grillat idag?

min rast slutar nu..har redan tryckt i mig dagens banan och druckit min kopp te. de är 1 timma och 45 min kvar tills jag får stämpla ut och åka hem. då ska jag brumma direkt till mina föräldrar, eftersom min fantastiske bror ska byta ut glödlampan i mitt högra, nedersta dimmljus. och när jag ändå är där så ska jag trycka i mig lite go-mat. hörde ryckten om att dom skulle grilla idag?! hoppashoppashoppas.

nu ska jag slava dom sista minutrarna av dagen.
hörs senare gott folk!


kännner du peppen

man känner verkligen suget till o arbeta då ens kollega skickar dessa bilder:







själv sitter man på ett slitet kontor och räknar minuterna tills man får åka hem.

kändisar på stan


simon hade lånat GYKen medans elina jobbade


lilla jokka + vän kom också o sa hej en sväng


när elina slutade kom även hon ut en sväng,
men hon var inte villig att posa inför kameran.

träffade även jens, björn och ante. men har tyvärr inga bildbevis på detta så ni får helt enkelt tro på mig.

nu ska jag prata klart med henke k i telefonen, sen ska jag sova!

dagens goda gärning!

Simon ringde och frågade om jag hade startkablar för alex fick inte igång hans 123a. och självklart hade jag de! pappa har ju gett mig kablar och en draglina som jag alltid har i bilen, bra o ha vid nödsituationer.


grabbarna in action

min måndag med malin wårell

vi var förbi sko kanonen, men utan resultat. fanns fan inget av värde där så de var bara att dra vidare. var föri dollar också, där fanns de dock lite fina saker. inhandlade en ny mössa, en duk till vardagsrummet och 2 par örhängen. sen köpte vi lite kakor och dricka sen ställde vi oss på brass och tjockade!

här kommer lite bilder ifrån kvällen:

   
  



pysseldag på kontoret

var rätt småpigg i morse då jag vaknade, ovanligt nog. kom trots de kom jag inte till jobbet förens 08:25..hatar bilköerna som bildas på morgonen, speciellt nu då dom håller på att bygga om på banken in till stan. de blir kaos! och ännu värre blir de då folk ska tränga sig fram, utan hänsyn till övriga bilister.

sitter här på kontoret nu och klistrar adressetiketter på vip-inbjudningarna till öppningen i malmö (om ni inte visste de så öppnar vi en MAX hamburgerrestaurang där den 23/10). dom andra sitter i fikarummet och har ett litet möte, eller genomgång kanske man kan kalla de. men eftersom jag har växeln idag så får jag ej medverka. nån måste ju hålla ställningarna medans dom andra sitter och gottar sig med sitt kaffe. men snart är de min tur. 15 minuters rast kanske inte är så mkt o hurra över, men en kopp te och en banan är ruskigt mumsigt ska du veta.

idag ska jag och malin fara på sko kanonen. som jag skrev i ett tidigare inlägg så vill jag ha ett par nya skor, så jag tänkte börja min skojakt där eftersom de är billigt o bra. får se om jag hittar nått, annars blir jag tvungen att gå på stan nu i veckan..


coyote ugly och kexchoklad

malin ville tydligen se filmen på 5an, coyote ugly, den har man ju aldrig sett förut.. den bringar fram vissa speciella minnen från några år tillbaka. vet inte riktigt om alla minnen är så positiva. men jag vet iaf att de fanns stunder då jag var lycklig, rätt långa stunder då allt var mer eller mindre perfekt. men livet går vidare och man kommer alltid att utsättas för prövningar, men de gör så att vi växer som person. vi får ett bättre perspektiv på saker och ting och vi inser att man faktiskt kan klara sig på egen hand. ensam är stark!

nu sitter jag här framför tvn i mina myskläder och ska precis trycka i mig en kexchoklad som ante lämnade här hos mig igår. gottgottigottgott


en stillsam söndag

vaknade nångång efter 12, drog mig då upp från sängen och la mig i soffan. låg och jäste ett tag medans jag drack lite yoghurt, som fick bli min frukost. när jag hade börjat piggna till så var de bara att klä på sig och sätta upp håret för jag var tvungen att leka taxi. för min kära vän henke k behövde ju skjuts till hertsön. de var kanske bra att jag körde honom, för jag misstänker att om jag inte hade gjort de, så hade jag förmodligen aldrig tatt mig utanför dörren idag.

eftersom min helg har varit så händelserik så har jag varken hunnit vara förbi eller överhuvudtaget pratat med mina föräldrar. så idag for jag dit och umgicks med dom, vi såg på vem kan slå flilip och fredrik och åt lite mat. sen var de dags för mig att åka hem och njuta av min sista lediga dag innan de är dags att börja jobba igen.

nu ska jag prata med malin, hon ringde precis.
de blev ganska många inlägg efter varandra nu, men nu vet ni iaf vad jag har haft för mig hela helgen. vad har du själv gjort?

maxmat, fantasi och framtidsplaner

för er som inte har provat den än, så vill jag ännu en gång rekomendera crunchy nacho burgaren på max. den är såå otroligt god. speciellt om du byter ut de vanliga hamburgerbrödet och väljer GI-bröd istället. en en pottigratte på de och en cola. ojojoj, de lägger vi till på listan över min favoritmat. tillsammans med smörgåstårta, julmust, oxfilè, kexchoklad, tornfisksallad och vaniljyoghurt.



innan vi for hem och sov så for vi och kollade på de nybyggda villaområdet på kronan. trots att de är lite avsides från stan, så hade jag ändå kunnat tänka mig att bo där. de är ett perfekt ställe att uppfostra en familj på. området är jättefint och vissa av husen är gudomliga.



strax innan 05 ansåg både jag och simon att de var dags att börja åka hem och få sig lite sömn. jag släppte av honom på skurholmen och brummade i full fart mot mjölkudden. de dröjde dock rätt länge innan jag kunde somna, men tillslut gick de.

upptäcktsfärd

efter att vi hade släppt av emma och malin på akuten så for jag o simon på en liten roadtrip och utforskade nya vägar. vi var ju tvugna att göra nånting för att få tiden att gå tills dess att vi skulle köra hem dom igen.

  
de var kolsvart ute och ibland var de endast
ljuset från TKGns lyktor som lyste upp våran väg.


