl ingen nyhet att bensinpriserna håller på att stiga upp i taket. Jag får ångest varje gång jag tankar, men eftersom bilen är ett av mina större intressen så hindrar det inte mig ifrån att förpesta världen lite till. Jag är ingen miljömedveten person, jag är snarare raka motsattsen. Jag använder sjukt mycket hårspray, jag kör alldeles för mycket bil och jag sopsorterar inte (hoppas inte sop-poliserna läser de här nu!). eftersom sverige står för en sån liten del av alla utsläpp i världen, så känns de rätt meningslöst att lilla jag ska låta min alldeles egna black pearl stå och damma. Den dagen då kina, som släpper ut mest koldioxid, börjar tänka på miljön och minskar sina utsläpp, så kanske jag kan börja fundera på att köpa ett busskort eller ta cykelt till jobbet lite oftare. men fram tills dess, så jag tänker helt enkelt skriva under listan på den här sidan www.bensinskatteuppror.se, och hoppas på att fler människor gör det!


Jag får helt enkelt äta mer på max. för varje hamburgare du äter, planteras det ett träd i afrika. Är inte det miljötänk, så säg!


en eeeeviiigheeet

usch, idag var en såndär dag som känns oändligt lång. Var less redan vid 13, då kändes de som att tiden stod still. Fanns inte så mycket o göra idag, mest småpill och extragrejjer. Har tex. läst  böckerna/häftena som miljöinspektions-människorna lämnade åt oss. Där det står information om hur man ska arbeta och röra sig då man jobbar på ett kontor. lärorikt? nää, inte så värst. de mesta visste jag redan om. meeen, då hade jag åtminstone nått att göra. 

utöver de så har jag druckit te och tagit det allmänt lugnt. svara lite i telefonen och pratat med mina bordsgrannar. joo, jag har googlat en massa också. var tvungen att leta upp ett företag som sålde "duttar", sånna där små färganna pluttar som man kan klista igen inbjudningskort med. vi har ju snart en nyöppning i karlskoga, vilket innebär att jag snart ska skicka ut VIP-inbjudningar o då behöver jag mina prickar! och dom flesta affärerna här i lule hade slut så internet var min ända utväg. och jag lyckades hitta ett företag i sundsvall, wiee. 
     

          
image84
här sitter jag och nördar varje dag


Imorgon är det fredag!


oh baby, come to me

Ibland när man har lite o göra, så lönar det sig att klicka runt på meningslösa sidor som  youtube. annars hade jag ju aldrig lyckats hitta denna otroligt begåvade pojk. hans röstresurser är inget man kan klaga på och med tanke på att han bara är 17 år, så hinner han bli flera gånger bättre innan vi har gift oss. Bortsett från hans sång och hans charmiga ögon, så är den här låten underbar. beatet är enkelt, rent och behagligt. helt klart en favorit och en klassiker!



nackdelen med att gräva i marken..

vet inte om jag blev glad eller bara äcklad.

pappa håller på att göra om framsidan utanför deras villa, detta resulterar nu i att gården ser hemsk ut,den är söndergrävd och inte fin på nått sätt. hur som helst, helt ovetande öppnar kk en räksalladsburk som ligger på den marken intill husväggen. han möts av en stark doft och upptäcker nån sekund senare att det ligger något fluffigt där i. MIN BAMSE!
image81
bamse var min hamster som dog i november för 4 år sen, han blev hela 2½ år. han var mysig och höll alltid koll på vem som kom in i mitt rum (tills han blev förflyttad till kontoret, för han störde min nattsömn!) ogillade han personen så ställde han sig på bakbenen med tassarna mot gallret och morrade o visade sina stora vassa framtänder. grrrr! (Bilden till höger föreställer inte bamse, de är en endast look-a-like)

det positiva med den hela händelsen är att jag nu har fått veta att han finns kvar o att han inte har förmultnat bort helt o hållet. där i burken ligger det tydligen en liten ulltuss som är omringad av lite vatten dvs. kroppsvätska. mysigt va? nu är han fint nergrävd under mitt gamla somrumsfönster igen.


må han vila i fred!


dansen längst E4an i helgen


jag är slöarnas slökung

vi sov till halv 3 på söndan, till och med jag blev förvånad. när vi väl klev upp så fick jag i alla fall lite saker gjorda. jag tvättade och dammtorkade, bara dammsugningen som inte blev gjord. det har ännu inte blivit av, nån som vill komma och slutföra min städning?  pleace!
425457-45
hemmafrurollen är nog inget för mig. jag måste hitta mig en allt-i-allo karl! en som kan laga mat, städa, laga bilar, är händig på och med de mesta och som kan underhålla mig och ta hand om min lilla blomma! eller oj, mina blommor (palmer)..har ju några stycken nu, eller hade. Nu börjar dom torka ihop, en efter en. hmm.. kan bli svårt att hitta en sådan man. men jag känner lugnet, än har jag tid på mig innan jag måste gifta mig.


