min helg, full av fullhet

efter många om o men så lyckades jag knåpa ihop en present till victoria. hon fick en korg full med överaskningar! jag hoppas hon blev glad :)

hittade till o med en klänning till mig själv! den var gul och blommig. jättefin! olikt mig, men jag kanske ska prova på att ha lite mer färg-glada kläder på mig. man behöver kanske inte alltid bara svartklädd. fast, svart är fint! <3

kvällen började bra i alla fall. förfesten hos vickan var rolig och man fick träffa linnea som man inte hade socialiserat med på länge! ingela hade en jättefin klänning och bettan var kramsjuk. vi sjöng singstar också, ni kan säkert tänka er hur de lät. otroligt bra såklart! jag o snuttan findrack våran bubbeldricka med jordgubbar i. that`s so fench!
några timmar senare satt vi och minglade på heroes. jag fick vara vakt, pullan skötte leg-kontrollen, de ni! sen for jag ut och åkte bil med heffa o hans homeboys. därefter.. mins jag inte så mkt mer. vaknade upp dagen efter och mådde inte allt för bra. nyktrade till nångång under måndagen kändes de som. huvva. därför ska man vara chaffis på lördag, känns som att de är de bästa alternativet. känns dock lite tråkigt med tanke på att de är cruising och då ska man dricka öl och skrika hej, de är ju lite av en tradition. men ikke! nu ska man vara skötsam, jag får ju i alla fall köra en cab, de är ju inte illa de.
sååå. ser ni en vit camaro cab 88a som glider runt i luleå city på lördag. så är de mest troligt jag! brum brum.

på söndagen var jag dessutom tvungen att orka med ett möte med apberget. kände mig inte allt för taggad eftersom jag knappt orkade få igen kristians bildörr. men jag överlevde som tur var fast jag vet inte om jag gjorde ett så bra första intryck på grabbarna.
men hur som helst, är du inte medlem på www.apberget.se, så bli det nu! då kan vi bli ap-vänner.



nu ska jag fortsätta se på gossip girl.
wooooiiieeehihi


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0