 

vi hamnade tillslut nere vid vattnet i sunderbyn, där färjan till avan går. efteratt vi hade njutit av utsikten, kissat och fantiserat om lik i älven så hoppade vi in i bilen igen. de tog inte alls länge innan malin ringde o sa att dom var färdiga. dom på akuten kunde tydligen inte göra så mkt mer än att linda foten eftersom röntgen hade stängt kl 02. vi var framme 01.55 men sköterskan var tvungen att prata med läkaren och hon kom inte tillbaka förens 02.07 dvs. 7 min för sent så de var bara att återvända hem och vänta tills den öppnade igen.

vi släppte av dom på samma ställe där vi hätmade upp dom, sedan bar de av mot innerstan igen.

SUNDERBYNS SJUKHUS!

malin ringde till mig strax baki 01 i lördags och sa att emma hade jätteont i foten, dom misstänkte att den var bruten eftersom den belv allt blåare och smärtan bara blev värre. hon hade varit på fest dagen innan, då hade hennes killkompis ramlat och fallit rätt på hennes ben. detta skedde tidigt på lördagsmorgen men emma ville inte åka till sjukhuset just då. men igår ändrade hon sig och eftersom jag är en sån vänlig själ så for jag o simon och hämtade upp systrarna wårell på mjölkudden och sen bar de av mot sunderbyn.


emma lider av smärta men de syns inte, för sådär ser hon alltid ut. höhö

chipsdate på brass och grus

Jag och simon har länge pratat om att vi ska ha en chipsdate tillsammans. i lördags gjorde vi slag i saken och for till shell och inhandlade mina favoritchips och en flaska coca cola. vi tattade även 2 muggar, endast för att kunna känna oss lite classy. vi hade jättetrevligt tillsammans jag och han, men de har vi ju alltid!




mys! julgranen lyser, colan är upphälld och chipspåsen är öppnad!


två blondiner och en film

Jag och ante gick till videoteket (eller filmkväll som de heter nu för tiden) och hyrde film. sen for vi till storheden och köpte hårfärg. antes mål är ju att vi ska bli porrstjäneblonda..good luck! efter de bar de av hem till mig.



  
ante i hans nyduschade affrofrilla, eller ska vi säga charmlockar?

väl framme i min lya så kom glen, antes kusin, förbi och sa hej. vi såg på family guy och drack cola. glen var tvungen att åka rätt tidigt eftersom han skulle iväg på fest. efter att vi hade sagt hejdå så åkte hårfärgen i och filmen slogs på. den var faktiskt bättre än vad jag hade trott. helt klart sevärd!
har tyvärr inga bilder på hur resultatet av blekningen blev, men de blev mkt ljusare iaf! han är på god väg mot hans mål.

österns pärla

Efter en lång dag på stan så måste man få i sig lite mat i magen. vi besämde oss för lyxa till de lite och valde därför att gå på restaurang, närmare besämt österns pärla. jens och ante åt bakispizza medans jag och julia åt två utsökta thairätter.

  


mmm... hot green thai! min favoriträtt på österns pärla

en dag på stan

i lördags så gick jag, jens ante och julia på stan i ca 3 timmar.  ante letade en fin tröja som han kunde ha nästa lördag, då han fyller 26. men han fann inget av värde. men jens lyckades iaf hitta 2 par jeans, han blev så stilig så!


jens provar byxor på jeansterminalen. de här är ett av de paren som han köpte.

jag måste köpa en ny väska och ett par skor. hade tänkt mig nå låga höststövlar med halvhögt skaft, i kanske mörkbrunt eller svart. nån som har nå tips på vart man kan hitta fina skor i dagens läge?


en fredagkväll på stan

Efter att jag hade tryckt i min goda taco-paj, så bestämde jag mig för att ljuta av ett skönt varmt bad i mitt hjärt-dekorerade badkar. när jag ligger där och plaskar och har precis kletat in håret i schampo, så plingar de på dörren! bra tajming. drog snabbt på mig en handdukoch rusade ut i hallen, då var de julia och jens som kom på besök. jag bjöd jens på paj och alkohol och sen runt 22-23 for vi ut med UBPn, jag fick agera chaffis medans jens och ante förtärde alkoholhaltiga drycker. julia var inte allt för pigg och glad, men hon hängde med hela kvällen ändå. och om man åter igen, precis som alla andra helger, bortser från alla bravader, så var de en lyckad kväll.


ante och jens på grus


parkerade på smedjegatan för att se kampen mellan marijuanabrallan vs. gatufolk

de var en grabb som knallade runt och nitade flera stycken på smedjegatan. de såg rätt lustigt ut eftersom killen i fråga endast behövde slå ett slag för att golva dom. berodde de på att han var stark? eller hoppade han på folk som inte ville slåss? vad vet jag. men jag vet i alla fall att de var fler än vi som fann detta intressant eftersom alla parkerade i bussfilen. lite senare på kvällen fick vi reda på att han bar kniv. va är de med dagens ungdommar? och vart är våran fina och idylliska stad påväg?  

  
- ante såg stilig ut i mitt diadem.
- en misslyckad bild. men den blev rätt frään.
- jens hängde ut och räknade hjulvarven, jag  bromsade lite lätt, jens ramlade ut på marken och ante var inte sen med att flyga på honom.



julia fick hålla hårt i jens påvägen hem

efter en lång kväll/natt var de dags för alla att säga tack o hej. här traskar jens och julia hem hand i hand. ibland är de tur att man bor granne med sin bror, då slipper man köra runt halva stan då folk ska hem.