åååh, dagen är kommen! nu har gossip girl börjat gå på tv igen. de börjar nu såå.. hoppas ni är nöjd med mina senaste uppdateringar. tror att jag har fått med de mesta av min händelserika helg nu. enjoy!


xoxo pullipullan.


full (tobbe), fullare (andreas), fullast (jenzzon)

när vi hade tryckt i oss den goda max-maten så ringde jag min bror, vi fick 30 min fick vi på oss, sedan skulle vi vara redo för kvällens roadtripp. de är tur att jag och victoria är naturliga skönheter så vi klarade oss galant! mitt hem såg inte så fint ut efter att vi hade irrat omkring här, men det fick bli ett senare problem. vi for och köpte vatten och mötte upp dom andra vid statoil. min bil blev fullproppad precis som andreas, detta var dock inte planerat! var meningen att jag o vickan skulle ha hela pagen för oss själva, men man får tydligen inte vara så ego. ett tag senare var man 10 mil bort i en byhåla som alla fruktar. whooo, farliga överkalix. de var cruising där, men de var ungefär lika spännande som de låter. så efter max 30 min, låg vi efter E4an igen.


image93
endast en liten del av parkeringen i byn, var hela norrbottens polisstyrka här?

               
bild 1 +2.
är på vägen dit, ett antal kiss/danspauser hinner man alltid med.
bild 4. föreställer en full tobbe aka martin stenmarck som myser med min baslåda
bild 5. här i norrland roar vi oss med att försöka springa ikapp renar.
in i skogen försvann renarna..killarna låg (trots alkoholintaget) inte så långt efter..


innan vi for hem till storstan så gjorde vi ett litet stopp i persön, där det var byafest. det var väl rätt trevligt om man bortser från alla onödiga slagsmål som startade. byborna verkar inte allt för mogna och vänliga utav sig. en 50åring som hoppar på en som såg ut att vara  i 20års ålden. de är inte alltid ungdommarnas som ställer till det!

image89
jens och aapa utanför byafesten, en tolk hade nog behövts


När vi var tillbaka i luleå så var det dags att börja avrunda och bege sig hemmåt. då hade man ju trots allt redan kört upp över en halv tank på ingenting. miljöförtörare som vi är!

image91  image90 

så vi sa hejdå till en full andreas och en ännu fullare jens!

vi och våra morötter

dag två av min händelserika helg. den spenderade jag tillsammans med victoria såklart, nu på senaste så har hon varit väldigt delaktig i mitt liv.

vi mös framför tvn och såg på pussy cat dolls. en väldigt skön o avslappnad lördags sysselsättning. men efter ett tag så låg vi i sängen och där stannade vi i 3 timmar.. en tupplur mitt på dagen är underbart! var dock inte lika underbart att kliva upp sen, helst av allt hade jag bara velat ligga kvar o sova bort hela dagen, men de kändes rätt ovärt. vi klädde på oss och sen for jag o sa hejdå till michele som skulle åka tillbaka till uppsala. när det var överstökat så plockade jag upp vickan igen. då for vi på max o käkade middag! low-carb mål, med morötter och  loka granatäpple, mumma!



image74               image73
ett korvbröd?                                       ?

mamma säger att man inte ska leka med maten, men vid ett sånt här tillfälle så är de nog rätt svårt att låta bli. kan man hindra fantasin ifrån att skena iväg? njääää. det där var vad victoria hittade i hennes morotspåse. själv fick man en morot som inte gick att äta, både jag och victoria försökte. den var säkert gammal, den smakade då inte gott, så jag slängde den. 

friday not a free day

min to-do-list har varit fullproppad i helgen, vilket har resulterat i att jag inte har haft varken ork eller tid till att uppdatera min blogg. men nu är jag tillbaka!

