aporna in the hood

425457-32snyggare än så här kan man väl knappast bli.
Vi kommer nog att få mest ragg ikväll! eller vad tror ni?


Det sägs att tjejer blir kåta av choklad..
betyder de då att killar blir kåta av tjejer i choklad?..
får hoppas på de!

För jag menar.. vem kan motstå oss nu?!


wÅåhoooåÅhooåå

fresh!

jag o vickelivickan är nu hela o rena! vi går runt här hemma hos mig i matchande handukar, sexi! kan nästan tänka mig hur många grannar de är som sitter o drägglar i fönstrerna nu.

nu ska vi lägga ansiktsmask och känna oss lagomt kvinnliga i våra outfits.

lunchdejt o skitnsack

de ni! en gammal kär vän hörde av sig till mig igår. Jag blev positivt överaskad och tackade såklart ja till hennes erbjudande om att lunchdejta idag. efter en god lunch och en massa skvaller så var man tvungen att återvända till arbetet. känns alltid lika roligt.


Idag har jag hunnit med rätt mycket. Har lagat mat själv idag, tro de eller ej! Dom senaste två veckorna har jag ätit både lunch o middag hos mina päron. men nu ska de bli ändring på de. Sen har jag plockat till lite här i lyyyan. Vikt undan kläder och jag har till o med hunnit diska. ÅH JO! för första gången på länge har jag äntligen lyckats köra en tvättmaskin utan att pajja hela skiten! nu blir pappsen glad.



meeen ååååh. nu ringde johan o bönade o bad om att jag skulle köra han o tompa till gymmet. Och snäll som jag är så ställer man ju upp. så nu ska jag rulla!


peace.


my precious

groda

bästa inköpet

jag har köpt världens sötaste, grönaste och finaste tvålpump! och de bästa av allt, de är en groda! kan ju försöka förtränga de faktum att den är till för barn.+3 år om man ska bara exakt. men de hör inte till saken, den passade så fint i min toalett. att mötas av en glad, grön groda när man ska gå o göra sina behov är väl aldrig helt fel. Tyvärr har jag ingen fin bild på min nya kärlek. Han kände sig lite trött efter den långa resan hem från Dollarstore.

Idag har jag jobbat, käkat mat hos mina päron, hängt gäng med victoria, lämnat igen saker på H&M , varit o handlat, varit på Dollar, ätit pommes från Max (som förävligt smakade otroligt bra som vanligt). Sen gled vi hem o lökade här i min IKEA-soffa. En helt okej dag med andra ord. Har precis dragit mig upp ur badkaret och nu ropar sängen på mig. Måste alltså gitta nu!  tjoooohej

smell you later! /B

planering

Tänk om det inte hade varit så dyrt att vara impulsiv!
jag o victoria har suttit o fantiserat i X antal timmar. Efter mycke skratt och svammel så kom vi fram till.. inget. Vi vill fara, men de kostar en massa.. har vi råd? till skillnad från henne, så har jag ju hyra och räkningar att betala. jag borde ha sparat pengar då jag bodde gratis hemma och fick ut full lön. hade världens läge, men shoppingsuget var väl för stort..får sota för de nu istället.

Ska de smälla den 23/5? time will tell..


ååh mina kära läsare. jag vet att jag förmodligen är sämst på att underhålla er med sliskiga detaljer från mitt privatliv. jag ber så hemskt mycket om ursäkt! får skylla på att jag är en hemskt upptagen människa..?

hur som helst så har partypinglan varit i farten igen! gjorde stan osäker i lördags. Men kul hade vi! hann med förfest hos mig, utgång på heroes, efterfest och ännu en efterfest. efter alldeles för mycket minttu, så kom vi hem alldeles för sent.. eller för tidigt. 4-5 timmar senare skulle jag befinna mig hos mina föräldrar. då var det dags för familjemiddag. perfa! grillad flintastek.. mums. men hade nog kanske kunnat njuta mer av de om jag hade hunnit nyktra till.. men jag överlevde.


425457-30



i helgen då. ja.. städa står väl överst på min too-do-list. men vi får ju se hur de går med den saken..

nu sova. ny dag imorgon. då är de FREDAG! åååhååoooåååhhåå

frihet

äntligen har jag fått gå ut o njuta av det vackra vädret sverige har o erbjuda! de var så otroligt underbart att för första gången på 5 dagar, få komma ut o andras frisk luft. har suttit isolerad i min lägga och knappt tagit mig upp från sängen. men nu är jag på benen igen och de firade jag genom att ta en prommis med vickan! slutad med att vi satt här framför tvn i vardagsrummet och tröck i oss vippade grönsaker och some candy. tror dock inte att de var så bra för min känsliga mage, eftersom jag knappt har ätit o när jag väl har gjort de så har de varit soppa osv. flytande saker dvs. men jag får väl lida för de inatt!

nu ska jag gå o byta om o krypa till kojjs. 
imorgon är en ny dag. en solig en får jag hoppas! massa mys.