Fredagens middag: Taco-paj

såhär blev resultatet av mitt trixande i köket:





För er som är nyfikna så kan jag tala om att de smakade alldeles utmärkt!
kommer absolut att laga detta igen.
ett stort tack till malin och mamma wårell för att dom hjälpte mig!


nu är de dags att äta innan de kallnar.
smaklig måltid.

jag och min spis

kära läsare!
nu håller jag på med nått som jag aldrig har gjort förut, jag vidgar mina vyer inom matlagning. pratade med malin och dom skulle äta paaaj till middag. de gjorde så att jag också blev sugen på de och eftersom jag tog fram köttfärs från frysen igår, så var de ett ypperligt läge till o göra en taco-paj. malin och hennes mamma guideade mig (via telefonen) genom konsum och hjälpte mig att inhandla lätt varor. när detta var gjort så for jag hem och ställde mig framför spisen. nu är pajen i ungnen och om 10-15 minuter så borde den vara klar. får se hur de här ska gå...

fortsättning följer.

har du koll?

hej du där som inte har nått eget liv, utan som istället finner lycka i att läsa hur andra har det och vad som händer i deras liv. är du en av dom som klickar runt på flera olika bloggar och som för de mesta känner dig besviken över att folk inte skriver så ofta? känner du att du börjar få ont i pekfingret av allt onödigt musklickande? känner du dig träffad? i så fall har jag lösningen. registrera dig på www.bloggkoll.com en superbra sida där du kan prenumerera på de bloggar som du läser, så du snabbt och enkelt kan se direkt då någon har skrivit ett nytt inlägg.

jag är själv med där på den sidan och är jättenöjd med de. de är mycket smidigare än att klicka in på allas för att se om dom har skrivit nått. du sparar helt enkelt mycket tid!


första gången..

utbildningen tog längre tid än vad de var tänkt, vi satt där inne fram till halv 16:30 i stort sett. tungt! men gud va jag älskar opto o alla dess funktioner. de kommer verkligen att underlätta för oss nu då deras nya uppdatering drar igång.

hur som haver, idag bestämde jag mig för att vara duktig. jag for förbi mina föräldrar och sa hej! hade inte träffat dom på två dagar så de var väl på tiden. pappa hade köpt nya mattor till min bil också, tack för dom! man måste ju ha gummimattor på vintern, annars kan de bli lite fel. sen for jag hem till mig och lagade mat, så nu har jag till o med matlåda till imorgon! se så bra, jag kan bara jag vill. satte mig i soffan och började fundera på vad man skulle göra, jag insåg att de inte fanns allt för mycket o välja på så strax baki 20:00 gick jag och ut och promenerade. fick sällskap av fonzie också så jag kunde känna mig väldigt trygg i höstmörkret. vi hamnade rätt snabbt på brasserietparkeringen där jag träffade några bilburna människor som var väldans förvånade över att se mig utan TKGn.. men de var trevligt! de var inte så kallt ute (till en början) och de var framförallt skönt att röra på sig. simon var snäll som promenerade en bit med mig också, eller ja.. han promenerade väl nästan hela vägen hem till mig. till preem rättare sagt. ett stort tack till dig! tro de eller ej, men de var första gången simon gick över banken, en stor dag i världshistorien.

  

jokka och kona      kona, simon och henke    fonzie glassa på grus  
  
favorit fonzie     henke med hund     simon med hund


gick förbi malin och sa hej påvägen hem!

och fonzie låg så fint och väntade


nu är jag hemma och har precis bytt om och tvättat av mig masken. dödligt vapen 3 går på 5an nu ser jag, men jag orkar nog inte kolla på den. min säng ropar på mig och de är väl på tiden att man går ochsluter ögonen nu, eller vad säger ni?

under örnens vingar kom!

som jag skrev i mitt tidigare inlägg så ville elina att jag skulle komma ut, så när jag insåg hur tråkigt de var att sitta inne så begav jag mig ut på vägen och styrde mot brass. där träffade jag lilla GYKen som styrdes av ingen mindre än simon, brevid honom satt lilla elina. efter ett tag for vi till hälsans hus, där folk tydligen skulle spela fotboll men inte blev de så mycket utav den saken. några få små själar gick runt och sparkade på den lilla bollen medans alla andra stod och hängde på staketet. efter en stund fick dom för sigatt vi skulle leka hunder örnens vingar kom. ja, eller under hökens vingar kom, som leker egentligen heter. men de var nån där som envisades med o säga fel. barnen lekte av sen medans vi andra tittade på. de såg rätt roligt ut, men eftersom jag bara hade svarta kläder på mig så kände jag mig inte allt för taggad. efter de for vi till brass och socialiserade lite till, sen var jag ju tvungen o fara. jag missade ju både idol och vem kan slå filip och fredrik!!! eller såg den sista kvarten på filip och fredrik.. men jag missade hela idol :(


häng på hälsans hus


GYKen. beppo fular sig, simon och elina sitter fram..
vet inte vad elina gör..ser ut som att hon pillar sig i näsan? :
o


dålig bild.. men de två personerna som går över vägen bär i alla fall på ett
kravallstaket.. varför? ja de kan man ju fråga sig..


nu ska jag se lite till på tv, sen ska jag göra mig i ordning för sängen. godnatt allesammans!

psst. hej simon! nu vet jag att du läser min blogg! ^^

syrebrist leder till trötthet

sådärja, då har man genomgått första delen av utbildningen. imorgon ska vi sitta i 6 timmar igen. 09:00 - 15-00 om jag inte missminner mig. det är verkligen inge roligt, men de är lärorikt. den nya versionen av opto är dessutom mkt bättre och gör allting mkt lättare för oss. vi sitter dock i ett litet litet litet konferensrum där de är jättedålig luft. syret försvinenr på en gång. idag har vi varit 6 pers där inne och vi har fåt tarast en gång i timmen för att syret har tatt slut. imorgon ska vi vara 15 pers.. hur ska de gå?!

nu har jag tryckt i mig lite tornfisksallad, de var lika gott som alltid. smsar lite med elina för tillfället, hon vill att jag ska komma ut med bilen.. men först måste jag nog starta en tvättmaskin. pappa var ju faktiskt hit och lagade den idag så nu kan jag tvätta igen! wooho. våran lilla handyman.