När jag kom hem från jobbet i fredas så stod maten på bordet, kan de bli bättre? kändes nästan som att bo hemma igen. ända skillnaden var väl att min nya tillfälliga mamma är snart 21 år och hade inga gråahårstrån.
Maten var god och efter att vi hade jäst ett tag så fick vi brumma iväg till min arbetsplats igen, jag glömde mina solglasögon! nästa anhallt var bergvikens solarium, man måste ju hålla sig fräsh. hann få en massa sms av heffa, han verkade lite smått stressad, för jag skulle chaffa åt honom o dom skulle tydligen hinna förbi nån på bergviken som skulle sälja nå fälgar. men vem har brottom?


image70efter många om o men så körde jag åt heffa som fyllde år, en stor pojke blev han, hela 18 år. vet inte om jag vill säga att han blev en man, men han blev åtminstone ett år äldre. nu får han köpa en massa onödiga saker, så som 3,5:or, cigg och snus. kanske inte är nått o ljubla över, men även jag var ju glad vid de tillfället, trots att jag varken röker, snusar eller dricker kiss.

min 18års dag (7/10 2006) var väl kanske inte den bästa, hann dock med väldigt mycket. låg i sängen och var deprimerad i nån timma, åldersrellaterad ångest. sen kom jens o alla o hämtade upp mig, lite mer än 1 timma senare var 7an tomm o jag var full. fyllan höll i sig till dagen efter, den dagen som man ska må dåligt och ha ångest över sina handlingar. varför då inte fortsätta och festa o på så vis skjuta upp de hela, de var precis vad jag gjorde! söndagen blev dock inte så rolig. spciellt inte då jag kollade på kontot och upptäckte att jag hade spenderat nästan 2000 på krogen. men ja.. kul var det.. hoppas jag




hur som helst, fredagkvällen var rätt rolig iaf, bättre än förväntat. träffade många man kände som också var ute o härjade på stan, det är alltid lika trevligt! och bilen kan man inte klaga på, de var ju en merca, en kombi dessutom. jaha, o victoria drog ut på krogen, vad kan man säga om de då? jo..ju mer man dricker, desto fullare blir man. hon var rätt laddad! fast hon skötte sig bra, you make me so proud! hon for hem till mig o trynade och runt 4 fick även jag krypa ner under täcket.

image69
två nykissade ungdommar står och kastar sten på en glasflaska som flyter vid ytan.
heffa och henke, lättroade eller bara envisa?

förvirrad

så många tankar rusar runt i min skalle just nu,vet varken in eller ut. allt känns helt knas och jag vet inte vad jag ska ta mig till. måste sluta att vara blåägd o godtrogen hela tiden, men de är såå svåårt! jag vill ju inte gå runt o tro dåliga saker om folk, fast ibland kanske man måste inse fakta.. lögner och åter lögner, kommer de någonsin att få ett slut? eller är de jag som måste sätta pungt för de och gå vidare..en del av mig känner att de inte finns nån annan lösning. men hoppet om att de en dag ska bli bra, kommer nog alltid att finnas kvar.


var o hälsade på helena holm idag, de var lika trevlig som väntat. vi snackade av oss o så såg vi på i sanningens ögonblick eller vad de nu heter. va surt de ska kännas att sitta där o vara ärlig o sen svara man fel på en fråga o så förlorar man allt. de ända man förhoppningsvis får gå hem med är en arg parter och en besviken familj.
425457-47

hur som helst, efter mitt besök där så cyklade jag vidare till vickan, sa hej till henne o sen trampade jag hem. o här sitter jag, har precis sett klart på navy cis o ska nu hoppa i säng hade jag tänkt.


weeee


i did it!

ja kära vänner, jag har lyckats vara oförutsägbar och dessutom överträffa mig själv! jag tog cykeln till jobbet. de ni. de var inte så hemskt ändå, men jag får fortfarande ont i röven av den där jävla sadeln..

idag ska de bytas däck på min biiil. har köpt jens gammla fälgar (som egentligen satt på min bil då jag köpte den) och så har pappa fixat nya däck till dom. så nu försvinner äntligen mina fula 15":are.

nu är min lunch sluuut, wooop.

oväder

jag har inte gjort att för mycket idag. utöver mina 8 timmar på kontoret, så har jag varit och inhandlat lite onödiga prylar från rusta. bla. ett tält! som jag och victoria ska mysa i, i sommar. låter inte de underbart? de tycker då jag. vi, ett tält och några öl.. mm.. fast vi får kanske skippa ölen. de blir nog snarare vi två, ett tält och 2 cyklar.. suck. haha. har inte riktigt blivit vän med mammas cykel än, men de kommer väl.. förhoppningsvis.