We need some money smokeing bitches to clear our vision


pöZzaj

jag är så sjuk

fast nu är jag på bättringsvägen. ännu en gång har magsjukans hemska bakterier befruktat mig.  för en månad sen låg jag i samma ställning här  i min soffa och mådde som en överkörd råtta. när ska detta helvete få ett slut? Har knappt fått i mig nått som kan kallas för mat. så fort jag försöker så har det bara velat lämna min kropp på kvällskvisten. Läkaren säger att de är mat i flytande form som gäller. tex. blåbärssoppa, fil, yoghurt, proviva osv. kan ju då tala om för alla er ovetande människor där ute, att proviva är det äckligaste ever! smakar ungefär som rent socker (o de är lättsockrat!). Det ska tydligen vara bra för magen iaf. varför ska allt nyttigt smaka så dåligt?

jaha, jobb imorgon då? i think so. hade hoppats på att få gå dit idag också, men natten blev inte så lugn och skön som jag hade förväntat mig. känns väldigt deppigt att behöva sitta inomhus då de är så underbart fint vårväder ute. vill ut o traska! men nejnej, de får man ju inte. håller tummarna inför imorgondagen.


nu ska jag gör middag, idag bjuds de på fil o linfrön.



But for you to do what i do it'd take ur whole life to achieve it


prommis

nu har jag varit o traskat med camsan. de var trevligt. eftersom camilla är en arbetskamrat till mig så blev de mest jobbrellaterade saker som kom upp på tapeten. till hösten ska hon lämna oss, då ska hon börja studera. Det ska amanda också..  borde jag också göra de? ja de får vi se. planen var väl så, men de verkar inte gå så bra för min del. vet ju inte ens vad jag vill bli?! kanske ska försöka hitta ett svar på den frågan först innan jag återvänder till skolbänken.

jaha, nu ska jag fortsätta se på den här urkassa serien på 5an. brothers and sisters. förstår verkligen inte varför jag ens ödslar tid på att se de. men jag antar att de är rätt passande eftersom jag snart ska sova..


smell you later!



gammal praktikant

gick igenom lite papper på kontoret idag, kände att de var på tiden eftersom högarna började blir rätt stora. Till min stora förvåning, hittade jag en massa fusklappar som jag hade då jag började på jobbet som praktikant (tredje året på gymnasiet, 05-06 dvs). Var rätt roligt att titta igenom dessa, eftersom allt har förändrats sedan dess. Då hade vi 41 MAX restauranger runt om i sverige, nu finns det 62! nr 63 och 64 öppnar i slutet av månaden. i Juni har jag jobbat på kontoret i 2 år, 3 i augusti om man räknar med praktikant-tiden. känns ofattbart..tiden har gått så fort. 

425457-29


ååh, jag får inte flytta hem än! har bosatt mig hos min bror Jens i grannhuset nu sen i söndags. Dom håller på att byta stammar i mitt hus, så dom måste ha tillgång till lägenheten hela dagarna. dom är klar med min våning idag, men dom ska fortsätta borra under mig, så man får ändå inte sova. Men imorgonkväll kanske man får flytta hem?  hoppas. Jens kom hem idag iaf, men han ska sova på båten (där han jobbar) så jag får bo här själv iaf. sånna här gånger är de skönt att man bor nära sina bröder!

Snart ska man ut o promenixa med Camilla. sköönt.
känner mig dock lite trött, men de får gå.


peace.


linas kvällsbok

åh vilken mysig film. en sådär film som får en att tänka tillbaka på hur ens eget liv var då man var allt på O. okul, omogen, okysst och allmänt ointressant. hur man var första gången man skulle röra i en "mänsklig batong". okej, ska jag vara ärlig så mins jag inte allt. Nej, jag var inte full vid de tillfället! jag har bara dåligt minne. eller så jag kanske förträngt? men hur som helst, de hör inte hit. vissa saker vill man inte minnas o andra kan man bara inte glömma. tänk om allt hade varit så lätt som de är i filmer. "Hej jag är kär i dig", "jag är kär i dig också". eller rättare sagt, tänk om de var så lätt som de var då man var liten! Ju äldre man blir desto mer komplicerat blir det. Man får högre förväntningar och allt blir mer allvarligt. Antar att det är ännu en nackdel med vuxenlivet, de hamnar brevid att betala räkningar och jobba 5 dagar i veckan
 