tråkiga eftermiddagar

förmiddagen har gått så otroligt sakta, så när klockan började närma sig 12 så var jag bland dom första som rusade in i lunchrummet. min hunger var oliiidlig, kändes som att jag höll på att ätas upp innifrån. men nu är jag mätt och nu sitter jag och försöker göra mig redo inför den roliga eftermiddagen som väntas. fick nyss reda på att jag ska sitta på en utbildning mellan 13-17. vi ska lära oss nya versionen av opto och eftersom jag fungerar som reserv till dom på leverantörreskontran, så måste även jag kunna alla de nya funktionerna. vilken tur att jag tog på mig myskläder idag innan jag for till jobbet. en dag som denna är de perfekt glassa runt i ett par sköna brallor och en t-shirt med tanken på att de är ett litet konferansrum vi ska sitta och trycka i. suck. hatar allt som har med möten och utbildningar att göra.. de tar alltid så långt tid och man är på gränsen till att somna stup i kvarten.

satt och klickade runt på lite olika bloggar för en stund sen. då hittade jag en länk till en sida där du ska samla poäng som du sedan kan förvandla till värdecheckar som går att använda på JC, Gina tricot och HM. perfekt tyckte jag, eftersom gina är min favoritaffär. lättaste sättet att få poäng var genom att varva andra. de andra sätten var att bli medlem på andra sidor och göra beställningar där osv. men de kostar ju pengar.. varva medlemmar är ju gratis och som ni alla vet så är gratis gott. bli medlem du också --> gratis kläder 
känns lite lamt att ens bli medlem på en såndär sida, den fungerar ju på precis samma sätt som den där sidan där du får gratis godis. men kläder är väl ändå lite roligare än godis?

nu måste jag återgå till mitt arbete, plikten kallar.. suck.


hemmadag

på grund av dålig sömn, som ledde till extrem trötthet, så valde jag att inte gå till jobbet idag. har bara snurrat runt som en propeller hela natten, så många timmars sömn blev de inte.

vickan kom förbi idag. nu har jag satt in nytt löshår åt henne, så nu är hon långhårig igen. jag böjar bli en riktig hejjare på de där med löshår nu! när vi var klar med de så fick vicky den stora äran att klippa mitt hår också. de behövdes kan man säga..med tanke på alla de blekningar som mitt hår har fått stå ut med. men nu är de iaf lite kortare och väldigt mycke fräshare.

nu ska jag trycka i mig en satsumas, mums.

sikta mot stjärnorna!

javiisst! nog är man bra på att sjunga alltid. om man jämför med en tondöv 3åring som inte kan se skillnad på en mick och en gurka. kanske ska börja med o säga att jag har inhandlat ett singstar idag! weeoo. tog bara ett år, men nu är de i alla fall gjort. de bästa jag har köpt på länge. väldigt underhållande och fängslande. jag och vicky har stått och galt nu i några timmar, tiden går så fort när man har roligt. måste skaffa mig lite fler skivor till de bara, så blir de här kanonbra!

har även varit o handlar idag, fick sällskap av malin så de gick rätt fort och smärtfritt. glömde dock att köpa ägg, så de får jag fixa nån annan dag. 

   

nävet ni vad kära läsare, nu är de verkligen dags för mig att börja närma mig den stora mjuka sängen i rummet intill. hejdåå.


pay it forward

jag är så fascinerad över hur en film kan beröra en människa. hur dom kan få en och tänka på saker man inte har tänkt på förut. och hur dom kan beskriva ens känslor precis som om de vore en själv som skrivit manuset. jag vet inte om de bara är jag, eller om de är fler än jag som känner likadant. jag är en riktig craybaby, de är inget ag sticker under stolen. speciellt dagar som denna, mitt i månadens roligaste vecka, då kan vad som helst få mig att börja gråta.

en film som verkligen berör mig i alla lägen, är i alla fall pay it forward. för er som inte har sett den så handlar den om en pojke som vill förändra världen genom att hjälpa andra som i sin tur ska hjälpa någon. själva tanken så ju så underbar så man kan ju redan där känna lycka inombords. varför kan de inte vara så i verkligheten? varför kan inte pay it forward fungera? är folk för egoistiska och otacksamma så dom inte kan ställa upp för andra. visst, man hjälper alltid en vän. men främligen du möter på bussen, tanten som du cyklar förbi påväg till jobbet, han som står brevid dig i kassakön. vem säger att du inte kan hjälpa någon som du inte känner? små gärnigar är alltid en början. jag håller alltid upp dörren om de kommer någon bakom mig, jag tar upp saker som någon annan har tappat, jag lyssnar på den som behöver prata. jag försöker hjälpa andra, men ibland känns de som att jag är den ända som försöker. ibland känner jag mig omringad av folk som slutit in sig i sitt egna hatiska skal som anser att saker och ting inte går att förändra, som tror att dom själva inte kan förändras. de tragiska är att när jag ser den där filmen, pay it farward, så gråter jag inte bara för att jag tycker att den är så faktastisk rörande, utan även för att jag själv inser att jag är en av dom som har slutit in sig i ett skal, som tror att jag inte kan förändra mig. det finns mycket här i livet jag skulle vilja åstakomma, men jag gör ingenting åt det. ju mer jag tänker på de, desto mer instängd och tvärsöver blir jag. ju mer jag planerar, desto mindre blir gjort. de handlar om småsaker så som städa lägenheten, tvätta och handla. till att börja studera, söka nytt jobb eller fara ut o resa. upptäcka världen och leva livet. vissa kanske tycker att de låter dumt, kanske till och med som en bortförklaring, om jag säger att de till viss del är min far som håller mig tillbaka, men så är de. av både rädsla och respekt så lyssnar jag på honom. jag är medveten om att de mest troligt kommer att straffa mig själv i slutändan, då jag inser att jag är 60 år och att jag bara har sett livet, så som de är här i luleå. men då kan jag i alla fall glädja mig åt att jag var den perfekta dottern som lyssnade på hennes far, som förhoppningsvis gjorde honom stolt. men, är de värt de? jag sätter alltid andras lycka framför min egen.


pepparkakor hoppfallera

hittade en pepparkaksburk i skafferiet, kunde inte låta bli att stoppa en i munnen, sen var jag fast! de var jättegott o nu sitter jag här o har ont i magen istället, men de var de värt.

bara 16 dagar kvar nu. 16 dagar kvar av mina tonårsdagar. 16 dagar innan jag kan köpa mina egna alkoholhaltiga drycker. ja... 16 dagar tills jag fyller 20.