våran bil blev förstörd idag tack vare ovädret som drog över våran stackars lilla stad. grannens cykelboda flög iväg och landade på våran bil och knäckte caben.. dyyyrt. delarna finns bara i usa och bilen måste söderut för att kunna lagas..pappa är jätteledsen, de förstår jag. de är jag med, hur ska jag nu kunna cruisa runt i galaxien då den är paj?! åååh, motgångar motgångar motgångar. whyyyyy?! 


de haglade också här i luleå idag! flera gånger.. usch. jag och vicky stod som två små ungar på min balkong med händerna utsträckta och försökte fånga hagelkorna (haha eller kanske kornen? ).. som vi sedan stoppade i munnen. gott? mjeee, de smakade inget. äckligt? nää, de finns väl värre saker man har stoppat i munnen?


kl: är 23, vilket innebär att jag har passerat läggdags. ska försöka sova riktigt mkt inatt så jag är pigg imorgon, då kanske jag kan ta mammas vrålåk till jobbet. fast..det gick inte så bra imorse, är så skönt att kliva in i bilen på morgonen, sådär lagomt halvdöd och för att sedan nån timme senare, inse att man faktiskt är en stor trafikfara i de tillståndet. blir nog bilen imorgon också. jag måste jobba på min självdisciplin..



jag signar ut, slut!


cykeltur

ja, tänka sig. nu har man cyklat för första gången på 2-3 år. ända sen motorer började ta över min värld i form av vespa och bil, så har motionen blivit lidande, men nu ska de bli andra bullar. Jag är ju iaf ute o promenerar. en sak kan jag ju säga, cykling är inte så lätt som de ser ut, i alla fall inte i motvind! huvva.


jag orkar vetkligen inte skriva nå mer, har inte hänt så mkt idag helt enkelt. ska se klart på 2 and ½ men, sen sussa.


c ya!

öppet vatten

jaa, isen gick för 3 dagar sen. underbart! i fredas såg jag den första båten komma åkandes till södrahamn. sommarkänslorna svepte över mig och nu är de inte länge kvar innan man kan plaska i älven. längtar!


image68

fullproppat/d

oj, ni ska bara veta hur mycket vi har hunnit med idag! vi har lagat lunch, promenerat, solat o lagat middag. + mer därtill. och jag är såååå mätt! men gott var det. ser redan fram emot min lunchlåda imorgon.


gårdagen
image66
jag hämtade upp vickan på tuna, påväg därifrån så ser jag nått en liten krabat längst trottoarkanten och trodde genast att det var en söt igelkotte. men nej! de var de inte. de var en äcklig, ful och skabbig STOR råtta. en bisamråtta! eftersom victoria är så otroligt smart så springer hon ut o fotar den. jag hann i alla fall varna henne om att den kan bitas!


tidigare under dagen var vi och handlade, då såg jag nått som jag inte kunde låta bli att reagera på. blandade känslor kom fram, vet inte om jag kan tycka att de var en smart lösning eller om de bara var idiotisk och kränkande. ser vi barn som djur? är dom så hemska och elaka så att vi måste koppla dom för att allmänheten ska vara säker? eller är det bara dagens moderna föräldrar som är lata och inte orkar ha barnen lösa för att det innebär mer jobb och större konsentration?



image67


wöööö, snart ska michele komma o hälsa på mig!

fin besök

nu är michele här! han har suttit på ett tåg i 14 timmar bara för att få komma hit till den bättre delen av vårat avlång land. har precis varit o träffat honom, de var väl lika trevligt som alltid. han var hårigare än hårigast, man kan nästan kalla honom för ett monster. men han ska fräsha till sig till imorgon, så då vågar man kanske visa sig ute med honom. hur som helst, vi satt iaf bara o pratade gojja och lyssnade på min superbraiga musik och efter två timmar var jag tvugnen att bege mig. Nu är jag hemma en snabbis, bara för att ladda telefonen. de är sjukt hur beroende man kan vara av en sådan liten teknisk grej.. känner mig direkt tom och hjälplös då batteriet börjar lysa rött. tragiskt. 


image65
(uppsala pojkar på galej!)


vicky står och fixar frillan frisyren nu. hon blir jätte söt!