Jag saknar tiden då man var vild och nyfiken. Man var orädd och vågade ta större risker och tänkte inte på konsekvenserna. Var man modig eller bara dum? hur som helst så hade man kul. åtminstone dom dagarna man slapp ha ångest. I dagsläget var de nästan värt de iaf. Kan man kalla det livserfarenhet? Men i så fall borde jag ha lärt mig en hel del, jag borde ha lärt mig vad man ska och inte ska göra. jag borde inte ha ångest över sådanna saker nå mer. men de har jag. lär man sig av sina misstag eller njuter man av att plåga sig själv? är jag sadist? mår man bättre om man lägger sig i badet och skär sig lite? nä vet ni vad. bäst mår man nog då man får tappa upp ett bubbelbad, ta en skål med yoghurt/frysna hallon och krypa ner i badkaret medans ens perfekta playlist spelar i bakgrunden. Då mår man nästan lika bra som man gör då man får köra bil i alldeles för hög fart, musiken på volym 27 och ser hur våren närmar sig. då får man en stund för sig själv, man får en chans att rensa hjärnan och bara njuta.

Märkte just en sak. 75% av musiken jag har på min dator för tillfället är bara lovesongs. är jag olyckligt kär eller bara kär i kärleken? jag trivs med mig själv. jag tycker om att komma hem efter jobbet, laga middag, se på tv, mysa i badkaret och sen krypa ner i min stoora dubbelsäng som jag då får ha alldeles för mig själv. är det nått fel med de, eller är jag lite tragisk? möjligtvis på god väg till att bli en enstöring? jag måste kanske bara hitta mig själv.. så säger ju dom flesta. har någon lyckats med de? eller nöjer sig alla med de dom är? de kanske är tillräckligt.. kan man bli en bättre människa eller är de redan för sent? De där med karma verkar ju inte funka för min del ialla fall. när får man hämta ut vinsten? hittils har jag inte tjänat ett jotta på de. slöseri med tid eller är jag bara otålig?


frågan är: Var det enklare att följa sina känslor och våga ta risker då man var liten? blev man lättare kär då eller tog man bara de som erbjöds?

425457-27

I dagens läge, iaf utifrån mina personliga erfarenheter (min omtalade livserfarenhet!), så tänker man alldeles för mycket. man tänker på hur saker är, allt som kan gå fel, hur de kommer att bli osv. Spenderar vi för mycket tid åt tänkandet så vi missar det som kanske var början till något bra? kanske väldigt bra. Dom som ofta byter partners eller i allmänhet har lätt för att bli kär, är dom modiga risktagare eller saknar dom bara tankeförmågan?


ordbajs i massor, hoppas att ni överlevde.



Brett Dennen - ain`t no reason

vit som snöö

425457-27

äntligen!

efter en veckas uppehåll så får jag äntligen skriva några rader här!

jag har börjat mitt nya hurtiga liv (får se hur länge de håller..) igår var jag ute med fonzie, victoria o astro. vi promenerade o härjade runt i nästan 2 timmar. o idag har jag o finzie promenerat runt hela stan, bergviken, kallkällan och notviken. rundan tog lite över 2 timmar, men skönt var det, om man bortser från att det var dimmigt och disigt. Nu är jag hemma igen och har precis kommit upp ur badet. har väl tänkt gå o sussa nu inom en snar framtid.

ååh, igår köpte jag ett par hörlurar till min mobiil. jättefiina o hyffsat ljud också. sjukt störande bara att min mobil glappar.. måste väl fixa de också eller så kanske man helt enkelt borde ta o kirra en ny telefon.

jaha, nu var de bokslutsvecka igen och vi har så otroooligt mkt o göra. suck. annars rullar allt på som vanligt skulle jag tro. pappa fixar o donar här i lägenheten, eller han sprutar om mina gråa dörrar så dom blir vita o fina. Jens har farit o jobbat igen så han kommer hem först på en månad. vad mer.. Idag är de 1 april, en väldigt rolig dag skulle man kanske kunna säga. den här dagen är och kommer nog alltid att vara lite speciell, men de är väl bara nått jag får leva med. bortsett från de så fyller dennis 26år idag, GRATTIS till honom! 

nu ska jag gå o tryna hade jag tänkt.


peace.


RSS 2.0