är de nått att fira egentligen? snart kommer rynkorna.


slapp och jävlig

igår pratade johanna och heidi om att man ibland kan känna sig bakis, fast man inte har drickit en droppe alkohol dagen innan. idag är den sådan dag för mig. känner mig otroligt trasig och sliten. förstår inte varför med tanke på att jag har sovit 10 timmar, nästan oavbrutet. om man borser från att jens väckte mig då han skickade sms runt halv 12. men jag somnade snabbt om och sussa på fram till 13.

trots att de har varit jättefint väder idag, så har jag ändå inte lyckats pallra mig utanför dörren. hade planer på att städa lägenheten och fara på affären så man hade fått fylla upp kylen. men inget av detta har jag gjort. dsuchade för 1 timma sen, men har ännu inte fått på mig nå kläder. ja.. som ni märker så har min dag varit rätt händelselös, man kanske till o med skulle kunna säga att den har varit värdelös. men jag har njutit av de, skönt och ha en "inte-göra-nånting-dag".

nu ska jag se på reprisen av gossip girl, puss.

skellefteå cruising

gårdagen var en rätt slö dag. vaknade rätt sent, spenderade all tid hemma fram till efter 17 nångång då jag valde att traska över till granngården, hem till min bror. där väntade julia på att få bli friserad. hon blev av med över 1 dm hår och hon blev jättefin! förstår om de känns konstigt för henne nu då hon nästan har axel-långt hår, men de växer ju ut!

kvällen slutade med att vi forlängst E4an, mot skellefteå. vi fick sällskap av RRSen som david, johanna, mika, heidi och richard åkte i. vet inte om våran körning var så ekonomisk med tanke på att vi pendlade mellan en massa olika hastigheter, men vi höll oss i alla fall vakna. vi stannade till i ostvik, där vi hämtade upp allas våran favorit dennis! blev jätteglad över att se hans nylle eftersom de var alldeles för länge sedan sist. när vi anlände till staden så var det inte alls så mycket folk i farten som vi hade hoppats på. jag kände mig lite besviken och funderade på om de var ett misstag att åka 13 mil för de där lilla. men sen desto senare de blev, ju mer folk kom de. efter ett tag så var de ändå hyffsat med folk. fortfarande inte mycke, men de dög i alla fall. vi var 5 lulebilar på plats och vi höll i hop i vårt och tort, nästan hela tiden. de var vi, RRSen, LPPn, GKWn och andreas hade nån släktings bil.

Deltagarlista: jag, jens, jb, julia, dennis, johanna, david, richard, mika, heidi, jokka, henke, modig, brännvall, lilla julia, kejjan och heffa. tror att de var alla..

  
vi var förbi dennis jobb också. jens och jb blev förtjusta i traktiorerna som dennis kör.


luleborna entrade skellefteå med stil och finess.

  
GKWn är en väldigt fin 126a. lite bilar längre bort på parkeringen. jens och dennis



jens och heidi svänger sina lurviga

sammanfattning: Julia blev fin. vi överlevde färden både till och från skellefteå. vi fick träffa dennis och de var lika kul som alltid. dom flesta blev fulla och glada, ingen blev snefull. när vi kom hem till luleå så fyllde vi upp magen med maxmat och sen for vi hem och la oss. kvällen var helt enkelt lyckad! (om man bortser från att jb blev alldeles för full och däckade innan kvällen ens han börja)

 

slutligen så vill jag bara påpeka att jokka är en kopieringskatt! han har gått och skaffat en julgran till bilen, skitunge! finns även en epa i stan nu som har skaffat en julgran. de kanske är dags att jag uppgraderar mig, men vad ska jag då hitta på för nått? jag vill vara egen!

groove coverage - she




She is the one that you never forget
She is the heaven-sent angel you met
Oh, she must be the reason why God made a girl
She is so pretty all over the world

she must be the reason why god made a girl

en kväll i september

Efter kalaset så for jag in till stan och kollade om de var nå folk ute. när jag gled ner för smedjegatan så ser jag att det står en vit volvo på min plats! men de dröjde inte länge innan jag insåg att de var simon som var i farten. for dit och socialiserade lite, sen slutade de med att simon bytte upp sig från att åka volvo till att åka en fiin silvrig 210a. han gjorde mig sällskap fram till runt 2 tiden. nödvändigt att ha chafför på sin bil om man ändå åker med någon annan?men jag ska inte klaga, jag behövde ju inte luffa runt ensam tack vare han.


simon och anton, i baksätet satt alex men han fick inte vara med på bild

 
det blev en skogsbrand i simons bil


träffade elina också, hon hade sällskap av en väldigt full brännvall

jens 22 år

min present till jens fick bli en PARTY INA BOX-låda

Innehåll: Chips, gräddfil, dipp, popcorn, chilinötter, ett pennfodral med en öl i, en penna, en mössa, en fjäderpinne, en färdigblandad glogg i en babyflaska,  minttu, en vattenflaska och c-vitaminer.
dvs. allt du behöver för en lyckad kväll!

   
Födelsedagsmiddag hos våra föräldrar.

Loven kom på besök också, trots att han var mätt så lyckades pappa övertala honom till att göra oss sällskap vid matbordet. jens sa att han skulle vara nykter på hans födelsedag, men alla visste att de inte skulle bli så. min far höll tämpot med snappsarna och humöret blev allt bättre i takt med att innehållet i flaskan försvann. Jens for dock hem o la sig runt 21-22, vet inte vad de var för fel på honom, men han är lite tvärsöver ibland.