så fort mitt batteri är fulladdat så ska vi ut o rulla.
puss o kram, syns på stan! <3

we are back

som ni kanske läste tidigare så sa jag upp mig från min post på apberget, precis som victoria hade gjort två veckor tidigare. men tro de eller ej, nu är vi tillbaka! jag kom alltså inte så långt. vickan har tillbaka till plats som stadsadmin och jag är till min stora förvåning, också stadsadmin nu! ser man på. blev till o med befodrad på kuppen. ska man kanske säga upp sig som ekonomiassistent på max också, ihop om att få en högre plats där med?  åtminstone högre lön..mjaae, kanske inte skulle funka så bra.

jaha, toggelitogge var precis i mitt hood o köpte lite godsaker av mig. de trodde man inte för 10 år sen, att jag en dag skulle få sälja alkohol till vickans papi! men den dagen kom och kul kändes de. nu ska han hem o supa dotra + vän under bordet. fast.. fick nyss en update av vicky, hon började bli full medans hennes supsällskap redan låg på toagolvet och tömde magsäcken ner i toastolen (förhoppningsvis). hur ska de där sluta?

ååh jag har varit så duktig idag. har storstädat "the black pearl", så nu är han ren o fin både på utsidan och på insidan! det var så illa så att jag skämdes för att ta in folk i bilen..de var nog på tiden att den fick sig en omgång.


nu ska jag gå o hänga tvätt!


jag och mitt lurv

jag har klippt mig, eller min vän friserade mina fjun. är jag nöjd? mja, de duger. ser väl ut som alltid annars, fast utan slitna toppar och lite mer pott-aktig kanske! haha. men vafan, omväxling förnöjer! håret växer ju ut. orka vara utseendefixerad. kan ju iaf försöka intala mig att de är insidan som räknas.

nämen! nu är klockan igen efter 00. snart är veckan slut, vilket innebär att jag nu i 5 dar inte har lyckats gå o lägga mig i tid. vart ska de här sluta.. jag behöver nån som kan krama mig och beskydda mig från nattens alla monster och hemskheter. nån frivillig? call me! (K) 

nu ska jag gå och rulla mig i min stoora, mysiga, 180cm breda säng. ensam! en fördel är ju att jag kan vida o vända på mig hur jag vill. till skillnad från då jag sover med vicksnoria. hon är bara ivägen! och inte får man ha täcket ifred då heller. näääää. så jag ska passa på o njuta nu innan man får oväntat eller kanske till o med oönskat besök.

image64
(En såhär potta hade jag när jag var liten. fast den var jätteblåååå och hade röda, gröna och gula kulor i  på säkerhetsbältet. den var fin. min nya potta är svart/brun och sitter på min skalle..)


/pottan

fd. admin blivande frisör?

image63
jaha då har man nästan pillat klart på min hemliga gäst. nu har hon låångt fint hår som dessutom är prefekt fastsatt och klippt av den perfekta frisören, dvs mig. hon rusade hem en sväng nu för hon tyckte inte att det var nog med hår, ja.. vad säger man. apor brukar ju vara riktigt håriga. men hon är nog den sötaste apan iaf. ska man sattsa på att bli frisör? näää, inte aktuellt. de är bara en hobbygrej, nån som behöver frisera kaluffsen?


på tal om apor. nu är jag inte en del av apbergetfamiljen nå mer, har sagt upp mig som administatör på apberget.se. känns som att de var lika med tanke på hur de har spårat på den sista tiden. det var mycke roligare i början, för snart 3 år sen. kommer sakna folket från dom andra regionerna och festerna. dom var mest värda. så nu är man en fri fågel. vad ska jag nu roa mig med under dagarna? hjäälp. haha, kan ju alltid försöka skaffa mig ett liv.


mööö

jag vill, jag vill, jag vill!

jag vill verkligen åka utomlands. känns som att de var alldeles för länge sen jag fick traska runt barfota på en vit stand o känna hur sanden fördelar sig mellan tårna. känna hur solen bränner på ens bara hud och hur vattnet svalkar ens heta och bleka vinterhy. hade varit de bästa! men näää, inte får man njuta av nån sådan lyx. här får man istället sitta o slita för den ynkliga lön max betalar för de slavjobb man gör. huvva.

nån som vill rädda mig från detta tråkiga liv? nån som vill komma o kidnappa mig? jag lovar att jag inte ska göra några motstånd.