GRATTIS I EFTERSKOTT TILL BÅDE JENS 22 år OCH CARINA 42 år!
hurra hurra hurra hurra


dagens problem: min tröja

klev upp alldels för sent idag. vilket resulterade i att jag kom till jobbet ännu senare än vanligt. klockan han slå 08.45 innan jag hann slå mig ner och börja arbeta. pga stressen på morgonen så var min klädsel inte den bästa. störde mig så mycket på den obekväma tröja jag hade valt att ta på mig, så kände att jag var tvungen att göra någonting åt det. därför rusade jag på min favoritaffär, gina tricot, och köpte en annan tröja! trots min panik över att lunchen snart var slut, så lyckades jag välja en tröja som var helt okej. en vit t-shirt, med nå träd som slingar sig upp på den vänstra sidan. sedan jag gick med raska steg tillbaka till jobbet. jag gjorde först ett stopp på toaletten där jag bytte och och fixade frisyren. så nu är jag redo för den här eftermiddagen! de är hela 4 timmar + lite till innan man får stämpla ut och fara på födelsedagsmiddag. men den som väntar på någonting gott...

jag såg även ett känt ansikte på gina, emma var där. vi växlade några få ord innan jag var tvungen att gå. men jag hann iaf få reda på att hon följer min blogg! så hej emma! jättekul att någon blir road av den gojja man skriver! men ja, du har helt rätt i de du sa, följer man bloggar så slipper man ringa och höra vad den andra gör. telefonräkningen blir billigare!


nu jobb, hejdååå

basshunter - angel in the night



är de bara jag, eller känns inte den här musikvideon lite b-ig? bilar och brudar hör väl mer hemma i usa och dessutom så ser ju jonas altberg ut som en riktig mammapojke. men låten var ju precis lika poppig och enformig som alla andra i hans samling. men de är nått som gör så att jag ändå lyssnar på dom.. och som dessutom får mig att sjunga med.

jonas kan ta de små flickor som man lyckas få på fall så tar jag bilarna! deal?

födelsedagar är krävande

de är trevlig då folk fyller år, man blir automatiskt lite gladare av bara den vetskapen. men vems påhitt var de att man skulle börja ge presenter till den som åldras?! de är ju så sjukt svårt att hitta nått bra som man kan ge bort. man vill känna att man är nöjd över de man ger bort och att den man ger de till ska bli glad och ha användning för de..

jag var i alla fall och rände runt med erika idag efter jobbet, hittade lite saker som jag hoppas att jens blir glad över. själv så är jag inte sådär jättenöjd, men de får duga. jag har tyärr inte tid att leta nå mer och min fantasi är inte den bästa. de är väl ändå tanken som räknas har jag hört?


jag och erika var på ica maxi en sväng och tog ett snabbt pass på gymmet.
en sånhär maskin hade jag velat ha, den var rätt underhållande.
men vart skulle jag få plats med den?..


TACK ERIKA, för sällskapet och för att du är en ängel.
vad hade jag gjort utan dig? förmodligen så hade jag förblödigt och skämt ut mig.
vilken tur att du var där <3


nämen vet ni vad, nu är klockan alldeles för mycket och jag borde gå och lägga mig. jag känner på mig att de kommer o bli en låååång dag imorgon, både på och efter jobbet.. så därför tackar jag för mig och beger mig in under täcket. gonatt!


utsikten är inte alltid så trevlig

Det här är min utsikt från kontoret, som tur är så har jag en fönsterplats. fast ibland så vore de bra om man slapp se ut, för de kan göra en så deprimerad. se bara på den här bilden...


för de första.. de regnar.. otroligt mycket!
för de andra så är inte träden gröna nå mer, dom är gula.
dessutom så har löven börjat falla!

och sen så ser ni att de är en volvo där i hörnet..typiskt.


Anna Bergendahl 16 år

känner att jag är tvungen att lägga in annas version av den underbara låten. en läsare kommenterade mitt tidigare inlägg och sa att annas version av låten är mycket bättre och de har hon helt rätt i! anna är en stor favorit i mina ögon. där har vi en stor talang!


må bra-känsla

jag förstår inte hur vissa människor tänker då dom köar i flerat immar för att sedan skämma ut sig inför en större del av sveriges befolkning. hur kan man gå till en idol audition i hopp om att gå vidare då man vaken kan texten eller melodin på den låt som man valt att sjunga unför juryn? jag är egentligen inte så värst förtjust i idol, men på nått sätt så mår man lite bättre av att se på de.

en som borde ha stannat hemma var åtminstone lilla olga
hon var långt ifrån lika duktig som isak 
petri däremot, han är ett bevis på att man inte ska dömma folk utifrån deras utseende.

IDOLER från STOCKHOLM


- ditt utal är inte så bra..
-  jag vet, de är för att jag inte kan inte säga R
- men du sa ju de precis?

haha, stockholm säger jag bara...

att spela ett spel eller bara spela?

köpte ca 15 spel och 5 puzzel igår, för 600:- delade allt med linda som jag jobbar med, så de blev 300:-/var. hur som helst, de roliga var ju då att mamman jag köpte de av försökte blåsa oss. hon sa till mig att spelen var i bra skick o att dom knappt var använda. dom såg jättefina ut, lådorna var hela och fräsha, men på kvällen ringer linda mig o säger att hon saknar spelplanen från ett spel, hälften av gubbarna från ett annat osv. märkte då att mina spel inte heller var kompletta. hur ska man kunna spela ett spel utan spelplan?! linda ringde upp mamma vigdis som vi hade köpt de av och berättade då hur de låg till. vigdis blev jättearg på oss och tyckte att vi var dumma som klagade då vi hade fått de så billigt.. men vem vill ha spel som man inte kan spela med? de vill man väl inte ens ha om man får de gratis. hon bad oss därför komma tillbaka med skiten så hon kan sälja de till någon som kan uppskatta de för va de är. lycka till!



nu är spelen tillbakalämnade och vi har fått tillbaka våra pengar. slutet gott, allting gott! men jag vill fortafarande ha ett monopol.. får väl köpa ett nytt istället, då får jag med större säkerhet alla delar till spelet. nån som vill komma och spela med mig då? i värsta fall får jag väl bjuda in vigdis, så hon lär sig hur de går till då man köper och säljer saker!


nyårsbarn är vi allihopa!

hur kommer de sig att alla fyller år under hösten? de flesta jag känner fyller år nu mellan augusti- november, ja till o med in i december. känner inte allt för många som ökar i ålder under våren. kan de vara så att de flesta firar de nya året med en liten mysstund under täcket? jaa.. varför inte, de verkar ju inte bättre.

hur som helst, min bror fyller 22 på fredag.  VAD SKA JAG KÖPA?!? även min andra brors flickvän, carina fyller år samma dag, men hon är född 20 år tidigare än jens, hon blir alltså 42 år. paniken börjar komma och jag vet inte alls vad jag ska ta mig till. ni som vet vad man kan köpa till en 22 årig grabb som redan har de mesta, kan ju gärna komma med tips. jag vill att de ska vara lite personligt eller nått som han har nytta av..

imorgon är de jobb igen och eftersom de är onsdag då så innebär de att min praktikant kommer! vi ska hitta på en massa roliga saker tillsammans, tömma förrådet i kontoret och föra ner de till källaren, föra bort alla kartonger till soprummet, panta flaskor osv. slavgöra? jaa kanske, men de måste göras!


idag har jag klippt henke k, han blev riktigt stilig! och minst 10kg hår lättare.

nu ska jag ta ett dopp i mitt hjärt-dekorerade badkar och sedan lägga mig o sova. gondatt allihopa!


bonnie raitt - have a heart



blev kär i den här låten efter att anna bergendahl sjöng den i idol.

blandade bilder

har ju varit lite dålig på att uppdatera er på vad som har hänt i mitt liv på senaste, så jag tänkte att jag kunde beskriva de med bilder istället.