jag borde ha börjat jobba för några minuter sen. men jag vill inte. jag vill åka hem!  fast jag kan väl kanske stå ut i 1½timma till. får ju trots allt finbesök efter jobbet.
kan ni gissa vem som kommer?
ni kan få några ledtrådar.
1.  Hon är känd som "APAN" i vissa kretsar
2.  Vi brukar ta på varandra och det är precis vad vi ska roa oss med idag!
3. Hennes namn nämns rätt ofta i denna blogg (okej, nu blev de alldeles för lätt.. )


vinnaren kommer att tilldelas ett hemligt pris. ni kommer inte att bli besvikna!

upptäcktsfärd

jag och victoria har varit och promenixat ikväll och det var såklart lika trevligt som alltid. Vi såg många saker på vägen. bajs, klotter, vattenpölar, gräs och snö. en salig blandning av intressanta saker.


                                                 vinter - vår - sommar?
 


Nu är det snart sommar, vilket innebär att all snö är så gott som borta. de lär dröja några månader nu innan man kan fara o hasa på delfinen. istället får vi nöja oss med att glida på stadens alla gator. eller varför inte göra som klätterapan-victoria? lite roar små sägs de ju. själv tycker jag att man kan roa sig bra i sängen, så jag ska gå och göra ett försök nu. ska se om jag kan ta mig utomlands ikväll eller varför inte på en kryssning? hur najs hade int de varit. får se vad john blund har planerat inför våran dejt.


over and out


kurragömma?!

vart har min profilbild och listan på mina tidigare inlägg tagit vägen!? kom fram kom fram var ni än ääär. är de bara jag som inte kan se dom eller har dom verkligen lämnat mig på riktigt?..

sadface.

nytt nytt nytt

ännu en gång har jag bevisat mina kunskaper i paint! se bara på min nya fina header. haha. avancerade grejjer. men de är väl alltid kul med lite nya saker. de är här de händer!

på tal om de. nu blev jag ju påmind om klänningen jag skulle lämna tillbaka.. 8 dagars öppet köp. då  har jag två dagar till på mig. de klarar jag..förhoppningsvis. ska alltid dra ut på allt in i de sista, typiskt mig.

nu börjar navy cis också. inte konstigt att jag är så trött på dagarna då alla sevärda saker går på kvällarna.


   nu ska jag gå och säga hej till min groda på toaletten.


söt som socker eller bara lat?

åh, jag ser verkligen upp till människor som vågar ta risker, som vågar ge sig ut i de okända. jag vill också åka på äventyr! tänk att få flytta utomlands, lära känna nya människor och bekanta sig med en ny värld. spännande. jag är alldeles för hemmakär, en del av mig i alla fall. eller.. jag är nog bara för bekväm i min vardag. ni som vågar lämna boet och flyga till okända marker, ni är mina idoler!

ser på du blir vad du äter, känns lagomt peppande. känner att jag har tappat stinget nu på senaste, blivit lite lat igen rent ut sagt. var så hurtig där ett tag med mina prommisar, men nu har de runnit ut i sanden. måste rycka upp mig och ta nya tag! hade kanske kunnat gå ut o gå nu, men de ser ut som att de ska börja regna igen och som ni redan vet så är jag söt som socker så jag skulle förmodligen smälta..vill man riskera de? nää.  jag orkar helt enkelt inte.

om 50 minuter börjar desperate housewives! tvtokiga jag kan ju bara inte låta bli att se på tv då dom visar så otroligt bra serier hela tiden. tv-beroende eller bara lättroad?


Säsong 4, avsnitt 9
Dagen börjar lugnt men sorgset då Gabrielle meddelar att hon ska lämna Wisteria Lane. En tornado är på väg mot området och alla förbereder sig för det värsta. Någon förlorar en äkta man och nya vänskaper knyts när tornadon drar över det idylliska området

image55

se till att gå på toaletten, fylla vattenglasen eller ta en powernap nu innan kl. 21:00. du vill väl inte riskera att missa nått av detta händelserika avsnitt?!


min dag

Känner att jag har hunnit med rätt mycket idag, trots alla motgångar. min trötthet var väl det störta problemet men victorias sällskap höll mig vaken. överlevde en hel arbetsdag, inklusive 15 minuters övertid! tog mig hem till mor o far, tröck i mig lite rökt sik! de ni, de är sommar de. sen har jag hunnit städa och tvätta lite, de kunde behövas. känner att jag har börjat bli lite slarvig nu på senaste tiden, men det är förhoppningsis bara en tillfällig svacka.


vi glottade på cashmere mafia idag, helt klart sevärt. handlingen är lite småkomisk, men den är absolut i min smak. lättsam och full av intriger!


uppfinningsrika jag kom på världens ide då jag skulle hoppa ner i plurret. kände att jag inte kunde lämna datorn helt ensam i vardagsrummet, så den fick följa med mig. och eftersom jag har en massa löstagbara hyllor i min walk-in-closet, så fick även en av dom göra oss sällskap i badrummet. 

  425457-54


nu kanske man ska gå o sova. får hoppas att natten bjuder på mer än 2 timmars vistelse i drömmarnas land. snålajävlar som inte kunde erbjuda mig mer sömn, i need it! i mitt aktiva liv behöver man all kraft man kan få. de är rätt krävande att sitta på ett kontor hela dagarna och lyssna på en massa idioter som ringer till växeln. suck.


nu ska jag känna hur tröttheten sveper över mig, ska njuta av varje sekund.


roger ut.


grannkommun

javisst javisst, det var en rätt okej kväll igår ändå. vi mötte upp alla i stan som planerat och efter några varv i lule så begav vi oss ut på E4an. de var rätt folktomt då vi kom till pite, men de dröjade inte länge innan folket började trilla in. hade velat vara där på dagen, de är ju då alla fina bilar är ute! på kvällen är de mest risiga volvosar och frääsha  mercor! (haha). 

Som vanligt samlades en massa lulebor vid bussgaragen. 6 mercor, 124 kaross på alla! (förutom dennis galant) feaky eller geeky? det såg iaf lite smålustigt ut. men de är tur att vi här i stan har smak då de gäller bilar! där stod vi o hänge o lekte coola ett tag. passade på att ta lite bilder då, men man ser inte så värst mkt. 


   
bussgaragen och björns sönderhoppade skuffert

träffade folk man inte hade sett på länge, de var väl kul. hade kunnat vara roligare,men man får ju inte ha så stora förväntningar. vi klarade oss ifrån böter iaf! eftersom vi hade så många bilar så behövde vi inte sitta o trängas. 


  
kallkällan med en annan merca (otippat)

efter några timmars härjade och chaufförs byten, så var man påväg mot storstan igen. som man redan hade förutspått så var de döött här. for på shell o köpte lite fyllemat och de var gott kan jag lova! träffade nå polare till jens o aapa på kallkällan, dom var också lite förfriskade av alkoholens ljuva söttma. han som dom släppte av där,var hothothot! han gick på midskogsskolan en gång i tiden, precis som jag.


jaha nu vet ni vad jag gjorde igår då. lugn o skötsam som alltid. och med tanke på att solen skiner som aldrig förr, så kan jag bara säga, tack! för jag är inte de minsta bakis. men de vettetusan om jag orkar gå ut.. lat? jotack. mina solglasögon är i alla fall återfunna! dom låg i UHB:n. vilken tur! fast.. nu ligger som i OSK:n o där gör dom ju ingen nytta..


nu ropar toaletten på mig.

Piiite cruising

Efter många om o men så verkar kvällen vara räddad. vi blir iaf 3-4 fulla bilar som glider härifrån om ca en halvtimma. sitter o väntar på jens o doris nu, sen bär de av mot stan iväntan på dom andra.

see you, schiiish!

ny design!

Jag har gjort om min blogg nu. resultatet hade väl kunnat bli bättre men med tanke på min okunnighet och att jag har använt mig av paint, så får det helt enkelt duga. har inte photoshop på datorn, de måste jag skaffa! nu är det i alla fall inte lika svart och tråkigt. men jag gillar svart..jättemkt!

image42
ser på independence day nu, på 3an.
rätt passande o se en film om utomjordingar
nu strax innan man ska sova..
får hoppas på att ingen av dom kommer o hälsar på hos mig inatt!


sweet dreams!


paaalt is the shit!

image41blev kvar på jobbet längre än planerat idag, gick därifrån runt 18.30. efter en lång dag med problem, möten och telefonpratande så fick man äntligen bege sig till slipvägen för att få lite mat i magen. blev genast på bättre humör då jag såg vad mammsen hade gjort till middag. PALT! mmmm... ååååh.. sååå gott! fick till o med ta med mig lite hem!