  
- var hos wårellarna förra veckan,
jag löste korsord medans erica fixade manges fötter! de tog tid..
- jens har tkgn för 2 söndagar sen, han skulle köra den till boden på måndagmorgon.
här står han o pratar med rkdn, dvs linda!
 
  
förra veckan var vi och åt på exotic med jobbet. dom har börjat med pizzabuffè där, gott var de. och så ingår de friterade bananer och glass! ååååh smaskens.

   
- klockan blev över 00:00 i fredags och vad innebar de? jooo elina fyllde 21!
- simon var en aning alkoholpåverkad under kvällen och ville inte vara med på bild.
- här är två andra födelsedagsbarn. björn fyllde 27 samma dag som elina och kyrrääää kom inte långt efter, han fyllde 19 igår.  


här är vincent!
en liten sötnos som jag träffade i söndags då jag och elina skulle åka hem efter helgens äventyr.


psst. har tyvärr inga bilder från i lördags, men kul hade vi!

nu är trumslagarn inflyttad

så sant som de var sagt, nu har jag trumslagaren i bagaget igen. den flyttade ut från pagen då jag sålde bilen och hamnade då i garaget hos mina föräldrar, men nu bor han i tkgn. har inte gjort nå lufthål genom hatthyllan än, men de kanske kommer! för tillfället så duger ljudet i alla fall, bättre än inget så att säga!



   

ETT STORT TACK TILL MIN BROR SOM GJORDE SIG BESVÄRET TILL O DRA IN ALLA KABLAR ÅT MIG! DU ÄR ALLT BRA ATT HA!
Tack till björn också, som fick leka assistent för en kväll.


Björns vrålåk. merca är de ända rätta!

åh, typiskt!

man ska inte gå o lägga sig mitt på dagen! jag skulle bara vila ett tag så jag la mig i sängen. jag orkade inte ställa klockan för jag tänkte att jag skulle vakna utav mig själv eller av att nån ringer. men ikke! jag somnade runt 15 och vaknade för inte så länge sen.. smidigt. nu lär ju min natt bli väldans lång. och imorgon ska man orka ta sig till jobbet. har precis kokat ihop lite pasta och tryckt i mig de. har dessutom hunnit duscha, kändes som att de behövdes efter helgens aktiviteter.

nu ska jag se klart filmen på 5an och hoppas på att jag ska bli tillräckligt trött igen så jag kanske får sova mig igenom natten som smyger på oss.


SÅ SKÖNT MED HÖST!
älskar de kolsvarta mörkret då endast gatulamperna lyser upp vägen man går på.


jag överlevde

gårdagen var helt okej! slutade dock inte som jag hade tänkt mig, men vafan.. sånt händer. hann vara på båda festerna i alla fall, duktig jobbat. träffade en massa folk och vi hade jättetrevligt tillsammans. fick 2 nya kunder som ville klippa sig också, heidi och mika. och nu i veckan ska jag försöka hinna frisera henke också, han vill bli av med hitler frillan. 

nä vet nån va, nu är jag så trött så jag håller på att stupa. har sovit typ 2 timmar inatt så jag är inte världens piggaste tjej för tillfället. lite sömn på de här och allt skulle bli bra igen. men vågar man sova nu? då sover jag väl bort hela dagen o så kan jag inte somna inatt... hmm.. men jag lär nog decka snart hur jag än gör.

tönt, du kan inte undvika mig i all evighet! dålig planering, du borde ha tänkt på att vi har många gemensamma vänner innan du började ställa till de. varför kan du inte försöka agera som en vuxen människa och inte bete dig som en tjurig 4 åring.


tack för mig!


inte min dag idag..

neej! för de är ingen vanlig dag, för de är ELINAS och BJÖRNS födelsedag! wåååå. GRATTIS PÅ ER!

nu sitter jag här i min nya party-outfit och har precis målat naglarna. ska snart bege mig ner till mor o far o trycka i mig lite lasagne. sen ska jag invänta kvällens äventyr! ska på fest hos elina på tuna o sen kanske man hinner förbi björn en sväng också.

hur ska kvällen sluta?

jag ska lära honom allt jag kan

imorgon får vi en praktikant på jobbet och de blev jag som fick den stora äran till att bli hans handledare..vet inte riktigt om jag är så överlycklig pga de, jag är nog inte den mest pedagodiska människan i byggnaden. men jag ska göra de bästa av situationen och lära honom att jag kan! han är ju trots allt en handelselev, precis som jag var en gång i tiden. han gör samma praktik som jag hade på den tiden. han ska vara hos oss 2 dagar i veckan nu resten av året, fram tills han tar studenten. jag undrar hur han är?! och framför allt.. vem de är?

jag måste komma i tid till jobbet imorgon, vilket händer väldigt sällan. jag älskar att ligga i sängen o dra mig på morgonen, de är tur att vi har flextid! men hur som helst, jag kanske borde föregå med gott exempel.

därför ska jag nu ta o hoppa i säng innan de blir alldeles för sent.
godnatt allihopa!

början på nått fint..

jag och erica var på storheden och härjade runt idag. vi spenderade nästan en timma inne på toys`r`us bland alla färg-glada leksaker. fanns en massa fina saker som man kunde pilla på som gav ifrån sig olika ljud. vi är två lättroade små själar! efter många om o men så kom vi därifrån med ett 1000bitars puzzel. har suktat efter ett puzzel nu sen jag fick veta att malin hade köpt ett. känns som att de är ett bra tidsfördriv innan man ska gå o sova. vi hann fara förbi ica maxi också, vi var ju tvugna att köpa choklad åt lilla pappa sture wårell! lilla syster erica wårell blev hungrig, flickstackarn hade ju inte fått nån mat i magen på hela dagen, om man bortser från den lilla yoghurten som hon tröck i sig med hjälp av fingrarna just innan jag hämtade henne. så maxmat fick de bli till henne! sen styrde vi tkgn mot mjölkudden.

ni har vi byggt ihop hela ramen till puzzlet, så duktiga har vi varit! de känns som att de kommer att ta lång tid innan vi är klar med hela, men det kommer att bli jättefint! och med ericas hjälp så går de nog mycket fortare. ska göra en tavla av den sen som jag ska hänga upp i toaletten. längtar redan tills den är färdig.

tålamod är kanske nått jag ska önska mig i födeledagspresent..
snart är mina tonårsdagar över, endast  28 dagar kvar!

bara för att..

den är så fin!



i söndags var jag duktig:
- jag städade TKGn
- jag tvättade TKGn
- jag tvättade GSPn (mammas bil)
- jag dammsög köket, hallen och matsalen hos mina föräldrar
- plockade ut och i deras diskmaskin
- bytte deras sängkläder
- bäddade deras säng

och allt detta gjorde jag medans dom var i stugan, men glada blev dom!
som tack så fick mamma tvätta mina kläder. för duktiga lilla jag har ju ännu en gång lyckats he sönder tvättmaskinen hemma hos mig.. jag är en mästertvättare! men pappa ska komma o laga den nu i veckan som tur är. de är bar o ha en handyman i familjen.


bjuden på middag

jag har ju glömt säga att jag blev bjuden på middag förra veckan, i onsdags närmare bestämt. Då bar de av mot hertsön hem till elin wårell, dvs malin och erikas stora syster. Jag skulle klippa och färga hennes hår och som tack så bjöd hon mig på mat. det var jättetrevligt, vi lekte en massa med wille, jag fick träffa den nyfödda bäbisen max och vi hann till o med se första avsnittet av idol!

  


jag var otroligt nervös över att klippa henne. hon hade rätt långt hår, ner ill brösten ungefär. och hon ville ha kort kort kort, ca 5 cm i en igelkottsliknande frisyr. hur som helst så blev hon nöjd med resultatet och de var ju de viktigaste! har tyvärr ingen före och efterbild, men jag har iaf en bild på hur det ser ut bakifrån då de är ofixat.



nu slipper hon gå runt med hästsvans 24/7.
och de är lätt att fixa frillan på morgonen då hon vaknar! halleluja.

min dag på atle

idag var en helt vanlig dag på jobbet. om man bortser ifrån att posten kom lite sent för att piloten hade försovit dig på morgonen. klant! när jag sitter vid min dator och är mitt uppe i bokslutet, så ringer de i min telefon. det var min bror. han undrade vad jag skulle göra senare idag och jag svarade att jag inte hade nått planerat. jag tänkte direkt att han ville låna min bil eller nått liknande, men så var inte fallet. han undrade istället om jag ville komma och göra ett studiebesök på hans jobb dvs. på isbrytaren Atle. och de ville jag såklart! runt 19.30 bar de av. då for vi o hämtade upp julia, david och johanna. Jens fick agera guide och tur var väl de, annars hade jag tappat bort mig där i den stora labyrinten. Det kändes nästan som att kliva in i filmen Titanic. men jag vet inte om de var så passande att dom hade tavlor på sjunkande skepp på väggarna?!


Här kommer lite bilder från mitt äventyr:









mer bilder hittar du på min pixbox


Kalaskul!

igår stylade jag malin, jag både klippte och färgade henne, precis som jag gjorde med hennes styster erika dagen innan. fast malin blev lite korthårigare och fick en chokladbrun hårfärg. även hon blev en riktig kalaspingla!


  
Före - Efter - Stylad!

och på tal om kalas. eftersom både malin och erika har fyllt år rätt nyligt så fick vi för oss att vi skulle ha ett litet kalas för dom. så vi for till ica maxi och inhandlade tacos, kalashattar, tallrikar, muggar osv. vi hade jätteroligt tillsammans och jag tror inte att jag har skrattat sådär mycket på länge! malin fyllde 22 och erika 20, men ibland måste man bjuda på sig!

   

jens och jula var påväg hem också, så dom kom o sa hej. när de började mörkna ute så satt vi på min balkong och kände lugnet. var väldigt mysigt och jag trivdes med mitt sällskap.

  

 tack för en underbar dag/kväll tjejer!

boden cruising

ja efter många om o men så tog jag mig ut i lördags. jag lyckades få med mig victoria som var lite smått alkoholpåverkad, men de gjode väl bara de hela lite roligare. vi fick även sällskap av henke och jokka, roliga små knattar de där! planen var att vi skulle åka till pite eftersom de sas att de skulle vara cruising där, men precis när vi tänkte börja bege oss ut mot E4an så ringer en liten grabb från pite och säger att de är dött där, så vi for mot boden istället. där var de mer folk än förväntat! jag blev riktigt förvånad då jag såg alla bilar som stod uppradade på åhlensparkeringen. vid 02-03 började vi rulla hemåt, då var bilen full av slitna krigare så de var dags att fara hem o sova.



henke i sin slimade hitlerfrilla! de dröjde inte länge innan mössan åkte på igen.



jag blev stoppad av polisen 2 ggr under kvällenslopp. först för att jag tydligen lyckades göra en misstänksam U-säng framför dom. men jag såg inte ens nån polisbil vid de tillfället, jag kom bara på att jag körde åt fel hål! och sen påpekade dom mina ljus. man får inte köra med halv-och dimmljus! men de är mkt finare o ha på dom, så 2 meter efter att jag passerat polisen så åkte dom på igen. en fördel med att jag ser så liten och oskyldig ut är att jag oftast slipper böter! jag tror dessutom att min blonda hår hjälper mig på traven.

RSS 2.0