har kännt mig lite smågrinig hela dagen, allmänt off och känslomässigt instabil.
men nu känns de bättre. ligger i soffan o känner mig som en kung. paltkoman börjar släppa och tröttheten är påväg. en lugn kväll står överst på min to-do-list idag. ska försöka komma i säng rätt tidigt så jag är utvilad tills imorgon. vill ju inte vara grinig då! får hoppas på att de bjuds på kanonväder imorgon. då blir de öl, sol och mys ca 6 mil bort. närmare bestämt i piiiiteeååå.
ska nån fler dit o brumma?

tillbaka till verkligheten

jaha, nu var ledigheten över, nu sitter man på jobbet o längtar redan tills man slutar. Blir dock rätt besviken då jag kollar på klockan o inser att jag bara har varit här i en dryg timma, vilket innebär att de är 8 timmar kvar av min arbetsdag. suck.

gårdagen var väldigt skojjig. var faktiskt ovanligt aktiv trots alkoholintaget dagen innan. fast på slutet så kände jag hur tröttheten tog över. john blund kom lite tidigare än vanligt och vid 20.00 låg jag i sängen som en klubbad säl. Malin ringde runt midnatt o störde mig, men eftersom jag inte har några större sömnsvårigheter så somnade jag på stört efter att samtalet hade avslutats.


jaha för er som inte har märkt de så suuuger vädret idag, inte ens i närheten så fint väder som de var igår.
vem har dödat en spindel?!

strååålande!

klockan är 19 och solen skiner som aldrig förr! helt otroligt så vackert de är ute. de bara spritter i kroppen och man känner att sommaren är nära. snart börjar sommarens alla aktiviteter och händelser att trilla in. bara några dagar kvar till pitecruising också. ojoj, snart kan man sitta på stranden och dricka en kall öl och känna lunget. isen måste bara försvinna först.. men de gör den nog snart.


                    


Vi var på en vårprommis nyss, jag o snuttan. satte oss på en plint vid vattnet (isen!) och njöt av att solen smekte våra bleka ansikten. nu dröjer de inte länge innan man är täckt i prickar, oönskade prickar som kallas för fräknar uuhäää. men va gör de när man har ett par solbriller som täcker halva facet. om jag bara hade kommit ihåg vart jag har lagt dom...


image39


på nått konstigt vänster så lyckades jag kasta iväg 600:- igår på.. ingenting. har ingen aning om vad jag har gjort. eftersom jag är så otroligt snäll och trevlig så gick det inga pengar på heroes heller. har jag tappat dom? hojta om ni hittar pengar på stan, de är nog mina!


ÄLSKAR ATT VARA LEDIG FRÅN JOBBET! TJOOHOOO
nu ska jag glotta på lite televition. call me!


valborgsfirande

ja, kära läsare. nu sitter man här i soffan o känner sig smått sliten efter gårdagens kalasande. min trogna följeslagare victoria är som vanligt här hos mig o vi har precis tryckt i oss en pizza. de satt finfint! förstår inte hur det kan vara så otroligt gott att äta flott dagen efter.

vi provade den där nya grejjen, att beställa pizzan via internet. de var supersmidigt !
http://www.pizza.nu/index.php?option=com_pizza&act=registration&referer=1254


gårdagens äventyr bestod av tillfixning at my place. vi duschade o la ansiktsmask (vilket ni kanske läste i mina tidigare inlägg!) sen bar det av med taxin mot bergviken. då var det dags för inflyttningsfest hos ricke o moa. efter många om o men så tog vi oss vidare mot stan. Heroes för hela slanten! där var det fullt ös medvetslös. träffade en massa goa människor och drycken satt fint i strupen.  klockan 3 stängde de som vanligt. efter en massa snack o svammel med  främligar, om vart vi skulle på efterfest, så beslutade vi oss iaf för att åka till pajk o säga hej. men där var de de ju minst fest.. så en ny taxi beställdes och runt 05 fick man lägga sig i sängen för att njuta av lite skönhetssömn. det var min kväll. hur såg din ut?



             
Det finns inte så mycket o göra då man sitter i ett trapphus o väntar på taxi.
Då gör man det bästa av situationen och tar lite mindre vackra bilder!
Min nya vän måsart fick också vara modell för en dag
.



nu ska vi ut o promenera bort pizzan.. iaf en pizzaslice. och njuta av det fina vädret!


see ya!


RSS 2.0